Horoscop zilnic 8 aprilie 2021. Balanțele se îndrăgostesc de cineva de la serviciu, ce se întâmplă cu Fecioarele


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de joi, 8 aprilie 2021. 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec


Configurația astrală de astăzi îți aduce dispozție de meditație. Posibil, să-ți aduci aminte de unele evenimente sau persoane din trecut, care au avut un rol important în viața ta. În partea a doua a zilei, deși nu ai prea multă energie, reușești să faci progrese într-o activitate începută de curând. În ce privește planul financiar, poți avea parte de surprize neașteptate.

 

Taur

 

Astăzi, s-ar putea să-ți recuperezi niște bani mai greu sau mai târziu decât te-ai aștepta. Contextul astral îți aduce preocupări pentru proiecte noi, însă este posibil să realizezi că nu merita efortul depus pentru banii pe care îi încasezi. Pe viitor, ar trebui să fii mai atentă, atunci când semnezi un contract.

 

Gemeni

 

S-ar putea ca astăzi să afli niște vești de la serviciu, care-ți vor modifica programul de lucru, sarcinile și activitățile curente. Este posibil ca superiorii să ia niște decizii, fără să se consulte cu tine și colegii tăi. Schimbările care vor urma vor fi în favoarea ta, așa că nu te frământa prea mult.

 

Rac

 

Contextul astral de astăzi își aduce o stare mai puțin bună. Chiar dacă nu vrei să lași să se vadă acest lucru, cei apropiați își vor da seama și vor încerca să-și ofere ajutorul, fie el și suport moral. S-ar putea să-ți facă bine să vorbești despre unele chestiuni, care te frământă și astfel, poate găsești niște soluții.

 

Leu

 

Contextul astral de astăzi îți aduce preocupări de natură financiară. Posibil să primești neașteptat o sumă de bani. În relația cu partenerul de cuplu, găsești soluții la unele chestiuni care trebuie lămurite. În planul profesional, scapi de niște probleme și totul reintră în normal în activitatea curentă.

 

Fecioară

 

Contextul astral de astăzi îți aduce preocupări pentru relațiile parteneriale, în special pentru relația de cuplu, cu care reușești să fii pe aceeași lungime de undă. Partenerul este cel care te susține într-o chestiune care apare neașteptat la locul de muncă și în relația cu superiorii.

 

Balanță

 

Posibil, astăzi, să nu fii în cea mai bună formă, iar randamentul să nu fie cel scontat. Te mobilizezi greu și faci eforturi să-ți duci la îndeplinire sarcinile de serviciu. Relațiile cu colegii sunt tensionate. În sfera sentimentală, dacă ești singură, poți întâlni o persoană deosebită, prin intermediul serviciului.

 

Scorpion

 

Sectorul sentimental intră în vizorul tău astăzi. Îți dorești o schimbare și faci eforturi constructive în acest sens, dacă ești singură sau dacă faci parte dintr-un cuplu. Ai putea să încerci prin a reînvia pasiunea sau să fii deschisă flirtului. În sfera profesională, ești nemulțumită că încă nu poți semna un contract.

 

Săgetător

 

S-ar putea ca astăzi să ai unele tensiuni și chiar conflicte cu partenerul de cuplu din cauza treburilor gospodărești. Chiar dacă reușești să rezolvi cam tot ce ți-ai propus, dialogurile în contradictoriu vor continua, mai ales dacă aveți în plan o mutare sau administrarea unui imobil, pentru că nu reușiși să ajungeți la o viziunea în comun.

 

Capricorn

 

Contextul astral de astăzi îți aduce mici deplasări pe distanțe scurte și dialoguri mai lungi, cu cineva apropiat, pe teme sentimententale. Simți nevoia să te destăinui cuiva și acest lucru te va ajuta să realizezi niște lucruri importante pentru tine.

 

Vărsător

 

Configurația astrală de astăzi îți aduce preocupări financiare, mai ales dacă ai în plan achiziționarea unor bunuri pentru casă sau a cumpărăturilor curente. În planul sentimental, s-ar putea să fii dezamăgită de unele acțiuni ale partenerului.

 

Pești

 

Configurația astrală a zilei este favorabilă dialogurilor cu partenerul sau cu cei cu care desfășori activități, pentru că vei găsi punți comune de comunicare. Posibil să negociezi în favoarea ta un contract sau să îmbunătățești termenii unui contract care se află în derulare.

 

Întrebarea Mesei Rotunde cu Ruby: „Aș putea-o juca pe Oana Zăvoranu”

related posts

Modifică setările cookies