Horoscop zilnic 8 ianuarie 2023. Berbecii au parte de o perioadă complicată pe plan sentimental, ce se întâmplă cu Leii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de duminică, 8 ianuarie 2023.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Începând de astăzi și până pe 3 octombrie, Luna Neagră tranzitează zodia Leu și anunță o perioadă complicată în planul sentimental, al relației cu copiii, privind relația cu persoana iubită, proiectele de creativitate. De asemenea, apar ispite privind metode de a petrece timpul, distracției și anturaje care pot dăuna.

 

Taur

 

Luna Neagră începe să tranziteze, de astăzi, zodia Leu, respectiv sectorul vieții de familie, căminului, patrimoniului și relațiilor cu părinții. Până pe 3 octombrie este posibil să apară tot felul de situații complicate în relațiile de familie, dar și cu casa. Relațiile cu părinții se pot strica și s-ar putea să manifești tendințe autoritare asupra familiei, lucru care va duce la conflicte.

 

Gemeni

 

Începând de astăzi și până pe 3 octombrie, Luna Neagră va tranzita zodia Leu, respectiv sectorul comunicării, informațiilor, deplasărilor, negocierilor și relațiilor cu rudele. Urmează o perioadă complicată, în care va fi nevoie să fii foarte atentă la toate mesajele pe care le primești sau le transmiți, pentru că este posibil să nu fie toate adevărate și să ai parte de dezinformări, care-ți vor afecta planurile.

 

Rac

 

Veste bună pentru tine începând de astăzi: Luna Neagră îți părășește zodia și începe să tranziteze zodia Leu până pe 3 octombrie. Sectorul financiar va intra în vizorul Lunii Negre și s-ar putea să apară tot felul de situații complicate, așa că va fi nevoie să ai grijă cum îți gestionezi finanțele. Nu de alta, dar să nu ai pierderi sau să fii ispitită să faci niște artificii financiare riscante!

 

Leu

 

Luna Neagră intră de astăzi în zodia Leu, în casa personalității tale și până pe 3 octombrie s-ar putea să-ți încurce viața, planurile și proiectele. Nu sunt excluse piedici, obstacole și amânări nejustificate, dar și probleme în gestionarea unor situații în relații, din cauza orgoliului.

 

Fecioară

 

Începând de astăzi și până pe 3 octombrie, Luna Neagră va traversa zodia Leu, respectiv sectorul frământărilor interioare, trecutului, relațiilor ascunse, dar și casa sănătății, unde va fi nevoie să ai mai multă grijă de tine, mai ales dacă se răscolesc anumite afecțiuni.

 

Balanță

 

Relațiile de prietenie, dar și proiectele sau planurile de viitor s-ar putea să fie destabilizate sau să apară situații complicate, dată cu intrarea Lunii Negre, începând de astăzi, în zodia Leu. Până pe 3 octombrie este nevoie să fii atentă cum gestionezi relațiile de prietenie, pentru că pot să apară trădări, dezamăgiri.

 

Scorpion

 

De astăzi, Luna Neagră începe să traverseze zodia Leu, respectiv sectorul carierei, intereselor profesionale, relațiilor cu șefii, dar și imaginii și statutului personal. Până pe 3 octombrie va fi nevoie să ai grijă la toate acțiunile, pentru că este posibil să-ți strici imaginea și credibilitatea, în urma unor acțiuni sau provocări, care vin spre tine.

 

Săgetător

 

De astăzi, Luna Neagră începe să traverseze zodia Leu, respectiv sectorul studiilor, perfecționării profesionale, călătoriilor, idealurilor, relațiilor cu străinătatea, dar și principiilor și credințelor. Până pe 3 octombrie, va fi nevoie să ai grijă la ce decizii iei în planul direcției profesionale, o călătorie, niște studii, pentru că pot să apară situații complicate, pe care să le gestionezi mai greu.

 

Capricorn

 

De astăzi, Luna Neagră începe să traverseze zodia Leu, respectiv planul intereselor financiare, a banilor deținuți la comun cu partenerul sau care provin din alte surse decât salariile, moștenirile, taxele, impozitele, creditele. Până pe 3 octombrie pot să apară situații financiare complicate, încurcate, care să nu-ți permită o rezolvare imediată, ci să vină cu blocaje sau amânări.

 

Vărsător

 

Începând de astăzi, Luna Neagră traversează zodia Leu, respectiv sectorul relațiilor, căsătoriei, parteneriatelor și asocierilor profesionale. Pânâ pe 3 octombrie va fi nevoie să ai grijă la contracte sau colaborări, pentru că vor apărea situații complicate, care te vor depăși de multe ori. Și planul relațional poate fi zdruncinat și evenimentele care au loc să te facă să nu mai ai încredere în partener.

 

Pești

 

Sectorul muncii și al activităților profesionale, dar și relațiile cu colegii, sarcinile, rutina zilnică și sănătatea vor fi afectate, începând de astăzi, de tranzitul Lunii Negre prin zodia Leu. Până pe 3 octombrie va fi nevoie să ai grijă cum gestionezi eventualele crize sau complicații, care pot să apară în aceste domenii.

related posts

Modifică setările cookies