Horoscop zilnic 8 aprilie 2022. Fecioarele primesc vești din străinătate și o invitație, ce se întâmplă cu Leii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de vineri, 8 aprilie 2022.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Contextul astral de astăzi vine cu preocupări pentru casă, familie, locuință, organizarea unei întâlniri cu rude, care pot veni din străinătate. La serviciu, faci mari eforturi să nu rupi niște relații. Ești nemulțumită de niște situații, de acțiunea și atitudinea unor persoane/ colegi. Pe de altă parte, pentru că în Univers trebuie să fie un echilibru, ai și susținere de la niște colegi de la care nu te așteptai să se implice în activitatea ta.

 

Taur

 

Contextul astral de astăzi este favorabil comunicării și negocierilor. Faci și multe deplasări și scopul acestora este să rezolvi niște chestiuni personale. S-ar putea să-ți iasă în cale persoane, care să te ajute. Nu-ți vine să crezi că lucrurile merg foarte repede în direcția dorită de tine.

 

Gemeni

 

Contextul astral de astăzi vine cu bani, preocupări pentru situația financiară, pentru a face niște plăți și a redirecționa niște bani în contul de economii pentru vacanță. Ai multe cheltuieli și deși ai momente în care intri în panică, că nu vei putea susține toate cheltuielile, ceva se întâmplă și reușești până la final să ai fondurile necesare.

 

Rac


Luna îți traversează semnul nașterii și ești mai sensibilă decât de obicei, ai nevoie de susținere emoțională de la familie, partener sau poate de la un prieten apropiat, căruia te destăinui. S-ar putea să iei legătura, în partea a doua a zilei, cu cineva din străinătate, să primești vești sau chiar o invitație de a pleca într-un minisejur.


Leu


Luna îți traversează, astăzi, sectorul frământărilor interioare, meditației, trecutului, introspecției. Ai nevoie să stai mai mult izolată și nu vrei să socializezi prea mult. La serviciu, asiști la niște dispute între colegi, dar nu te amesteci, pentru că nu ai putere să faci ordine și-n viața altora.


Fecioară

 

Astăzi, s-ar putea să ai întâlniri neașteptate sau surpriză cu prieteni sau foști colegi sau să primești vești de la cineva din străinătate, care-ți face o invitație. Posibil să fii foarte preocupată și de a face rost de niște bani pentru a începe o renovare a casei, o redecorare sau achiziționarea unor bunuri de folosință îndelungată. 

 

Balanță


Luna îți traversează, astăzi, sectorul asociat șefilor, conducerii, carierei, activităților profesionale, imaginii, străinătății, așa că s-ar putea să fii în centrul atenției, să inițiezi dialoguri cu șefii, să ți se propună un proiect, să prezinți un proiect, o lucrare. În planul relațional nu stai prea bine. Partenerul are niște nemulțumiri și-ți face reproșuri, pentru că nu găsești un echilibru între viața personală și a carierei.

 

Scorpion

 

Contextul astral de astăzi amplifică preocupările tale pentru a obține mai mulți bani de la serviciu. S-ar putea să iei niște decizii pripite privind activitatea profesională. Analizează mai întâi situația, iar recomandarea astrelor este să încerci pe cât posibil să-ți controlezi impulsurile, deoarece există riscul să faci o alegere greșită!

 

Săgetător

 

Astăzi pot să apară tensiuni în raport cu partenerul de cuplu, din cauza copiilor, a unei situații care îi privește pe aceștia, a timpului petrecut împreună sau a unor chestiuni mai vechi, care ies la suprafață acum. Cu siguranță veți trece peste această încercare, însă este nevoie de comunicare deschisă.

 

Capricorn

 

Posibil, astăzi, să apară evenimente neprevăzute în familie sau care au legătură cu casă și să fii nevoită să lucrezi de acasă sau să-ți iei o zi liberă. În planul sentimental, s-ar putea să realizezi că persoana pe care dorești să o cucerești nu este potrivită, iar dacă faci parte dintr-un cuplu mai vechi, simți că nu poți discuta deschis cu partenerul, că este un blocaj, de care încerci să scapi.

 

Vărsător


Contextul astral de astăzi îți aduce preocupări pentru sarcinile de serviciu și pentru starea de sănătate. Este posibil să mergi la o consultație, să faci niște analize. Oboseala și stresul își spun cuvântul. Mai multă odihnă și detașare te vor ajuta să te reechilibrezi.

 

Pești

 

Posibil, astăzi, să-ți consumi toată energia pentru familie, treburile gospodărești și pentru a rezolva chestiuni ce țin de casă. În partea a doua a zilei, s-ar putea să faci o deplasare în afara orașului, să fie un weekend prelungit în compania partenerului și prietenilor.

 

 

Share în bucate cu Alex Petricean - Paste cu dovleac și ricotta

 

related posts

Modifică setările cookies