Horoscop zilnic 8 august 2021. Leii își setează obiective pe termen lung, ce se întâmplă cu Taurii


Află ce-ți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de duminică, 8 august 2021.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec


Evenimentul astrologic al zilei de astăzi este Luna Nouă din zodia Leu, care se formează în sectorul iubirii, fericirii, aventurii, romantismului, creativității, distracției și copiilor. Așadar, se deschid noi etape în planul sentimental, într-o activitate de creație sau în relațiile cu copiii. Dacă ești singură, poți începe o nouă poveste de dragoste.

 

Taur

 

Luna Nouă din zodia Leu, care se formează astăzi activează sectorul vieții de familie, al relației cu părinții, patromoniului și deschide noi etape în aceste domenii, privind spațiul de locuit, intenția sau achiziționarea unui imobil, valorificarea patrimoniului sau administrarea unor bunuri de valoare mai mare. Totodată, poți decide, împreună cu partenerul, să întemeiați o familie.

 

Gemeni


Evenimentul astrologic de astăzi este Luna Nouă din zodia Leu, care îți activează comunicării, informațiilor, cunoștințelor, deplasărilor și relațiilor cu frații. Așadar, poți afla informații, care să te determine să iei o decizie de natură profesională sau relațională. Se deschide o nouă etapă privind socializarea, înscrierea la cursuri de perfecționare profesională, de dezvoltare personală sau o recalificare.

 

Rac

 

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Nouă din zodia Leu, care își activează sectorul financiar, al banilor pe care îi câștigi din muncă. Așadar, se deschide o nouă etapă, în care ești invitată să-ți gestionezi mai bine banii. Schimbarea obiceiurilor financiare îți va aduce mai mulți bani în conturile de economii.

 

Leu

 

Evenimentul astrologic de astăzi este Luna Nouă din zodia Leu, care se formează în sectorul identității. Așadar, este momentul tău de afirmare din an, în care îți poți seta obiective pe termen lung. Se deschide o nouă etapă în planul personal sau cel profesional, dar și-n relațiile cu ceilalți, în special cu partenerul de cuplu.

 

Fecioară

 

Contextul astral de astăzi anunță Luna Nouă din zodia Leu, care se formează în sectorul subconștientului, meditației, introspecției, trecutului, dar și al sănătății. Se deschide o nouă etapă în care este posibil să ai unele revelații legate de viața ta de până acum. Ești invitată să lași în urmă ceea ce nu-ți mai folosește, te ține în loc să evoluezi. Posibil să apară și unele probleme de sănătate, care să te facă să adopți un stil de viață sănătos în perioada următoare.

 

Balanță

 

Evenimentul astrologic de astăzi este Luna Nouă din zodia Leu, care se formează în sectorul asociat prietenilor, socializării, grupurilor pe care le frecventezi, planurilor și proiectelor pe termen lung. Așadar, se deschid noi etape, îți poți lărgi cercul de prieteni, de cunoștințe și poți chiar schimba direcția profesională cu ajutorul unui prieten.

 

Scorpion

 

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Nouă din zodia Leu, care se formează în sectorul carierei și aspirațiilor profesionale. Anunță noi începuturi, iar următoarele două săptămâni sunt importante să-ți concentrezi atenția pentru a obține un job, o funcție sau conducerea unui proiect. 


Săgetător

 

Evenimentul astrologic al zilei de astăzi este Luna Nouă din zodia Leu, care se formează în sectorul asociat filosofiei și principiilor de viață, a experiențelor de natură profesională, studiilor și relației cu străinătatea. Ești invitată, în următoarele două săptămâni, să-ți stabileșți direcția profesională, să iei decizii privind relația cu cineva din străinătate sau privind începerea unor cursuri de perfecționare. Totodată, se va intensifica relația cu diverse instituții publice unde ai de rezolvat o serie de chestiuni administrative.

 

Capricorn


Evenimentul astrologic de astăzi este Luna Nouă din zodia Leu, care activează sectorul asociat finanțelor, resurselor pe care le deții împreună cu partenerul sau cu alte persoane, a creditelor, banilor și bunurilor provenite de la/prin intermediul altor persoane, dar și privind interesele materiale. Totodată, și sectorul intim poate cunoaște o schimbare, prin reaprinderea pasiunii în cuplu.

 

Vărsător

 

Evenimentul astrologic al zilei de astăzi este Luna Nouă din zodia Leu, care se formează în sectorul relațiilor, asocierilor, parteneriatelor și căsătoriei. Se deschid noi etape în aceste domenii, poți trece la următorul nivel al relației sau poți încheia o relație nefuncțională. Ți se dă și șansa să o iei de la capăt, pe alte baze, cu partenerul de cuplu, însă numai de voi depinde cum veți prinde șansa care vi se oferă.

 

Pești


Evenimentul astral al zilei de astăzi este Luna Nouă din zodia Leu, care se formează în sectorul asociat muncii, activității profesionale și sănătății. Astfel, se deshid noi etape la locul de muncă, în relația cu colegii, cu șefii, cu colaboratorii sau asociații, dar și privind starea de sănătate, unde ești invitată să începi un stil de viață sănătos.

 

related posts

Modifică setările cookies