Horoscop zilnic 8 iulie 2021. Berbecii au parte de intensitate și pasiune în viața amoroasă, ce se întâmplă cu Taurii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de joi, 8 iulie 2021.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Viața ta sentimentală este intensă, plină de pasiune. Îți dorești aventură, să ai parte de cuceriri, flirt. La serviciu sau dacă ai o hobby, te afirmi printr-o activitate de creație, artistică, pe care o poți monetiza. Relațiile cu unii prieteni ar putea să se destrame, pentru că afli niște niște lucruri care-ți nu-ți plac.

 

Taur

 

Nu este o zi recomandată pentru acțiuni de natură financiară, pentru că este posibil să iei decizii eronate, să fii confuză, iar în negocieri te poți lăsa convinsă să accepți un contract, care nu-ți va aduce bani pe măsura muncii depuse.

 

Gemeni

 

Dacă în prima parte a zilei simți nevoia să comunici mai mult decât de obicei, să te afirmi și să-ți faci cunoscute ideile, în partea a doua a zilei intervin chestiunile financiare. Pe fondul unor experiențe din ultima perioadă, îți vei schimba atitudinea vis-à-vis de obținerea unor beneficii. 

 

Rac

 

În prima parte a zilei nu prea ești în apele tale la locul de muncă, mai ales că te deranjează unele lucruri la un/o coleg/ă cu care ai niște dialoguri în contradictoriu privind sistemul de valori și principiile după care vă ghidați fiecare în viață. În partea a doua a zilei, Luna începe să-ți traverseze zodia Rac, respectiv sectorul personalității și te vei ocupa de chestiunile personale.

 

Leu

 

S-ar putea, astăzi, să  faci eforturi de a găsi o sumă de bani sau finanțare pentru un proiect nou. Te consulți cu prietenii, mergi în vizită și dezbați niște subiecte la ordinea zilei. Posibil să-ți susții cu tărie ideile și să nu ții cont și de părerea celorlalți.

 

Fecioară

 

Este posibil ca în prima parte a zilei să fii activă în spațiul public, să susții un interviu, examen sau să trebuiască să prezinți o situație șefilor. Nivelul de stres este mare, însă vei reuși să te aduni și să faci față provocărilor. În partea a doua a zilei, ai unele rețineri vis-à-vis de un prieten, care s-a amestecat în treburile tale.

 

Balanță

 

Astăzi visezi la o vacanță sau la o călătorie în străinătate sau la o posibilă relație romantică cu cineva din străinătate. În prima parte a zilei sunt susținute educația superioară și preocupările spirituale. Capacitatea intelectuală este în creștere și vei culege în curând roadele. 

 

Scorpion

 

În prima parte a zilei ai dialoguri pe teme bănești și încerci să obții niște drepturi sau acte notariale, în urma cărora vei intra în posesia unor bunuri. În partea a doua a zilei, ai inspirație într-un proiect personal. La serviciu, principiile și sistemul de valori personal vor sta la baza unor decizii profesionale.

 

Săgetător

 

Dacă în prima parte a zilei ai dialoguri cu partenerii și asociații din sfera profesională despre proiectele viitoare, în partea a doua, te va preocupă situația financiară, a banilor pe care îi deții cu aceștia sau a banilor pe care îi poți obține dintr-un credit, împrumut sau moștenire. Seara poți primi un cadou.

 

Capricorn

 

În prima parte din zi este posibil să pui în aplicare niște decizii ale șefilor. S-ar putea să fie nevoie să dai și niște explicații cu privire la un termen limită pe care nu l-ai respectat. Relațiile cu colegii sunt bune, iar partea a doua a zilei hotărăști să o petreci cu partenerul de cuplu, pentru a mai scăpa de stresul de la muncă.

 

Vărsător

 

Dacă în prima parte a zilei te sfătuiești cu partenerul de cuplu ce pregătiri să faceți pentru concediu, în partea a doua a zilei, evenimentele de la serviciu ar putea să-ți aducă o stare mai puțin plăcută, din cauza stresului și a unor tulburări digestive. Ai grijă și ferește-te să faci abuz de alimente!

 

Pești

 

Astăzi, în prima parte a zilei, discuți cu partenerul despre casă, familie. Posibil să resimți mai acut oboseala ultimelor zile și să nu reușești să termini treburile domestice. Începând din a doua jumătate de zi, când se activează sectorul sentimental, apar emoții intense, așa că recomandarea astrelor este să ai răbdare și să dai dovadă de calm într-o chestiune care te poate destabiliza.

related posts

Modifică setările cookies