Horoscop zilnic 8 februarie 2023. Berbecii se îndrăgostesc de cineva cunoscut în mod neașteptat, ce se întâmplă cu Leii


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de miercuri, 8 februarie 2023.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Contextul astral de astăzi ar putea să-ți aducă surprize în relație. Ești tentată să ai o relație ascunsă. O prietenie se poate transforma într-o poveste de iubire sau te trezești deoadată că te-ai îndrăgostit de cineva cunoscut într-un mod neașteptat.

 

Taur

 

Contextul astral de astăzi te vizează în mod special, pentru că Venus, guvernatoarea ta, formează un aspect armonios, incitant, de cooperare, cu Uranus, planeta imprevizibilului, din casa personalității. Nu sunt excluse surprize în relațiile tale, să faci o schimbare de direcție. Și-n planul profesional este posibil să fii cooptată într-o nouă echipă.

 

Gemeni

 

Venus, guvernatoarea casei iubirii și aventurilor romantice, primește un aspect incitant de la Uranus, planeta surprizelor, din casa secretelor și trecutului. Așadar, s-ar putea să cooperezi cu o propunere tentantă, care vine de la cineva din trecut. De asemenea, este posibil să planifici o ieșire sau o întâlnire romantică.

 

Rac

 

Astăzi este posibil să faci o schimbare în relația cu unul dintre prieteni. Totodată, ești deschisă să-ți lărgești cercul de  cunoștințe, mai ales dacă accepți să mergi la un eveniment. Ceva se întâmplă, iar contextul astral conduce spre surprize în planul afectiv.

 

Leu


Posibil astăzi să fii tentantă să accesezi un credit sau să accepți ajutorul unei persoane care dorește să te ajute într-o chestiune personală. De asemenea, s-ar putea să te remarci, să vii cu ceva nou, să faci o prezentare șefilor sau unor persoane cu putere de decizie.

 

Fecioară

 

Venus, planeta iubirii, se află întocmai în casa relațiilor și formează un aspect incitant cu Uranus din casa principiilor și credințelor, așa că s-ar putea să ai curajul să cucerești pe cineva sau să te lași cucerită, să-ți schimbi niște mentalități. Dacă ești singură, cunoști pe cineva brusc și neașteptat, cu care rezonezi și împărtășești aceleași principii de viață.

 

Balanță

 

Astăzi, Venus, guvernatorul tău, formează un aspect incitant cu Uranus, planeta imprevizibilului, plasat într-o casă financiară, dar și a intimității. Pe de o parte, s-ar putea să cooperezi într-un proiect la serviciu și să ai șansa să te remarci. Pe de altă parte, poți face o schimbare majoră în cuplu, să te reconectezi cu partenerul.

 

Scorpion

 

Venus, guvernatorul casei relațiilor, formează un aspect incitant, astăzi, cu Uranus, planeta imprevizibilului, așa că așteaptă-te la evenimente surpriză și răsturnări de situație în relații. În sfera profesională, s-ar putea să discuți despre o strategie/un proiect nou, să ți se ceară o situație de către șefi.

 

Săgetător

 

Contextul astral de astîzi este favorabil discutării unor contracte/proiecte noi. Dacă ai făcut niște demersuri către o instituție financiară, poți primi niște răspunsuri. Venus, micul benefic, formează un aspect armonios cu Uranus, planeta imprevizibilului, din casa muncii, semn că ai putea începe o activitate independentă sau o mică afacere de familie.

 

Capricorn

 

Vești bune vin astăzi din planul educațional, mai ales dacă ai susținut niște examene, interviuri sau ai încheiat o formă de școlarizare și trebuie să ridici o diplomă. Planul sentimental este activat de către aspectul armonios dintre Venus, planeta iubirii, și Uranus, planeta surprizelor, așa că așteaptă-te la întâlniri surpriză sau declarații din partea unei persoane care vrea să te cucerească.


Vărsător

 

Astăzi, te preocupă situația financiară, în special banii sau fondurile deținute împreună cu partenerul de cuplu. De asemenea, s-ar putea să primești vești de la drum, din străinătate, de la rude, care au nevoie să îi ajuți într-un demers birocratic. Pe de altă parte, aspectul armonios care se formează între Venus, micul benefic, din casa banilor, și Uranus, planeta imprevizibilului, poate aduce evenimente neprevăzute în familie sau în relațiile cu unii dintre membri.


Pești

 

Aspectul armonios care se formează, astăzi, între Venus, micul benefic, în tranzit prin casa personalității, cu Uranus, planeta imprevizibilului, te ajută să rezolvi o serie de chestiuni administrative, financiare. Iar Luna în tranzit prin casa relațiilor și parteneriatelor profesionale aduce dialoguri și negocieri, încheierea unor contracte.

 

 

related posts

Modifică setările cookies