Horoscop zilnic 8 decembrie 2020. Berbecii au confruntări în viața amoroasă, ce se întâmplă cu Taurii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de marți, 8 decembrie 2020.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Chiar dacă ziua va fi cu provocări și surprize la tot pasul, reușești să te mobilizezi și să respecți niște termene la serviciu. Posibil să fii dezamăgită de niște decizii ale șefilor. În planul sentimental, poți avea niște confruntări cu partenerul, legate de timpul petrecut împreună sau de educarea copiilor.

 

Taur

 

Contextul astral de astăzi îți aduce surprize de la prieteni și poate nu toate vor fi plăcute, mai degrabă se anunță o dezamăgire. Nu se poate spune același lucru despre activitatea ta la serviciu și despre performanțele pe care le înregistrezi.

 

Gemeni

 

Contextul astral de astăzi te învață că trebuie să găsești un echilibru între viața profesională și cea de familie și faptul că timpul petrecut cu cei dragi ar trebui să-ți aducă mai multă satisfacție decât realizările din carieră.

 

Rac


Deși Luna îți traversează sectorul  comunicării, aspectele pe care le face astăzi, nu prea te ajută să-ți valorifici abilitățile dacă participi la ședințe, întâlniri, negocieri sau prezentare de lucrări. În ce privește planul sentimental, lucrurile merg bine atâta timp cât Venus, micul benefic, traversează planul afectiv.

 

Leu

 

În planul financiar pari mulțumită de modul în care stau lucrurile și ai parte de o perioadă prosperă. Contextul astral de astăzi îți aduce entuziasm pentru că realizezi că ai capacitatea de a câștiga o sumă importantă de bani.

 

Fecioară

 

Te gândești astăzi la cariera și la posibilitatea de a face schimbări, de a-ți petrece mai mult timp cu cei dragi. Cu membrii mai temperamentali ai familiei poți avea niște dialoguri mai aprinse din cauza casei și a unor reparații, care sunt necesare.

 

Balanță

 

Contextul astral de astăzi îți aduce dispoziție de izolare, de introspecție sau meditație. Reflectezi la anumite dialoguri pe care le-ai avut cu rudele, în special cu frații, cu care ai vrea să închei un conflict. Evenimentele din ultimul an și-au zdruncinat principiile și realizezi ce este cu adevărat important pentru tine.

 

Scorpion

 

Nu te lași astăzi până nu rezolvi o serie de sarcini la serviciu și deși începi ziua bine și interacționezi cu cei din jur fără să ai conflicte, nu se poate spune și pentru restul zilei, care va fi animată de interesul tău să-ți vezi obiectivele îndeplinite.

 

Săgetător

 

Contextul astral de astăzi aduce multe provocări în sfera profesională, în ce privește relația cu șefii sau cu autoritățile. Ai putea avea un moment în care vei avea impresia că nu faci față, că totul se dezechilibrează în activitatea pe care o desfășori, însă situația se remediază pe parcursul zilei.

 

Capricorn

 

Astăzi, ai putea întâmpina unele blocaje de natură financiară, însă reușești să te descurci și eviți niște situații neplăcute. La serviciu, ai parte de provocări, iar ziua o închei într-o notă pozitivă, alături de partenerul de cuplu, care-ți face o surpriză.

 

Vărsător

 

Posibil astăzi să te preocupe, din nou, situația financiară și finanțarea unui proiect, pe care ai vrea să-l demarezi în anul ce vine. În planul personal, ceri sfaturi cuiva apropiat, legat de neînțelegerile tale cu partenerul de cuplu, care vizează finanțele în comun.

 

Pești

 

Dacă ieri te-ai descurcat mai bine cu comunicarea cu partenerii din sfera profesională și cu șefii, află că astăzi este o zi în care se prefigurează conflicte. Unul dintre motive poate fi solicitarea ta de a merge la niște cursuri de dezvoltare profesională, pe care superiorii nu le-au aprobat încă. În urma dialogului, vei obține ceea ce ți-ai dorit.

 

related posts

Modifică setările cookies