Horoscop zilnic 8 august 2020. Racii au motive de gelozie, ce se întâmplă cu Taurii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de sâmbătă, 8 august 2020.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

Astăzi, cu Luna în semnul nașterii tale, este imposibil să nu te faci remarcată, să debordezi de energie și să organizezi programul tuturor: membrilor familiei și prietenilor cu care poți pleca într-o mică deplasare. Atenție, însă, că prea multă energie, acțiuni pripite și agresivitate verbală ar putea să-ți strice relațiile cu cei din jur.

Taur

Posibil astăzi să nu ai stare deloc, să simți suprasolicitare și iritabilitate. Apelează la metode de relaxare, la meditație și stai departe de tot ce ar putea să te enerveze! Nu de alta, dar ai putea să fii și tu surprinsă de reacțiile tale la orice gest sau vorbă, care ți se par a fi în neregulă.

Gemeni

Astăzi este o zi bună pentru a te întâlni cu prietenii pe care nu i-ai mai văzut de mult. Prin urmare, organizează tu o întâlnire sau onorează invitația unui apropiat. Evită totuși să intri prea mult în contact cu persoanele cu care ai avut neînțelegeri în ultima perioadă, care pot fi invitate și ele la un gratar, la o ieșire, la un picnic, într-un grup mai mare!

Rac

O mica evadare din stresul de zi cu zi nu ar strica astăzi. Așa că, ia-ți partenerul de cuplu și ieșiți la evenimente în oraș sau în afara orașului, într-o drumeție. Dacă alegeți orașul, ai grijă, pentru că partenerul este posibil să se facă remarcat mai mult decât trebuie și acest lucru să-ți prea displacă.

Leu

Posibil în prima parte a zilei să ai de rezolvat o serie de treburi gospodărești, însă la pranz îi propui partenerului să plecați într-o excursie, drumeție sau picnic, în afara orașului. Dacă cooptezi și un grup de prieteni, distracția va fi garantată.

Fecioară

Posibil astăzi să fii tentată să cheltui o sumă de bani mai mare, așa că, dacă ai de mers la cumparaturi, petrece mai puțin timp prin magazine. Ai nevoie de puțină disciplină financiară. Dacă apelezi la niște trucuri, cum ar fi să lași cardurile de credit acasă, vei reuși să te încadrezi în buget.

Balanță

Contextul astral de astăzi îți pregătește o zi împreună cu partenerul de cuplu, în care prioritatea ta va fi să rezolvați o problemă apărută în cuplu. Sectorul financiar, al banilor pe care îi aveți în comun, dar și împărțirea responsabilităților, ar putea fi sursa conflictelor dintre voi. Găsiți o cale de rezolvare pentru a face să meargă relația.

Scorpion

Dacă astăzi îți programasei o zi de relaxare, află că este posibil să ți se dea peste cap programul și să fii nevoită să rezolvi unele lucruri care apar la serviciu. Posibil să preiei o serie de sarcini de la unul dintre colegii, care are o problemă în familie.

Săgetător

Dacă ești singură, contextul astral de astăzi te îndeamnă să faci cuceriri noi. Poți ieși cu prietenii la o cafenea, ceainărie, la o terasă în aer liber sau cu bicicletele prin parc. Sunt șanse să cunoști persoane noi, așa că fii deschisă!

Capricorn

Posibil astăzi, când Luna îți traversează casa familiei, să intri în dispute cu unii membri ai familiei din cauza mentalităților diferite pe care le aveți. Evită confictele, pentru că oricum nu ai cum să schimbi părerea acestora și folosește constructiv energia lui Marte, planeta acțiunii!

Vărsător

Centrul tău de interes de astăzi este comunicarea, cunoașterea, acumularea de cunoștințe, informarea și relaționarea în mediul online. O singură atenționare se cere: ai grijă cum interacționezi cu ceilalți, pentru că vor exista momente tensionate, iar agresivitatea ta verbală ar putea să deranjeze!

Pești

Contextul astral de astăzi îți pregătește preocupări pentru situația financiară. Posibil să depășești bugetul stabilit pentru acest weekend, din cauza unor cheltuieli pe care nu le-ai luat în calcul.

Întrebarea Mesei Rotunde - Irina Rimes: „Cel mai antipatic jurat de la Vocea României”

related posts