Horoscop zilnic 8 ianuarie 2021. Balanțele sunt atrase de cineva în plan amoros, ce se întâmplă cu Fecioarele


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de vineri, 8 ianuarie 2021.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Începând de astăzi, Mercur ajunge în zodia Vărsător, în sectorul prietenilor și ai șanse să-ți îmbunătățești relațiile cu aceștia sau să iei legătura cu cei cu care nu ai mai vorbit de mult. În planul profesional, tot astăzi, Venus, micul benefic, ajunge în zodia Capricorn și va susține demersurile tale în carieră.

 

Taur

 

Începând de astăzi, Mercur, astrul comunicării și guvernatorul casei banilor, ajunge în zodia Vărsător, în casa carierei, așa că vei avea idei și planuri noi, originale, pe care dorești să le implementezi. Vei avea susținerea șefilor dacă vei fi diplomată și nu intri în conflicte cu aceștia. Tot astăzi și Venus, guvernatorul tău, ajunge în zodia Capricorn, în sectorul convingerilor și principiilor de viață, semn că ești deschisă să-ți stabilești obiective comune cu partenerul de cuplu. 

 

Gemeni

 

Începând de astăzi Venus, micul benefic, intră în zodia Capricorn și activează sectorul financiar, ai banilor care provin din alte surse decât salariile. Vei observa o îmbunătățire a situației financiare și ai șansa să-ți achiți niște datorii mai ușor. În ce privește intrarea lui Mercur, guvernatorul tău, în zodia Vărsător, în casa studiilor, perfecționării, vei avea intenția să începi niște cursuri, să afli mai multe despre domeniile care te pasionează și să fii deschisă unei recalificări.

 

Rac

 

Te poți număra printre norocoasele zodiacului în sfera sentimentală pentru că de astăzi, Venus, micul benefic, ajunge în zodia Capricorn, în sectorul care reprezintă relațiile și căsătoria. Prin urmare, ai șanse să-ți îmbunătățești relația. În ce privește intrarea lui Mercur, tot astăzi, în Vărsător, pe sectorul financiar, al banilor pe care îi deții împreună cu partenerul, privind creditele, moștenirile sau unele datorii, vei începe să analizezi care este cea mai bună variantă pentru tine să obții o finanțare.

 

Leu

 

Cu Venus, micul benefic, începând de astăzi, prin zodia Capricorn, respectiv prin casa muncii, cu Marte care îți traversează sectorul carierei, este recomandat să fii atentă să prinzi toate oportunitățile care vin spre tine. Tot astăzi, Mercur ajunge în zodia Vărsător, în sectorul asociat relațiilor și parteneriatelor și va susține asocierile, de pe urma cărora vor intra mai mulți bani în conturile tale.

 

Fecioară

 

Începând de astăzi, Mercur, guvernatorul tău, își începe tranzitul prin zodia Vărsător, prin casa muncii. Prin urmare, ți se dă ocazia să-ți exprimi ideile, să te faci remarcată în echipa în care lucrezi și să-ți îmbunătățești relația cu șefii și cu colegii. Tot astăzi, și Venus, micul benefic, ajunge în Capricorn, în sectorul sentimental. Vei observa o îmbunătățire a relației cu partenerul, iar dacă ești singură, ești deschisă unei noi relații. 

 

Balanță

 

Începând de astăzi, Venus, guvernatorul tău, ajunge în zodia Capricorn, pe sectorul asociat familiei, căminului și spațiului de locuit, așa că se îmbunătățesc relațiile de familie și ai în plan o redecorare a locuinței. Tot astăzi și Mercur, astrul comunicării, ajunge în zodia Vărsător, în sectorul sentimental și vei avea dispoziție de a dialoga mai mult cu partenerul, să afli ce-și dorește. Dacă ești singură, vei fi atrasă de parteneri cu care să ai preocupări intelectuale.

 

Scorpion

 

Începând de astăzi, Venus, micul benefic, ajunge în zodia Capricorn, în casa comunicării, așa că ești invitată să reiei dialogul cu partenerul, legat de chestiunile personale pe care le tot evitați de o vreme încoace. Tot astăzi și Mercur, astrul comunicării, ajunge în Vărsător, în sectorul vieții de familie și ajută la rezolvarea unor chestiuni administrative ale casei, dar și la îmbunătățirea comunicării cu părinții sau membri familiei.

 

Săgetător

 

Începând de astăzi, Mercur, planeta comunicării, ajunge în zodia Vărsător, în sectorul care indică comunicarea, gândirea, informația, acumularea de cunoștințe și deplasările. Așadar, folosește-te de acest tranzit astral pentru a negocia în favoarea ta un contract, pentru a-ți demonstra abilitățile sau a acumula informație! Tot astăzi și Venus, micul benefic, ajunge în zodia Capricorn, activând sectorul financiar.

 

Capricorn

 

Începând de astăzi, beneficiezi de tranzitul lui Venus prin semnul nașterii tale, așa că vei avea ocazia să te remarci profesional sau în relațiile cu sexul opus. Tot astăzi și Mercur, astrul comunicării, ajunge în Vărsător, în sectorul financiar. Cum Mercur este responsabil cu ideile, iar caracteristicile tipice Vărsătorului sunt evenimentele neașteptate și surprizele, este posibil ca o idee originală să-ți aducă mai mulți bani în conturi.

 

Vărsător

 

Cu Mercur, astrul comunicării, în tranzit prin semnul nașterii tale, nu vei duce lipsă de idei originale și nonconformiste în planul personal, familial sau profesional. Posibil să găsești o soluție la o problemă locativă. Tot astăzi și Venus, micul benefic, ajunge în zodia Capricorn, în sectorul asociat subconștientului și frământărilor interioare, al secretelor și trecutului. Prin urmare, vei analiza planul sentimental sau este posibil să apară în viața ta cineva din trecut.

 

Pești

 

Începând de astăzi, Venus, micul benefic, ajunge în zodia Capricorn, în sectorul asociat prietenilor și proiectelor pe termen lung. Așadar, se activează sectorul social, dorești să-ți lărgești cercul de prieteni și să te implici în proiecte noi. Tot astăzi și Mercur, astrul comunicării, ajunge în Vărsător, în sectorul asociat subconștientului, izolării, meditației, trecutului și secretelor.  Dacă vei știi să folosești acest tranzit astral și vei începe un proces de introspecție, vei reflecta la acțiunile și deciziile tale, atunci vei reuși să elimini tot ce-ți provoacă stres.

related posts

Modifică setările cookies