Horoscop zilnic 8 iulie 2016. Taurii intalnesc o persoana deosebita, iar Leii au parte de un conflict la locul de munca


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 8 iulie 2016.


BERBEC

Ti se pare ca cei din jur spun ca sunt de acord cu tine in anumite privinte doar ca sa-ti faca pe plac. Simti ca nu esti iubita si apreciata destul, iar asta iti afecteaza stima de sine.

TAUR

O zi in care iti canalizezi toata atentia asupra vietii personale. Sunt sanse mari sa cunosti o persoana deosebita, care sa conteze pentru viitorul tau.

GEMENI

Daca ai copii, e posibil ca ei sa aiba nevoie de ajutorul tau astazi, intrucat vor avea parte de o problema in care sprijinul unui adult este esential. Fii pregatita sa faci fata unei situatii dificile, care te scoate din zona ta de confort.

RAC

Planuiesti de ceva timp o excursie, o sesiune de cumparaturi, o intalnire. Astazi, se ivesc niste probleme care iti dau peste cap tot ceea ce ai pus la punct pana acum. Posibile probleme cu banii.

LEU

O zi in care trebuie sa fii precauta si vigilenta. Nu e loc de greseli, intrucat orice eroare la lucru poate fi cruciala si te poate costa mai mult decat crezi. 

FECIOARA

Ai parte de tensiune in relatie, iar asta iti va provoca neplaceri. Trebuie totusi sa te concentrezi pe anumite aspecte legate de job si sa ai grija sa iti duci indatoririle la bun sfarsit, chiar daca in plan personal lucrurile nu sunt tocmai roz.

BALANTA

Alegi sa-ti faci cateva mici capricii personale, sa te alinti si sa lasi munca pe mai tarziu. In cazul in care ai de gand sa mergi la cumparaturi in a doua jumatate a zilei, razgandeste-te! Nu vei fi multumita de achizitii.

SCORPION

Planetele nu se aliniaza in favoarea ta. Desi ai parte de un inceput de zi favorabil, pe masura ce trec orele ai parte de intamplari neplacute. Poate fi vorba de un secret pe care il tot asunzi de ceva vreme si care iese la suprafata.

SAGETATOR

Familia intervine in planurile de viitor pe care ti le-ai facut. Dorintele tale si asteptarile lor sunt complet diferite, iar din aceasta cauza e posibil sa porneasca un conflict intre voi.

CAPRICORN

Cu toate ca ti-ai pus la bataie cunoastintele si abilitatile, azi ai parte de un esec si nu reusesti sa-ti duci la bun sfarsit un obiectiv de suflet. In ultima vreme carisma ta a scazut si e posibil ca din aceasta cauza sa nu fi reusit ce ti-ai propus.

VARSATOR

E o zi favorabila pentru analiza si identificarea unor defecte care te-au tinut in loc pana acum. Te simti totusi prea neincrezatoare pentru a vorbi despre descoperirile pe care le faci despre tine insati si preferi sa te inchizi in tine.

PESTI

Ai parte de o dezamagire in iubire, prietenie sau afaceri. E posibil sa-ti anulezi planurile de vacanta chiar, ceea ce te va nemultumi profund. Nu-ti face noi prieteni azi intrucat nu vor fi relatii stabile, de lunga durata.

related posts

Modifică setările cookies