Horoscop zilnic 7 septembrie 2020. Capricornii au parte de o surpriză grozavă în dragoste, ce se întâmplă cu Peștii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de luni, 7 septembrie 2020. 

Tag-uri: #horocop zilnic

Berbec

Pregătește-te să începi săptămâna cu surprize de ordin financiar. Poate găsești niște soluții orginale la una dintre problemele financiare cu care te confrunți la locul de muncă. Situațiile apărute în partea a doua a zilei ai putea să le speculezi în interesul tău.

Taur

Cu Luna în semnul nașterii tale, astăzi, vei avea mult simț practic și vei aborda serios toate sarcinile și provocările care vin spre tine în sfera profesională. Stările mai puțin bune pe care le-ai avut în weekend dispar ca prin minune și ești pregătită pentru o săptămână nouă de muncă.

Gemeni

Chiar dacă nu începi săptămâna în forță, pentru că nu ai cea mai bună stare psihică, vei rezolva unele chesiuni urgente ce privesc locuința. În planul personal, ai așteptări și speri să ai parte de trăiri intense și momente unice alături de partener.

Rac

Se anunță o zi plină de surprize în proiectele la care lucrezi. Posibil să participi la o lansare, la un eveniment cultural, artistic, să fii înconjurată de prieteni. Nu sunt excluse răsturnări de situație și surprize și în planul sentimental sau găsești metode originale de petrecere a timpului împreună cu copiii.

Leu

Contextul astral de astăzi îți aduce preocupări în special pentru carieră, pentru a încheia un parteneriat/contract. Un dialog amical cu unul dintre superiori ar putea să te pună pe gânduri și să schimbi direcția în sfera profesională, dacă ți se face o ofertă bună.

Fecioară

Configurația astrală de astăzi îți aduce o discuție cu cineva apropiat, care te face să vezi altfel lucrurile în ce privesc convingerile și principiile după care te ghidezi în viață. Cumva, după acest dialog, vei fi deschisă schimbării și vei îmbrățișa experiențe noi.

Balanță

Câștigi astăzi niște bani într-un mod original, găsești niște soluții ingenioase pentru a scăpa de datorii sau amâni niște plăți. Posibil să fii tentată să faci niște speculații financiare, însă astrele nu sunt de partea ta, așa că nu te pripi, că poți pierde o sumă de bani importantă!

Scorpion

Contextul astral de astăzi te îndeamnă să iei inițiativa în planul relațiilor, să îi propui partenerului să treceți la nivelul următor al relației: să vă mutați împreună, să întemeiați o familie sau să deveniți părinți. Oricare ar fi propunerea, partenerul tău va fi surprins, însă va coopera pentru că și el își dorește același lucru.

Săgetător

Ești preocupată să faci schimbări majore la locul de muncă, care privesc programul de lucru și procedurile. Totodată, soliciți șefilor achiziționarea unor echipamente IT mai performante. Colegii vor fi încântați de schimbările făcute, pentru că sarcinile se vor rezolva mult mai ușor.

Capricorn

Surprize în sfera sentimentală apar astăzi pe tot parcursul zilei. Dacă ești singură și ieși la evenimente sau cu prietenii în oraș, vei cunoaște persoane interesante cu care poți avea hobby-uri în comun. Prin urmare, socializează mai mult, pentru că nu se știe niciodată ce surprize în dragoste îți aduce Uranus!

Vărsător

Relația cu partenerul de cuplu, dar și viața de familie ar putea să aibă astăzi parte de surprize sau de evenimente neprevăzute. Uranus, guvernatorul tău, intră în aspecte favorabile cu planetele situate în zodii de pământ, așa că te invită la o schimbare în planurile tale personale, care va avea efecte benefice pe termen lung.

Pești

Astăzi, se anunță o zi bună de studiu, de a acumula cunoștințe, de negocieri, tratative, shimburi de idei în ședințe și succese înregistrate într-un proiect online. În planul personal, lucrurile se îmbunătățesc vizibil, iar relația cu partenerul de cuplu merge în direcția dorită de tine.

Selly trimite o scrisoare prim-ministrului - Trending Review cu Daragiu - Episodul 36

related posts

Modifică setările cookies