Horoscop zilnic 8 mai 2019. Vărsătorii reiau o relație din trecut, vezi ce se întâmplă cu Racii 


Află ce îți rezervă astrele pentru astăzi, 8 mai 2019. 

Tag-uri:

BERBEC

Astazi debordezi de energie si reusesti sa indeplinesti tot ceea ce ti-ai propus. Superiorii vor fi surprinsi de avantul pe care il ai la munca si vor vrea sa te recompenseze pentru eforturile pe care le depui.

TAUR

Este o zi perfecta pentru a-i demonstra persoanei iubite cat de mult inseamna pentru tine. Ai putea sa rezervi o masa la un restaurant sau sa-i pregatesti ceva special. Cu siguranta o sa aprecieze, iar relatia voastra va ating un alt nivel.

GEMENI

Nu ar trebui sa te ingrijorezi daca lucrurile de la munca nu merg asa de bine precum te-ai fi asteptat. Colegii sunt alaturi de tine si iti ofera o multime de sfaturi. Ar trebui sa le asculti pentru ca iti vor binele, iar acest lucru o sa va apropie foarte mult ca si colectiv.

RAC

Primesti o vizita importanta la sfarsitul zilei. Esti preocupata ca totul sa fie bine pus la punct pentru ca de aceasta intalnire vor depinde planurile tale de viitor. Cu farmecul pe care il ai sigur o s-o suprinzi pe acea persoana, iar lucrurile vor iesi asa cum ti-ai propus.

LEU

Nu stai foarte bine din punct de vedere sentimental, dar acest lucru nu ar trebui sa te descurajeze in cautarea unei persoane potrivite pentru tine. Toata lumea stie ca cele mai frumoase lucruri se intampla fix atunci cand te astepti mai putin.

FECIOARA

Ai o zi foarte importanta in care trebuie sa rezolvi cateva treburi ce nu mai sufera amanare. Desi pe seara te vei simti extenuata, nu adormi inainte sa duci la bun sfarsit sarcinile pe care ti le-ai propus. Ai sa vezi ca tot raul e spre bine.

BALANTA

Te gandesti sa faci o schimbare in viata sentimentala. Poate reiei o relatie de mult incheiata sau intalnesti pe cineva nou. Insa nu te entuziasma prea tare la inceput, ci ia lucrurile pas cu pas si totul va fi bine. 

SCORPION

In pima parte a zile vei indeplinita cu sarcinile de la job. Insa spre seara vei dispune de putin timp liber pe care ar fi de preferat sa nu-l irosesti. Ai putea sa petreci cateva momente alaturi de cei dragi pentru ca aceasta saptamana o sa fie una aglomerata.

SAGETATOR

Pentru ca nu-ti place colectivul de la job, te gandesti din ce in ce mai des sa-ti schimbi locul de munca. Aceasta este o decizie foarte inteleapta si iti vei gasi, cu siguranta, foarte rapid un nou job mult mai distractiv si mai relaxant.

CAPRICORN

Astazi te simti foarte in forma si esti in stare sa indeplinesti orice sarcina. Vei socializa foarte mult si vei intalni noi persoane de la care vei invata lucruri importante. Ai grija sa pastrezi relatiile pe care le formezi acum pentru ca iti vor fi de folos pe viitor.

VARSATOR

Te gandesti din ce in ce mai serios sa reiei o relatie din trecut, dar nu stii cum sa actionezi. Sfatul nostru este sa nu te mai ingrijorezi atat de mult si sa iei lucrurile pas cu pas pentru ca la final totoul va fi bine.

PESTI

Datorita eforturilor pe care le-ai depus in ultima vreme cineva drag iti ofera in dar o zi intreaga la spa. Asa ca, profita de aceste momente pentru a te relaxa si a uita pentru putin timp de grijile cotidiene. Este o zi in care te vei simti speciala.

related posts

Modifică setările cookies