Horoscop zilnic 8 februarie 2019. Gemenii suferă o mare dezamăgire, vezi ce se întâmplă cu Peștii


Află ce îți rezerva astrele pentru ziua de astăzi și citește mai jos horoscopul pentru 8 februarie 2019.


BERBEC

Deși nu stai chiar atât de rau cu banii, rămâi în continuare pesimistă în ceea ce privește bilanțul tău financiar. Nu vezi decât partea goală a paharului și nu reușești decât să îi enervezi pe cei din jur cu atitudinea ta negativistă, care nu se limitează numai la aspectul financiar al vieții tale. Încearcă să ieși din impasul acesta psihic.

TAUR

O ceartă cu un bun prieten sau cu partenerul de viață te dă peste cap și nu reușești să îți revii toată ziua. Ar fi cazul să nu mai exagerezi și să treci mai ușor peste aceste lucruri. Nu te mai lăsa afectată de orice critică minoră care îți este adusă.

GEMENI

Lucrurile nu merg prea bine la job și ești dezamăgita de felul în care evolueaza relația ta cu colegii. Ți se pare din ce în ce mai tentant să părăsești țara și să cauți un job în străinătate. Înainte de a lua o decizie radicală, cel mai bine ar fi să îți iei o scurtă vacanță pentru a clarifica lucrurile.

RAC

Astăzi esti solicitată din toată părțile. Colegii trag de tine să îi ajuți, copiii au nevoie de prezența ta, partenerul te solicită și el. Nu știi cum să te împarți și cum să faci față provocărilor. Ia lucrurile unul câte unul și vei trece cu bine peste această zi dificilă.

LEU

Ai o zi grea, dar asta pentru că tu ți-ai făcut-o așa. Vrei ca la început de săptămână să îți rezolvi toate problemele, iar asta înseamnă că o să faci o mulțime de drumuri. Plătești taxe, datorii și reînnoiești contracte. Deși vei avea de alergat, la finalul zilei vei fi mulțumită că ți-ai făcut treaba.

FECIOARĂ

Astăzi ești ținta unor bârfe răutăcioase, care îți strică dispoziția. Nu lăsa să te doboare răutățile altora, ignoră-le. Spre finalul zilei vei primi o veste importantă de la șeful tău, care probabil îți va încredința un proiect important.

BALANȚĂ

Astăzi te simți deprimată și nu ai chef de prea multă acțiune. La job nu te implici prea tare în taskurile zilnice, iar acasă preferi să eviți conversațiile prea profunde cu iubitul sau familia. Trebuie să ieși cât mai repede din aceasta stare, pentru că îți aduce numai neplăceri.

SCORPION

Ești puțin dezamăgită din cauza faptului că nu ai reușit să finalizezi cu succes niște proiecte în care erai implicată. Nu te judeca prea aspru și nu ceda atât de ușor. Încearcă să îți dai seama unde ai greșit și ia-o de la început.

SAGETĂTOR

Ești activă și energică și reușești să îi binedispui și pe cei din jur cu atitudinea ta pozitivă. Ești pusă pe făcut treabă și nu irosești astăzi nicio secundă. Părerile tale sunt ascultate cu interes și reușești să te impui printre colegi cu ideile tale inovatoare.

CAPRICORN

Te simți singură, motiv pentru care astăzi cauți toată ziua companie. Nu ți-ai revenit încă după ultima dezamăgire în dragoste și încerci să eviți să cazi într-o stare melancolică. Încearcă să îți planifici toată ziua  diverse activități, care să te mențina ocupată.

VĂRSĂTOR

Presiunea este mare la tine la job și simți că nu poți face față, însă trebuie să ai mai mare încredere în tine. Oboseala din ultima perioadă îți dă senzația că nu mai poți continua în același ritm, însă resursele tale sunt departe de a se termina.

PEȘTI

Astăzi ești extrem de sensibilă la vorbele celor din jur și pui la suflet orice cuvânt îți este adresat. Nu mai fi atât de emoțională și nu îi mai lăsa pe cei din jur să îți controleze dispoziția și starea de spirit cu răutățile lor. 

Vezi și: Cine sunt stresații zodiacului, ne explică Nicoleta Svârlefus

related posts

Modifică setările cookies