Horoscop zilnic 8 august 2022. Taurii au parte de relații conflictuale cu șefii, ce se întâmplă cu Gemenii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de luni, 8 august 2022.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Deși contextul astral scoate în evidență un aspect dizarmonic, careul dintre Marte, guvernatorul tău, și Saturn, planeta care ne dă testele în viață, și este posibil să întâmpini unele blocaje sau amânări în decizii sau în acțiunile tale, astăzi vei reuși să treci peste toate și să-ți atingi obiectivele profesionale sau din sentimentale.

 

Taur

 

Relațiile cu șefii sau cu persoane care exercită autoritate asupra ta s-ar putea să devină conflictuale, pentru că nu vei trece cu vederea să ți se impună ce să faci. Careul, aspect dizarmonic, care se formează între Marte, planeta acțiunii, în tranzit prin zodia ta și Saturn din casa carierei și șefilor, îți aduce tensiuni dar și eforturi constructive, dacă vei știi să folosești în mod pozitiv energia lui Marte.

 

Gemeni


Posibil astăzi să ai unele conflicte de idei cu partenerul de cuplu sau cu prietenii. Careul care se formează între Marte, planeta acțiunii, și Saturn din casa principiilor de viață, s-ar putea să-ți aducă unele blocaje emoționale, însă în urma unei introspecții, vei avea niște conștientizări, care te vor ajuta să depășești un moment dificil.

 

Rac

 

Luna îți traversează astăzi casa muncii și sănătății și este posibil să inițiezi niște dialoguri cu șefii. Ai niște idei și propuneri și ai nevoie de aprobări. Din punct de vedere al sănătății s-ar putea să fie nevoie să faci niște investigații medicale, dacă se acutizează unele afecțiuni mai vechi. Careul care se formează între Marte, planeta acțiunii, din casa proiectelor și prietenilor, cu Saturn din casa intereselor financiare ar putea să aducă blocaje sau amânări privind încasarea unor sume de bani.

 

Leu

 

Posibil astăzi să faci eforturi mai mari pentru a rezolva o serie de chestiuni personale/relaționale. Motivul este careul, aspect dizarmonic, care se formează între Marte, planeta acțiunii, din casa carierei și Saturn, planeta care aduce restricții, în tranzit prin casa relațiilor, căsătoriei și parteneriatelor profesionale.

 

Fecioară 

 

Astăzi te preocupă casa și rezolvarea unor chestiuni birocratice sau intrarea în posesia unor acte sau bani. Pe de altă parte, careul care se formează între Marte, planeta acțiunii, din zodia Taur și Saturn, planeta restricțiilor, din casa muncii și sănătății, ar putea să-ți aducă unele blocaje sau amânări în rezolvarea unor sarcini profesionale. Atenție la conflictele de idei pe care le poți avea cu colegii!

 

Balanță

 

Astăzi se activează casa comunicării și interacționării cu ceilalți și ai putea să inițiezi niște dialoguri cu partenerul sau cu cei cu care desfășori activități. Este un moment favorabil să pui la punct niște chestiuni lăsate nerezolvate. Pe de altă parte, Marte, guvernatorul casei relațiilor, intră într-un aspect de careu cu Saturn, planeta restricțiilor, în tranzit prin casa sentimentală, așa că s-ar putea să se ivească unele blocaje în planurile tale care privesc petrecerea timpului cu partenerul.

 

Scorpion

 

Luna îți traversează astăzi casa banilor și ești interesată să-ți faci niște calcule, mai ales dacă în perioada următoare vrei să mai pleci într-un minisejur. Careul care se formează între Marte, guvernatorul tău, din casa relațiilor, și Saturn plasat în casa vieții de familie, ar putea să-ți aducă tensiuni cu membrii familiei sau cu familia partenerului de cuplu.

 

Săgetător

 

Astăzi Luna îți traversează zodia nașterii și te simți bine, optimistă și plină de energie. Aceasta stare te va ajuta mult să treci peste niște probleme care apar la serviciu, în relațiile de muncă. Careul dintre Marte în tranzit prin casa muncii cu Saturn, planeta restricțiilor, din casa comunicării, vine cu tensiuni sau conflicte cu cei cu care lucrezi. Trebuie să dai dovadă de maturitate și bună organizare, așa cum cere Saturn, dacă nu vrei să rupi niște relații.

 

Capricorn

 

Contextul astral de astăzi îți aduce o zi cu mai puțină energie și un randament intelectual scăzut. Careul care se formează între Marte, planeta acțiunii, din zodia Taur, cu Saturn, guvernatorul tău, vine să-ți aducă rezistența de care ai nevoie în activitățile profesionale.

 

Vărsător

 

Astăzi ai putea să rezolvi niște tensiuni sau conflicte cu familia, părinții. Careul care se formează între Marte, planeta acțiunii, în tranzit prin casa comunicării, cu Saturn, planeta restricțiilor, în tranzit prin casa personalității, ar trebui să te motiveze  să abordezi constructiv problemele apărute în familie, nu să intri în conflicte de idei și să rupi relații!

 

Pești

 

Astăzi Luna îți traversează sectorul profesional, casa carierei și a imaginii, a șefilor și a persoanelor cu putere de decizie. Careul care se formează între Marte, guvernatorul casei banilor, cu Saturn, planeta restricțiilor, în tranzit prin casa subconștientului, îți atrage atenția că nu este un moment favorabil pentru a iniția dialoguri pentru obținerea unei măriri salariale, pentru că vei obține un refuz sau o amânare.

related posts

Modifică setările cookies