Horoscop zilnic 8 februarie 2021. Vărsătorii au parte de evenimente cu puternic impact emoțional, ce se întâmplă cu Peștii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de luni, 8 februarie 2021. 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Contextul astral de astăzi îți aduce preocupări pentru sectorul profesional, mai ales că este posibil să te confuncți cu o situație, care să te oblige să te gândești de două ori înainte să iei o decizie sau să acționezi.

 

Taur

 

Configurația astrală a zilei de astăzi aduce în prim plan principiile și convingerile tale și vei simți nevoia să-ți pui la punct niște idei. Posibil să vrei să afli niște informații, care să te ajute și să-ți dea încrederea să iei atitudine într-o chestiune, care are legătură cu imaginea ta în fața celorlalți.

 

Gemeni

 

Posibil, astăzi, să încerci să faci rost de o sumă de bani sau să apară niște piedici în rezolvarea unei chestiuni materiale, care are legătură cu un demers către o instituție publică sau de învățământ de la care aștepți niște răspunsuri.

 

Rac

 

Preocupările tale din ultima perioadă, care privesc chestiunile financiare, posibilitatea măririi veniturilor, obținerea unor avantaje materiale sau obținerea unui credit, ies și astăzi în prim plan și le discuți cu partenerul sau la serviciu cu partenerii de afaceri, asociații sau cei cu care desfășori activități.

 

Leu

 

Contextul astral îți pregătește o activitate intensă la locul de muncă. În sfera sentimentală, planurile tale de a merge la o întâlnire, astăzi, sunt date peste cap de unele evenimente neprevăzute, care apar la serviciu. Preiei unele sarcini și încerci să respecți un dead-line într-un proiect. 

 

Fecioară

 

Configurația astrală a zilei de astăzi îți pregătește evenimente, care vor avea loc în sfera sentimentală sau care privesc copiii. Posibil să apară unele situații neprevăzute în planul amoros, blocaje sau restricții în relația cu copiii, dacă ești părinte.

 

Balanță

 

Activitățile casnice, gospodărești sunt în prim plan astăzi, însă este posibil să apară unele evenimente neprevăzute, care să-ți încurce programul stabilit. La serviciu, comunici greu cu colegii pentru că aveți principii diferite despre ceea ce trebuie făcut în anumite situații.

 

Scorpion

 

 

Contextul astral de astăzi îți aduce prudență în dialogul cu ceilalți, în special cu partenerul de cuplu, cu care a existat o serie de tensiuni. Vei analiza atent toate situațiile care au dus la conflictele dintre voi și vei încerca să îndrepți, însă este posibil să nu reușești să identifici problema din cauza retrogradării lui Mercur, așa că ai răbdare!

 

Săgetător

 

Contextul astral de astăzi îți aduce preocupări pentru situația financiară. Sumele pe care le aștepți nu intră în conturi și poate este mai bine, pentru că, în partea a doua a zilei, îți parvin niște informații care schimbă dorința ta de a achiziționa un echipament IT sau de uz gospodăresc.

 

Capricorn

 

Contextul astral de astăzi îți confirmă faptul că schimbările la care aspiri nu sunt imposibile. Dialogul cu cineva apropiat ar putea să te ajute să identifici situațiile în care greșesti și care necesită schimbare. Cum Luna îți traversează semnul nașterii, îți va da tărie de caracter, determinare și putere de a rezista la situațiile stresante care pot să apară pe parcursul zilei.

 

Vărsător

 

Posibil, astăzi, să ai parte de evenimente cu puternic impact emotional. Indiferent de natura lor, vei da dovadă de stăpânire de sine. Universul tău interior este dat peste cap, însă găsești puterea să te repliezi și să faci față provocărilor.

 

Pești

 

Chiar dacă, astăzi, te înconjori de persoane cu care ai preocupări în comun și vă ghidați în viață după același sistem de valori, ești totuși reținută. În ceea ce privește un proiect, pe care urmează să-l semnezi, primești niște sfaturi utile despre unii termenii pe care ar trebui să îi schimbi.

 

Gafa postata de Rita Ora pe Instagramul ei! - Trending Review cu Daragiu - episodul 53

related posts

Modifică setările cookies