Horoscop zilnic 8 mai 2022. Taurii începe o relație amoroasă secretă cu un bărbat, ce se întâmplă cu Racii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de duminică, 8 mai 2022.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec


Contextul astral de astăzi vine cu preocupări pentru sectorul iubirii și aventurii. S-ar putea să ai parte de o viață sentimentală intensă, să te simți bine în compania partenerului sau să cunoști pe cineva, cu care să începi o nouă poveste de dragoste.

 

Taur

 

Contextul astral de astăzi vine cu dialoguri despre casă și viața de familie. Dacă faci parte dintr-un cuplu, care a avut probleme relaționale în ultima perioadă, este posibil să cazi la înțelegere cu partenerul, privind unele aspecte relaționale, fără să mai existe tensiuni sau conflicte. Dacă ești singură, s-ar putea să începi o relație secretă și să ai gânduri de întemeiere a unei familii cât mai repede.

 

Gemeni

 

Posibil, astăzi, să faci mai multe deplasări sau să studiezi un domeniu de interes pentru tine, să citești, să te informezi, să cauți să-ți formezi o părere cu privire la o situație. Dacă ești implicată într-o activitate de creație sau editorială, ai inspirație, avansezi foarte repede, pentru că nu duci lipsă de idei.

 

Rac

 

Registrul astral de astăzi vine cu preocupări pentru bani, pentru administrarea acestora sau pentru a începe un proiect nou cu un prieten. Posibil să aibă loc niște negocieri, în urma cărora să-ți suplimentezi veniturile. Dacă ai de recuperat o sumă de bani, nu faci niciun compromis și încerci să intri în posesia banilor.

 

Leu

 

Luna îți traversează și astăzi semnul zodiacal și-ți aduce energie și determinare în rezolvarea unor chestiuni personale. În planul relațional, s-ar putea să fii nevoită să faci o schimbare. Totodată, așteaptă-te la surprize din partea partenerului!

 

Fecioară

 

Ziua de astăzi vine cu un nivel de energie mai scăzut și este recomandat să ai grijă la sănătate, să nu te suprasoliciți sau să ai parte de stres sau suprasolicitare. În partea a doua a zilei, s-ar putea să ai unele revelații, să identifici unde anume ai greșit în relația cu o persoană apropiată.

 

Balanță

 

Astăzi, te întâlnești cu prietenii și s-ar putea să ai parte de unele dialoguri în contradictoriu cu aceștia pe teme financiare sau care au legătură cu o schimbare, pe care vrei să o faci în planul personal. S-ar putea ca viziunea ta să fie diferită de a lor și să nu accepți niște sfaturi.

 

Scorpion

 

Contextul astral de astăzi vine cu determinare să-ți îndeplinești un obiectiv profesional. În planul personal, relația cu partenerul de cuplu s-ar putea să fie tensionată, din cauza activităților tale profesionale, care sunt prioritare față de petrecerea timpului cu acesta. Surprize neașteptate pot avea loc în cuplu.

 

Săgetător

 

În prima parte a zilei, s-ar putea să-ți parvină niște vești de la colegii de  serviciu, care să-ți schimbe programul stabilit pentru săptămâna următoare. Posibil unele dialoguri avute cu persoane apropiate să-ți schimbe părerea despre o anumită situație, care are legătură cu activitatea profesională.

 

Capricorn

 

Astăzi, s-ar putea să apară unele schimbări în programul tău. Deși ai stabilit să ieși cu partenerul, dacă faci parte dintr-un cuplu, lucrurile se dau peste cap și nimic din ce ți-ai propus nu iese. În partea a doua a zilei, este posibil să-ți oferi ajutorul într-o chestiune de familie, să ajuți cu o sumă de bani.

 

Vărsător


Sectorul relațiilor este solicitat astăzi și s-ar putea să apară momente dificile, discuții în contradictoriu, din cauza unor nemulțumiri mai vechi, care au loc în cămin, în viața de familie. Poți face reproșuri, acuzații și lucrurile să se precipite foarte ușor.

 

Pești

 

Luna îți traversează, astăzi, casa sănătății, iar recomandarea astrelor este să nu te suprasoliciți prea mult, pentru că este activată axa cardio-vasculară și este posibil să apară disfuncții organice.Totodată, s-ar putea să afli niște vești nu tocmai plăcute, care să te destabilizeze emoțional. 

Share în bucate cu Alex Petricean - Trandafiri din Cartofi cu Brânza

related posts

Modifică setările cookies