Horoscop zilnic 8 martie 2019. Fecioarele au parte de iubire, vezi ce se întâmplă cu Gemenii


Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de astăzi și citește mai jos horoscopul pentru 8 martie 2019.


Berbec

Astăzi, este bine să eviți să ai o atitudine agresivă față de cei din jur. Ar trebui să petreci câteva ore în tăcere, pentru a te echilibra din punct de vedere emoțional. În cea de-a doua parte a zilei, vei avea parte de surprize plăcute, ba chiar și o invitație la o cină romantică.

Taur

Ziua de 8 martie vine, pentru tine, fără griji, cu un nivel ridicat al energiei. Cu toate acestea, este necesar să eviți excesele, mai ales cât privește alcoolul sau mâncarea cu multe calorii. Poate ar trebui să te gândești la o dietă de detox, ca de început de primăvară. 

Gemeni

Astăzi poate fi o zi extrem de productivă. De asemenea, acum este momentul să îți pui viața sentimentală în ordine. Este important ca, dacă te confrunți cu situații stresante, să rămâi calmă și relaxată. Dacă ești într-o relație, s-ar putea ca partenerul să îți facă o criză de gelozie. 

Rac

Ziua de azi  nu este tocmai indicată pentru a-ți face planuri de viitor. Este drăguț să-ți petreci Ziua Femeii într-o atmosferă relaxată, plină de surprize mărunte. Există o șansă să începi un flirt cu cineva interesant, care are sentimente pentru tine de mult timp. 

Leu

Nu trebuie să-ți faci griji pentru nimic astăzi. Ziua Femeii îți va aduce atât surprize frumoase, cât și cadouri drăguțe. Ai putea să remarci că ai un succes deosebit la persoanele de sex opus, așa că profită de acest lucru dacă te afli în căutarea unei relații.

Fecioară

Astăzi, ai o stare romantică accentuată, nu te poți gândi decât la iubire, așa că este posibil să nu judeci persoanele cu care interacționezi, evenimentele sau circumsanțele în care te afli în mod obiectiv. Surpriza pe care ți-o va face partenerul va fi de proporții. 

Balanță

Se poate să te simți ușor extenuată astăzi, dar nu trebuie să-ți faci griji, vei primi ajutor din partea familiei și prietenilor. Mergi la un film, la un restaurant cu atmosferă relaxată, la o cină alături de cei dragi. Evită însă cheltuielile în exces.

Scorpion

O zi în care vei fi tentată să lenevești. Nu ai chef să-ți respecți planurile, simți că oboseala și stresul din ultima vreme te copleșesc. Evită discuțiile în contradictoriu. Seara ai putea să ieși în lume, să socializezi, poate chiar să găsești un flirt nevinovat.

Săgetător

Astăzi, este indicat să respecți părerile celor din jur și să-i asculți cu atenție. Sfatul se referă în special când e vorba de relațiile cu rudele mai în vârstă sau cu cei mici. O întâlnire cu prietenii apropiați este binevenită.

Capricorn

S-ar putea ca astăzi să ai unele frământări legate de felul în care arăți. Nu este nimic greșit că nu ești perfectă. Pentru cel puțin o persoană din această lume, chiar ești. 

Vărsător

S-ar putea ca Ziua Femeii să te surprindă cu evenimente plăcute. S-ar putea să primești un semn de la cineva cu care n-ai mai vorbit de câțiva ani. Spre seară, te poți bucura de o activitate plăcută și relaxantă, ca o cină cu prietenii.

Pești

Încearcă să uiți de problemele cu care crezi că te confrunți, pentru că altfel vei cădea într-o stare depresivă. Mai bine bucură-te de atenția pe care o primești din partea persoanelor de sex opus. Și evită cheltuielile în exces. 

Vezi ce se întâmplă săptămâna viitoare în serialul VLAD

related posts

Modifică setările cookies