Horoscop zilnic 7 septembrie 2022. Taurii primesc vești bune pe plan profesional, ce se întâmplă cu Balanțele 


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de miercuri, 7 septembrie 2022.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec


Astăzi se anunță o zi în care relaționezi foarte bine cu toată lumea. Ai negocieri și discuți termenii unor contracte importante, iar șefii îți apreciază implicarea și inițiativele. Pe de altă parte, în planul relațional, este o zi favorabilă discutării unor planuri de viitor, mai ales dacă vrei să începi o activitate împreună cu partenerul.

 

Taur

 

Vești bune vin astăzi din planul profesional, pentru că s-ar putea să fii cooptată într-o echipă nouă sau să ți se propună să preiei un proiect amplu. Oricare ar fi situația, planul financiar se îmbunătățește și tu nu te așteptai la o astfel de răsturnare de situație.

 

Gemeni

 

Contextul astral de astăzi îți aduce vești de la cineva din străinătate sau de la o instituție de învățământ sau financiară. S-ar putea să fii nevoită să faci niște deplasări să rezolvi diferite chestiuni birocratice. În partea a doua a zilei, dialogul cu cineva apropiat ar putea să-ți lămurească anumite frământări.

 

Rac

 

Astăzi te preocupă situația financiară, să faci niște plăți sau să lămurești un context financiar cu partenerul de cuplu. Posibil să apară și surprize sau răsturnări de situație într-un proiect la care lucrezi și să fii nevoită să recalculezi bugetul.


Leu

 

Luna îți traversează astăzi sectorul relațiilor și parteneriatelor profesionale. Este posibil să apară unele surprize în relația cu unul dintre superiori și dacă există tensiuni sau conflicte verbale, decizi să rupi un contract. În relația de cuplu ar trebui să-I dedici mai multă atenție partenerului.

 

Fecioară

 

Posibil astăzi să apară evenimente surpriză la locul de muncă. Poate primești o ofertă de job, care să te mulțumească și să-ți aducă satisfacții personale. Și situația financiară se poate îmbunătăți, dacă știi să negociezi un contract.


Balanță

 

Contextul astral de astăzi vine cu evenimente neașteptate în planul sentimental sau în relația cu copiii, dacă ești părinte. În planul vieții de familie ai ajutorul partenerului să rezolvi o chestiune administrativă. Pe seară, este primești o sumă de bani de la un prieten, care-ți returnează o datorie.

 

Scorpion

 

Luna traversează astăzi sectorul casei, familiei și relațiilor cu părinții și vei fi preocupată să rezolvi o serie de activități gospodărești sau să faci socoteli împreună cu partenerul legat de cheltuielile casei. Posibil să intervină și niște situații neașteptate, care să te determine să-ți schimbi programul.

 

Săgetător

 

Sectorul comunicării, negocierilor și deplasărilor este activat astăzi și s-ar putea să apară surprize neașteptate în planurile tale. Posibil la serviciu să fie nevoie să stai peste program sau să lucrezi la o activitate extraprofesională. Pe seară apare un moment favorabil în care poți discuta cu partenerul de cuplu despre planurile voastre profesionale.

 

Capricorn

 

Luna îți traversează astăzi sectorul banilor pe care îi câșitig din muncă, de la serviciu sau din alte activități extraprofesionale și pentru că dinamizează zodia Vărsător, este posibil să ai parte de surprize sau de cheltuieli neprevăzute. Și sectorul sentimental se acțivează și planifici o escapadă romantică cu partenerul.

 

Vărsător

 

Luna îți traversează astăzi casa personalității și-ți aduce optimism în rezolvarea unei chestiuni relaționale și idei revoluționare în activitatea profesională. Posibil să iei niște decizii care implică casa, viața de familie, reamenajarea spațiului de locuit, pe care îl ai în plan de mai mult timp.

 

Pești

 

Astăzi Luna îți traversează casa subconștientului, izolării și trecutului și este posibil să nu ai o dispoziție prea bună atunci când trebuie să interacționezi cu ceilalți. Pe de altă parte, contextul astral îți oferă prilejul să uiți de frământările tale și să-I ajuți pe cei care au nevoie de o mână de ajutor.

 

related posts

Modifică setările cookies