Horoscop zilnic 8 februarie 2018. Taurilor li se pregateste ceva minunat, vezi ce se intampla cu Racii


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 8 februarie 2018.

Tag-uri:

BERBEC

Berbecilor nu le este recomandat astazi sa inceapa vreun proiect nou sau sa interactioneze cu seful direct. Este in schimb o zi buna pentru finalizarea proiectelor personale incepute in trecut si la care au muncit intens in ultima perioada.

 

TAUR

Pe toata perioada zilei, taurii se simt in al noualea cer, ca si cand ceva absolut minunat urmeaza sa se intample. Va fi totusi o zi normala, in care vei putea insa sa-ti consumi energia pozitiva prin interactiunea cu cei din jurul tau, de la oameni de afaceri si medici pana la profesori si avocati.


GEMENI

Din fericire pentru gemeni, ziua de astazi nu-i pune la grea incercare in ceea ce priveste problemele cu sanatatea sau evenimentele cu greutate. Iti focusezi atentia asupra zonei tale de interes si nu esti afectata de ceea ce se intampla in mod negativ in jur tau. Spre seara insa, te cuprinde o stare usoara de anxietate, insa reusesti sa o mentii sub control.

RAC

Astazi e o zi obisnuita in familie si iti indeplinesti atributiile cuvenite.Nu te avanta sa incepi proiecte noi, personale sau profesionale, pentru ca ai o lipsa totala de imaginatie si totul va fi un esec total. Ai putea in schimb sa acorzi o atentie deosebita anumitor detalii de ordin financiar.
 

LEU

Desi disputele si discutiile acide nu sunt nici pe departe productive, totusi astazi ai un simt al revoltei bine dezvoltat, astfel incat tinzi sa te implici in polemici si mici batalii verbale, care nu-ti aduc in final nicio satisfactie. Nu transforma o intalnire de afaceri sau o discutie intre doi parteneri de viata intr-un mic circ din care nimeni nu iese castigator.

 

FECIOARA

Astazi nu se va intampla nimic deosebit in viata ta. Nu-ti pierde energia si nu face eforturi in zadar pentru ceva sau cineva care nu merita, caci in cazul unui esec tu esti singura care sufera. Din cauza unor astfel de situatii iti poti pierde echilibrul care te caracterizeaza.

 

BALANTA

Talentele tale ies la iveala, caci astazi este o zi creativa si ai ocazia sa le dezvalui tuturor care sunt cu adevarat aptitudinile tale artistice. In cazul in care esti depresiva din cauza unor probleme de ordin personal sau profesional, astazi reusesti sa se detasezi complet de ele si sa te gandesti doar la tine.

 

SCORPION

Acorzi o atentie deosebita colegilor si prietenilor apropiati din viata ta si esti mai respectuoasa decat de obicei cu persoanele in varsta.Nu este cel mai bun moment pentru a interactiona cu cei mult mai tineri decat tine, insa in acelasi timp poti face acest lucru in calitate de mentor sau profesor.
 

SAGETATOR

Pentru tine nu functioneaza teoriile, ci doar practica, cel putin astazi. Ai tendinta sa schimbi incontinuu planurile pentru aceasta zi, uneori fiind vizibil afectata de acest lucru. Reusesti insa sa te controlezi si sa nu dai impresia nimanui ca ceva nu a functionat intocmai cum ar fi trebuit.
 

CAPRICORN

Astazi tratezi totul cu maxima prudenta si responsabilitate in ceea ce priveste profesia ta. Nu te entuziasmezi sa-ti faci planuri de weekend pana nu vezi cu ochii tai ca ai finalizat toate responsabilitatile din aceasta saptamana. S-ar putea ca astfel sa faci inca un pas spre tinta ta finala.
 

VARSATOR

Iti concentrezi atentia asupra unor aspecte care iti afecteaza in mod direct sau indirect viitorul. Pentru inceput iti dezvolti noi conexiuni si dobandesti respectul si increderea unor oameni influenti si in acelasi timp multe cunostinte si abilitati in diverse domenii.
 

PESTI

Te viziteaza ganduri apasatoare si esti pesimista in multe privinte. Iti va fi aproape imposibil sa transformi aceasta zi intr-una mai buna, caci ea a inceput fara o doza cat de mica de optimism, carisma sau stralucire. Nu intra in panica, te asteapta si zile mai bune.

related posts

Modifică setările cookies