Horoscop zilnic 8 mai 2020. Săgetătorii au o parte de o zi fabuloasă, ce se întâmplă cu Gemenii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de vineri, 8 mai 2020. 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

Te simți astăzi plină de energie și rezolvi cu optimism unele probleme apărute în sfera profesională. Spre seară poți să primești o sumă de bani de la o persoană mai în vârstă din familie.

Taur

Intri astăzi în conflict cu partenerul din motive financiare. Nu reușiți să fiți la unison cu destinația unei sume de bani, pentru că tu vrei să achiziționeți ceva pentru casă, iar partenerul nu te lasă. Nu da curs disputelor și mai lasă câteva zile să treacă și încearcă să reiei dialogul!

Gemeni

Astăzi, te preocupă starea de sănătate și decizi să-ți schimbi stilul de viață, prin dietă, sport și odihnă mai multă. Totodată, vei încerca să nu te mai suprasoliciți la serviciu și să reduci stresul. Nu de alta, dar ai obserat că nu mai poți funcționa așa prea mult timp.

Rac

Activitățile și sarcinile de la locul de muncă îți vor ocupa toată ziua, iar programul de lucru este posibil să se prelungească din cauza unor evenimente neprevăzute. Ai noroc că partenerul te susține și nu-ți reproșează faptul că-ți rezervi mai mult timp pentru carieră, decât pentru viața personală.

Leu

Cauți astăzi să te relaxezi mai mult și să stai în preajma partenerului pentru că simți nevoia de afecțiune. Spre seară veți discuta chetiuni serioase care privesc spațiul de locuit, deoarece aveți în plan o schimbare de casă.

Fecioară

Preocuparea ta principala de astăzi va fi legată de casă. Posibil să începi niște demersuri pentru achiziționarea unui imobil sau a unui bun de valoare mai mare. Așadar, începi să cauți oferte, să vezi prețuri, dacă te încadrezi în bugetul pe care îl ai și-ți faci o listă cu tot ce ai de făcut, de cumpărat și care vor fi deplasările. Nu de alta, dar nu vrei să omiți nimic și vrei sa fii eficientă, să nu pierzi prea mult timp.

Balanță

Se anunță o zi cu multe deplasări în scop administrativ sau cumpărături. Totodată, vei fi activă și în sfera comunicării și a relației cu rudele, cu care vei lua legătura și vei sta la povești. Legat de partetener, este o zi bună să abordezi o chestiune asupra căreia nu reușiți să cădeți de acord de ceva vreme.

Scorpion

Posibil să primești astăzi o sumă de bani la care nu te așteptai. Vine numai bine pentru că ai de cumpărat un cadou pentru cineva din familie. La serviciu ești foarte activă în ședințe, mai ales în prezentarea unui plan pe următoarea perioadă. 

Săgetător

Contextul astral de astăzi ți-a pregătit o zi bună, mai ales că Luna îți traversează semnul zodiacal și-ți imprimă optimism și dispoziție de aventură, flirt și de a face cuceriri. În partea a doua a zilei, cineva din cercul tău îți face o propunere de asociere într-un proiect.

Capricorn

Astăzi, pui la cale un plan pe termen lung împreună cu un prieten. Deși pare să fie multă muncă, pe termen lung veți avea rezultate fianciare bune și va merita efortul. Totul este să vă hotărâți să demarați acțiunea și apoi totul va merge ca pe roate.

Vărsător

Ești tot mai dezamăgită de prieteni și decizi să te îndepărtezi de cei care te-au dezamăgit. Concentreză-te pe problemele importante pe care le ai astăzi și nu te mai lăsa afectată de acțiunile prietenilor, pentru că nu vei putea să îi schimbi!

Pești

Contextul astral de astăzi îți pregătește evenimente care au legătură cu sfera profesională, relația cu șefii, dar și obținerea unor acte/documente de care ai nevoie de la diferite instituții. Chiar dacă vei întâmpina unele blocaje, până la final zilei ai răspunsuri pentru ce te interesează.

Viata bate vlogul - sez. 2, episodul 7: ”Comuniștii ne-au luat tot! Din palat ne-am mutat în cort”

related posts