Horoscop zilnic 8 ianuarie 2022. Balanțele planifică o vacanță alături de partener, ce se întâmplă cu Gemenii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de sâmbătă, 8 ianuarie 2022. 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Contextul astral de astăzi te îndeamnă să ai grijă dacă pleci la drum, pentru că este posibil să apară mici neplăceri, chiar discuții mai aprinse în trafic, dialoguri tensionate cu cei cu care interacționezi. Totuși, vei avea o doză de înțelepciune să nu dai curs unor situații conflictuale. În planul relațional, s-ar putea să ai niște replici mai dure pe care le adresezi partenerului.

 

Taur

 

Deși este o zi de weekend, gândurile și acțiunile tale se îndreaptă spre sfera profesională și de cum poți face mai mulți bani. S-ar putea ca una dintre deciziile tale să nu fie prea inspirată, să cheltui mai mult decât îți permiți. În altă ordine de idei, traversezi o zi cu multe frământări interioare, legate de niște schimbări, pe care vrei să le operezi în viața ta.

 

Gemeni

 

Se anunță o zi cu multe dialoguri cu prietenii. De la unii dintre aceștia primești niște sfaturi utile legate de încheierea unui parteneriat sau de relația tensionată pe care o ai în momentul de față cu partenerul. Lucrurile ar sta altfel, dacă nu ai mai proiecta nemulțumirile de la serviciu pe partener, iar acesta nu ar mai reacționa neplăcut.

 

Rac


Și-n weekend se menține o stare de agitație și de preocupare pentru sfera profesională, mai ales dacă ai făcut o schimbare și ești la început de drum într-o nouă funcție la serviciu. În partea a doua a zilei, ai intuiție într-o chestiune financiară.

 

Leu

 

Faci planuri, astăzi, împreună cu partenerul de cuplu privind o călătorie, un proiect editorial, o delegație, un schimb de experiență profesional. În partea a doua a zilei, s-ar putea să ai niște întâlniri  cu prietenele, însă atenție că ziua stă sub semnul conflictelor, care pot porni de la principii, mentalități și opinii diferite!

 

Fecioară

 

S-ar putea, astăzi, să discuți cu cineva din familie despre administrarea unor bani, de o problemă pe care trebuie să o rezolvați împreună, care implică viața de familie, părinții și administrarea unor bunuri. În partea a doua a zilei, un dialog cu cineva apropiat ar putea să-ți aducă niște soluții administrative.

 

Balanță

 

Contextul astral de astăzi te invită la conversații cu partenerul de cuplu, legate de o plecare câteva zile la relaxare. Așadar, cautați împreună să potriviți programul, iar șefii să vă aprobe niște zile libere. S-ar putea, în partea a doua a zilei, să primești vești din străinătate, în care o rudă își anunță vizita.

 

Scorpion

 

Se anunță o zi activă pe toate planurile, dar mai ales în ce privește munca, activitățile gospodărești, deplasări pentru a achiziționa cele necesare casei. În partea a doua a zilei, este posibil să fii tentată să începi un curs online pentru a fi la curent cu noutățile dintr-un domeniu de interes pentru tine.

 

Săgetător

 

Astăzi ești interesată să petreci timpul cu cei dragi, să ai momente de relaxare, să stai departe de toată agitația cotidiană. Ai grijă cât chelui, pentru că există riscul să depășești cu mult bugetul stabilit! S-ar putea să dai o fugă până la munte, așa pe nepregătite, o zi, să te bucuri de aer curat.

 

Capricorn

 

Astăzi, te preocupă treburile casei rămase restante. Ai nevoie și de mai multă odihnă, așa că partea a doua a zilei o rezervi relaxării sau studiului, dacă ești interesată să înveți lucruri noi. Nu prea ai dispoziție de comunicare, iar unele gesturi sau cuvinte ar putea să te deranjeze, așa că cei dragi ar trebui să te lase în pace, să-ți lase spațiu.

 

Vărsător

 

Se anunță o zi cu multe deplasări în scop administrativ, întâlniri cu prieteni și plimbări. S-ar putea, în partea a doua a zilei,  cineva să nu se țină de o promisiune și acest lucru să te deranjez foarte mult. Nu reacționa impulsiv și gândește-te de două ori înainte să arunci cu vorbele! 

 

Pești

Astăzi nu este o zi potrivită pentru a face investiții sau pentru a face cumpărături, pentru că s-ar putea să te repezi să achiziționezi niște obiecte, care nu se vor ridica la standardele tale și vei fi nevoită să le returnezi. În ce privește cheltuirea banilor, este nevoie să ai o situație mai clară a bugetului, să deschizi un cont de economii, în care să virezi lunar o sumă de bani.

 

 

related posts

Modifică setările cookies