Horoscop zilnic 8 aprilie 2019. Capricornii își împlinesc un vis, vezi ce se întâmplă cu Peștii


Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de astăzi și citește mai jos horoscopul zilei de 3 aprilie 2019.

Tag-uri:

BERBEC

 

Ai muncit atât de mult în această săptămâna, încât astăzi te simți epuizată și nu mai poți să dai același randament, așa că nu reușești să-ti închei toate treburile de la job. 

 

TAUR

 

Astrele nu sunt de partea ta, lucrurile nu îți merg bine nici la job, nici acasă, din cauza certurilor pe care le-ai avut cu partenerul de viață, care îți afectează și concentrarea de la muncă. 

 

GEMENI

 

Primești o veste bună din partea unei prietene, iar seară va întâlniți pentru a sărbători cu această ocazie alături de mai mulți amici. 

 

RAC


Ai parte de  o săptămână agitată, iar toate planurile îți sunt date peste cap din cauza unei răceli care te lasă fără puteri și fără chef de viață. 

 

LEU

 

Ar trebui să profiți de toate oportunitățile care apar astăzi, deoarece astrele par să fie de partea ta, iar toate premisele par să arate că vei avea o zi plină de realizări.

 

FECIOARĂ

 

Trebuie să faci niște cheltuieli neprevăzute, iar din această cauza rămâi fără bani, motiv pentru care ești nevoită să te împrumuți de la o rudă sau un prieten.

 

BALANȚĂ

 

Ai rămas în urmă cu treburile de la job, iar astăzi ești nevoită să faci un efort pentru a ajunge la zi cu sarcinile pe care le ai, mai ales că urmează o perioada la fel de aglomerată. 

 

SCORPION

 

Te implici deja în organizarea weekendului. Plănuiești o plecare la munte alături de gașca de prieteni, fapt pe care nu l-ai mai făcut de ceva vreme, așa că este vremea să te distrezi. 

 

SĂGETĂTOR

 

Superiorii apreciază eforturile pe care le-ai despus în ultima perioadă, așa că astăzi  vei primi aprecierea lor. De asemenea este posibil să primești o promovare sau o suma de bani importantă la salariu. 

 

CAPRICORN

 

 AstazI ai parte de o surpriză plăcută. Cineva îți va dărui ceva la care visai de ceva vreme, așa că astăzi te simți că o prințesă, mai ales că seară ieși în oraș cu partenerul de viață.

 

VĂRSĂTOR

 

Ești în impas, deoarece trebuie să iei o decizie importantă legată de viitorul tău profesional. Înainte de a te hotărî, consulta-te și cu cineva apropiat, pentru a vedea și o părere din exterior. 

 

PEȘTI

 

Partenerul de viață îți reproșează că nu petreci suficient de mult timp împreună cu el, așa că astăzi îi faci o surpriză și pregătești o cină romantică. 

 

related posts