Horoscop zilnic 8 mai 2021. Săgetătorii se aruncă azi în brațele aventurii, plăcerilor, relaxării, ce se întâmplă cu Scorpionii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de sâmbătă, 8 mai 2021. 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Contextul astral de astăzi s-ar putea să-ți accentueze impulsivitatea, iar unele reacții să le scapi de sub control, mai ales în chestiunile care privesc viața de familie, spațiul de locuit sau administrarea unui imobil. Poți rezolva tensiunile prin dialog și să eviți să dai curs la conflicte. Energia o poți folosi constructiv, dar este important să înțelegi acest lucru.

  

Taur

 

Nu ești în cea mai bună formă a ta, poate și pentru că aspectele astrale îți induc o stare de izolare de tumultul cotidian. Este o zi în care ar fi indicat să reflectezi la relațiile de familie, în special la relația cu părinții. Profită de această zi pentru studiul personal, citește și informează-te într-un domeniu care te pasionează!

 

Gemeni

 

Ai ocazia să-ți faci prieteni noi, astăzi, pentru că ești spontană și deschisă către dialog, însă, în relațiile de prietenie mai vechi ar putea să apară tensiuni. Poți provoca incidente pe care le vei regreta mai târziu, așa că ai grijă ce spui!

 

Rac

 

Contextul astral de astăzi te îndeamnă să acționezi după propriile reguli și nu vei ține cont de părerea partenerului de viață, atunci când iei decizii, care privesc viața de familie. Chiar dacă energia aceasta produce schimbări benefice, este recomandat să ceri și opinia partenerului atunci când iei decizii.

 

Leu

 

Posibil, astăzi, să-ți aduci aminte de cineva din trecut și să fii nostalgică. În ce privește situația financiară, este posibil ca o plată să întârzie și acest lucru să te nemulțumească, pentru că ți s-au dat peste cap planurile din acest weekend.

 

Fecioară

 

Contextul astral de astăzi îți aduce ajutor de la prieteni într-o chestiune financiară. Ai randament intelectual ridicat dacă ai de lucru pentru un proiect personal sau pentru o colaborare. Și organizarea activităților domestice este susținută.

 

Balanță

 

Astăzi sunt favorizate relațiile cu străinătatea și ieșirile cu prietenii. În ce privește relația cu șefii, ești nemulțumită de rezultatul unui dialog cu aceștia și ceri sfaturi de la prieteni, cum să procedezi într-o chestiune la locul de muncă. În planul amoros, ai șansa să reaprinzi focul pasiunii sau dacă ești singură, contextul astral are efect regenerator.

 

Scorpion

 

Contextul astral de astăzi anunță o zi destul de agitată și dinamică, mai ales dacă te pregătești să pleci într-o deplasare, delegație sau călătorie de relaxare. Dacă ești nevoită să lucrezi, ai randament ridicat și termini totul repede, astfel încât să ai timp și pentru tine.

 

Săgetător

 

Contextul astral de astăzi îți activează sectorul sentimental, al aventurii, plăcerilor, relaxării și petrecerii timpului cu cei dragi. Dacă ești singură, ai parte de o aventură romantică sau ești pe cale de a intra într-o relație.

 

Capricorn

 

Dacă ești singură și ai reușit să captezi atenția unei persoane cunoscute de curând, ai grijă, astăzi, pentru că s-ar putea să intevină o situație care să aducă tensiuni între voi. Dacă faci parte dintr-un cuplu mai vechi, chestiunile casnice ar putea să fie motivul unor conflicte.

 

Vărsător

 

Contextul astral de astăzi îți aduce niște deplasări care nu erau în plan. Te pregătești de musafiri în weekend, așa că trebuie să mergi la cumpărături. Primești și vești de la serviciu de la unii colegi, care au aflat de schimbările care vor avea loc în perioada imediat următoare.

 

Pești

 

Contextul astral de astăzi, cu Luna care îți traversează sectorul financiar, s-ar putea să-ți aducă preocupări pentru încasarea sau recuperarea unor sume de bani. Ai nevoie să achiți un sejur sau o vacanță, un curs de dezvoltare personală sau dacă ești părinte, niște activități extrașcolare pentru copii. Planurile ți se dau peste cap, așa că nu-ți rămâne decât să aștepți intrarea banilor și apoi să-ți rezolvi plățile.

 

 

Will Smith cu burtica la vedere! - Trending Review - episodul 66

related posts

Modifică setările cookies