Horoscop zilnic 8 iulie 2020. Vărsătorii se confruntă cu o problemă urgentă, ce se întâmplă cu Racii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de miercuri, 8 iulie 2020.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

Preocupările principale pentru astăzi sunt planurile pe termen lung. Așadar, te sfătuiești cu partenerul și căutați împreună cea mai bună soluție de finanțare pentru planurile voastre. Totodată, configurația astrală îți aduce șanse să găsești finanțare și pentru un proiect, însă nu te implica încă, până nu analizezi în detaliu ce presupune!

Taur

Se anunță o zi în care vei fi în centrul atenției la serviciu. Totodată, este posibil să se întâmple niște evenimente, care să te dezamăgească profund și consideri că cel mai bine este să stai departe de persoanele, care nu sunt sincere și nu au intenții bune în ceea ce te privește.

Gemeni

Astăzi, la serviciu, ai un randament ridicat din punct de vedere intelectual, iar superiorii apreciază acest lucru. În ceea ce privește dispoziția ta, oscilezi între momentele în care ești convinsă că vei găsi direcția în viață și momentele în care ai impresia că nimic bun nu se mai întâmplă. Echilibrul interior este cheia și poate o vacanță într-un loc drag.

Rac

Posibil să apară astăzi tensiuni cu partenerul de viață din cauza banilor sau din cauza schimbărilor pe care dorești să le faci și nu corespund cu ale partenerului. Și la serviciu pot să apară tensiuni cu unii colegi care încearcă să te încarce cu sarcini, deși nu-ți aparțin.

Leu

În prima parte a zilei, disputa cu unul dintre partenerii de afaceri, asociat sau coleg de serviciu te dezechilibrează și-ți strică starea bună pe care o ai. Ești tentată să aduci problemele de la serviciu acasă și-ți poate afecta viața de cuplu. Partenerul te susține moral, însă încearcă și detașează-te și tu!

Fecioară

Contextul astral de astăzi îți aduce multă inspirație în domeniile în care activezi. Totodată, pot surveni modificări într-un proiect pe termen lung. În familie, primești vești de la rude aflate în alt oraș, care te invită la un eveniment de familie.

Balanță

Astăzi, se anunță o zi tensionată în raport cu persoanele din anturajul tău, mai ales dacă unul dintre prieteni își impune punctele de vedere. Cel mai probabil principiile voastre nu corespund și descoperi că nu aveți aceeași viziune asupra unui plan, care urma să se deruleze în perioada următoare. 

Scorpion

Ești surprinsă că cineva din familie te roagă să îl ajuți într-o problemă care nu ține de tine și la care nu te pricepi, însă ești deschisă și dai o mână de ajutor. Implicarea ta va fi răsplătită cu o sumă de bani cu care decizi să îți achiți înscrierea la niște cursuri.

Săgetător

Astăzi, evenimente care au legătură cu partenerul te pot lua prin surprindere și să fii nevoită să faceți niște deplasări urgente împreună. În partea a doua a zilei, se activează sectorul asociat vieții de familie și al părinților, care te ajută într-o situație ivită neașteptat.

Capricorn

Posibil, astăzi, pe tot parcursul zilei, să ai parte de momente tensionate în raport cu membrii mai în varstă ai familiei. Nu lăsa diferențele de mentalitate să vă strice relațiile și ce este mai important: nu lăsa ca aceste situații, care privesc chestiunile domestice, să-ți afecteze relația cu partenerul de viață!

Vărsător

Contextul astral de astăzi anunță prezenta Lunii în zodia ta, semn că vei găsi soluții ingenioase la probleme. În partea a doua a zilei, din cauza unor probleme de comunicare sau tehnice, s-ar putea să nu te poți încadra într-un termen. 

Pești

Contextul astral de astăzi, deși nu-ți aduce o stare prea optimistă, te îndeamnă să-ți faci planuri de viitor, mai ales dacă ai intenția să începi activități noi. În partea a doua a zilei, ești tentată să achiziționezi lucruri de care nu ai neapărată nevoie.

Întrebarea Mesei Rotunde - Cristina Almașan: „Aș face sex cu Denis, The Motans”

related posts

Modifică setările cookies