Horoscop zilnic 7 octombrie 2021. Capricornii încep o relație pasională ascunsă, ce se întâmplă cu Săgetătorii 


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de joi, 7 octombrie 2021. 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Începând de astăzi, Venus, micul benefic, ajunge în zodia Săgetător, pe sectorul călătoriilor, lărgirii orizonturilor, schimburilor de experiență, studiilor, străinătății și până pe 5 noiembrie dinamizează aceste domenii. Cum Venus este guvernatoarea casei financiare și a relațiilor și parteneriatelor, banii vor veni din asocieri cu persoane/instituții din străinătate, instituții academice și din activități care au legătură cu domeniile enumerate. Totodată, vei simți mai mult nevoia de aventură.

 

Taur

 

Începând de astăzi, Venus, guvernatoarea ta, ajunge în zodia Săgetător și până pe 5 noiembrie va activa sectorul intereselor materiale și intimității. Așadar, vei fi interesată să obții niște sume însemnate de bani dintr-o asociere, de la partener, iar în sfera relațională ești deschisă aventurilor romantice.

 

Gemeni

 

Tranzitul lui Venus, de astăzi, prin zodia Săgetător, prin sectorul relațiilor, căsătoriei și parteneriatelor va destinde atmosfera în cuplu, aduce înțelegere, armonie și liniște. Totodată, poți avea parte de colaborări cu persoane sau instituții din străinătate sau cu instituții publice. Îți dorești să petreci mai mult timp cu partenerul în aer liber, în drumeții sau activități de relaxare.

 

Rac

 

Evenimentul astral de astăzi este intrarea lui Venus, micul benefic, în zodia Săgetător, pe care o va traversa până pe 5 noiembrie, prin casa muncii și activităților profesionale. Așadar, vei observa o îmbunătățire a relațiilor cu colegii și vei avea curaj să-ți pui ideile în aplicare. Totodată, vei fi mult mai deschisă aventurii și petrecerii timpului în aer liber și adoptarea unui stil de viață sănătos.

 

Leu

 

Începând de astăzi, Venus, planeta iubirii, parcurge zodia Săgetător, până pe 5 noiembrie, în sectorul asociat iubirii, fericirii, aventurii, distracției și relaxării. Așadar, ești pregătită să te aventurezi într-o poveste de dragoste și vei fi atrasă de persoane care-ți respectă libertatea.

 

Fecioară

 

Începînd de astăzi și până pe 5 noiembrie, Venus, micul benefic, traversează zodia Săgetător, respectiv sectorul vieții de familie, patrimoniului, locuinței și relațiilor de familie, semn că urmează o perioadă în care te gândești la o renovare, reamenajare a locuinței. Totodată, se vor îmbunătățiși  relațiile cu familia.

 

Balanță

 

Contextul astral de astăzi anunță intrarea lui Venus, micul benefic, în zodia Săgetător, în sectorul comunicării, gândirii, dezbaterilor, informațiilor, cunoștințelor, învățării, deplasărilor. Așadar, până pe 5 noiembrie, comunicarea va fi bine susținută, poți negocia în favoarea ta, iar viața socială se amplifică.

 

Scorpion

 

Începând de astăzi Venus, micul benefic, își începe traseul prin zodia Săgetător, prin sectorul banilor și aduce o îmbunătățire a situației financiare până pe 5 noiembrie, dar și o o dispoziție mai mare de a cheltui.

 

Săgetător

 

Începând de astăzi, prezența lui Venus, micul benefic, în zodia ta va opera în chip favorabil, ca un protector, îți va aduce farmec și dispoziție de flirt, cuceriri, optimism și preocupari pentru cum arăți. Așadar, până pe 5 noiembrie ești deschisă aventurilor romantice. Totodată, ai grijă că ești mai tentată să faci cheltuieli, să riști financiar, așa că ar trebui să fii atentă.

 

Capricorn

 

Începând de astăzi, Venus, micul benefic și guvernatoarea casei iubirii, ajunge în zodia Săgetător pe sectorul asociat frământărilor interioare, trecutului, introspecției. Așadar, până pe 5 noiembrie vei fi mai reținută în exprimarea sentimentelor. Posibil să revină în viața ta persoane din trecut, să te răscolească sau poți începe o relație ascunsă.

 

Vărsător

 

Începând de astăzi Venus, micul benefic, ajunge în zodia Săgetător, pe sectorul prietenilor și proiectelor de viitor și până pe 5 noiembrie va activa aceste domenii. Se intensifică viața socială, iți lărgeșți cercul de prieteni, participi la evenimente, campanii, proiecte, cunoști persoane cu pasiuni comune. 

 

Pești

 

Începând de astăzi, Venus, micul benefic, intră în zodia Săgetător și-ți va susține, până pe 5 noiembrie, planurile în carieră și în activitatea profesională. Totodată, ai  suportul șefilor și al unor persoane cu putere de decizie, vei ști să negociezi în favoarea ta, să ai dialoguri care să te pună în valoare.

Intrebarea Mesei Rotunde cu Alex Bogdan - "Nu am putut sa dansez la Simona Halep, la nunta"

related posts

Modifică setările cookies