Horoscop zilnic 7 octombrie 2022. Scorpionii au nevoie de mai multă afecțiune din partea partenerului, ce se întâmplă cu Racii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de vineri, 7 octombrie 2022.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

Aspectul tensionat care se formează astăzi între Marte, guvernatorul tău, în tranzit prin zodia Gemeni, cu Neptun din zodia Pești, îți atrage atenția că trebuie să ai grijă într-o situație, care te provoacă să acționezi într-o direcție distructivă. Poate ar fi bine să te gândești de două ori înainte să reacționezi. Totodată, nu-ți risipi energia în prea multe direcții!

Taur

Aspectul dizarmonic pe care Marte, planeta acțiunii, în tranzit prin casa banilor, îl formează cu Neptun din zodia Pești, ar trebui să te pună în gardă. Ai grijă cum îți gestionezi finanțele, pentru că Neptun îți aduce confuzie și s-ar putea să fii păcălită de niște aparențe. Evită să cheltuiești, să faci plăți sau să împrumuți bani!

Gemeni

Cu Marte, planeta acțiunii, în zodia ta, într-un aspect tensionat cu Neptun din casa carierei, s-ar putea să nu intuiești corect ce ai de făcut în sfera profesională, să fii păcălită de o situație sau chiar de superiori, care-ți prezintă un proiect, astfel încât să-l preiei. Pe parcurs o să-ți dai seama că este foarte mult de muncă și nu merită efortul.

Rac

Careul pe care Marte, planeta acțiunii, îl formează cu Neptun din zodia Pești, din casa principiilor și filosofiei de viață, îți aduce confuzie în mai multe situații care țin de relații, de sfera profesională sau de direcția în viață. Cea mai înțeleaptă decizie este să nu-ți faci prea multe iluzii și să rămâi ancorată în realitate până reușești să-ți limpezești mintea.

Leu

Careul care se formează, astăzi, între Marte, planeta acțiunii, din casa prietenilor și Neptun din zodia Pești, dar și tranzitul Lunii printr-o casă financiară, vine să te avertizeze să ai grijă, dacă intenționezi să faci o speculație financiară, să accesezi un credit, să împrumuți niște bani. Este posibil să nu fie clari niște termeni și să te păcălești.

Fecioară

Atenție astăzi la relațiile cu șefii și la acțiunile pe care le întreprinzi, pentru că este posibil să fii distrasă și să scapi din vedere aspecte importante. Careul pe care Marte din casa carierei și șefilor cu Neptun din casa relațiilor, poate aduce tensiuni cu superiorii, dar și cu partenerul de cuplu, așa că mai bine faci un pas în spate și analizezi situația.

Balanță

Marte, planeta care îți guvernează relațiile, formează astăzi un aspect tensionat cu Neptun din zodia Pești, din casa muncii. Nu te lăsa pe mâna altora, pentru că este posibil mai mult să te încurci decât să primești ajutor!

Scorpion

Luna îți traversează astăzi casa iubirii și formează o conjuncție cu Neptun și un aspect dizarmonic cu Marte, guvernatorul tău. Este posibil să ai nevoie de mai multă afecțiune și atenție din partea persoanei iubite, dar să nu primești și de aici să se nască tensiuni. În altă ordine de idei, ai grijă la artificii financiare și nu te lansa într-o speculație care ar putea să-ți aducă pierderi!

Săgetător

Atenție astăzi la relația cu partenerul de cuplu, pentru că este posibil să apară tensiuni din cauza cuiva din familie sau a treburilor gospodărești. Careul pe care Marte, planeta acțiunii, din casa relațiilor, îl formează cu Neptun din casa vieții de familie, să-ți aducă tensiuni și dezamăgiri. Posibil să fii mai iritată și să te cerți cu toată lumea, să te deranjeze modul de acțiune al tuturor celor cu care intri în contact.â

Capricorn

Astăzi ai grijă la cum comunici și la mesajele pe care le transmiți la locul de muncă, pentru că este posibil să fie nu fie înțelese clar. Aspectul dizarmonic dintre Marte, planeta acțiunii, din casa muncii, cu Neptun din casa comunicării aduce confuzie și tensiuni din cauza neatenției. Încearcă să înțelegi mesajele transmise de către colegi, după care poți reacționa!

Vărsător

Se anunță o zi dificilă pentru tine, pentru că aspectul disonant pe care Marte, planeta acțiunii, din casa iubirii, îl formează cu Neptun din zodia Pești, aduce confuzie, mesaje înțelese greșit și s-ar putea să pui la îndoială bunele intenții ale partenerului. Pe de altă parte, s-ar putea să ai niște suspiciuni legate de partener și să-i faci reproșuri, fără un motiv întemeiat.

Pești

Aspectul disonant, care se formează, astăzi, între Marte, planeta acțiunii, din casa asociată familiei și căminului, cu Neptun din casa personalității, vine să-ți aducă tensiuni în raport cu membrii familiei din cauza unor mesaje pe care le înțelegi sau le interpretezi greșit. Unul dintre motive ar putea fi și administrarea banilor sau a unor bunuri de patromoniu.

 

related posts

Modifică setările cookies