Horoscop zilnic 8 martie 2021. Leii au nemulțumiri în viața intimă, ce se întâmplă cu Gemenii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de luni, 8 martie 2021. 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Configurația astrologică de astăzi activează sectorul carierei și al aspirațiilor profesionale, domeniu care va fi în atenția ta. Ai parte de reușite și de șanse să-ți demonstrezi abilitățile și să scoți în efidență experiența acumulată în timp. În planul sentimental, ești predispusă la cuceriri și la relații ascunse.

 

Taur

 

Chiar dacă ai avut până acum experiențe, care ți-au modificat cursul vieții și ai înlăturat unele mentalități învechite, astăzi se anunță o zi în care revii la unele principii vechi și te gândești serios dacă te mai reprezintă în anumite situații. 

 

Gemeni

 

Posibil astăzi să-ți faci un cadou. Chiar dacă nu ai bani, apelezi la cardurile de credit sau faci un împrumut. Ai nevoie să fii apreciată, să ți se recunoască meritele. În momentul de față, cel mai bun lucru ar fi să obții o mărire salarială pentru a putea susține o datorie, a carei dată scandentă se apropie.

 

Rac

 

Contextul astral de astăzi te face mai sensibilă la nevoile și stările celorlalți, dar în special ale partenerului de cuplu. Ești dispusă să-l asculți mai mult, să îi împărtășești emoțiile și să îi oferi sprijin moral.

 

Leu

 

Posibil să ai niște nemultumiri în sectorul intim și să nu găsești un moment propice să ai un dialog deschis cu partenerul de cuplu. Pentru moment, amâni discuțiile și încerci să-ți ocupi mintea cu chestiunile de serviciu.

 

Fecioară

 

Contextul astral de astăzi îți rezervă niște deplasări pentru a rezolva o chestiune de sănătate a unui membru al familiei sau poate pentru tine. Reușești să-ți faci niște programări la medic și la investigații medicale. În planul relațional, sunt favorizate comunicarea și exprimarea sentimentelor, așa că nu mai sta pe gânduri și declară-i partenerului dragostea ta!

 

Balanță

 

Astăzi, ai preocupări pentru casă și familie, pentru gospodărie. Posibil să fi avut musafiri în weekend sau ai mers tu în vizită și ai rămas cu treburile restante. În partea a doua a zilei, faci niște plăți și achiziționezi cele necesare casei. 

Scorpion

 

Contextul astral de astăzi îți aduce preocupări pentru activități intelectuale. Îți dorești să fii informată și vrei să participi la niște cursuri de dezvoltare personală. Posibil să faci și mici deplasări în scop administrativ sau medical.

 

Săgetător

 

Astăzi, faci planuri financiare, care privesc viitorul tău. Chiar dacă nu dispui de sumele necesare pentru a rezolva o chestiune locativă, dacă vei știi să-ți organizezi situația financiară în așa fel încât să nu mai cheltui pe lucruri, care nu sunt necesare, vei reuși să obții ce ți-ai propus și să-ți duci la îndeplinire un plan financiar pe termen lung.

 

Capricorn

 

Configurația astrală a zilei de astăzi îți aduce preocupări pentru tine, pentru planurile tale pe termen lung. Posibil să fii nevoită să cheltui o sumă de bani pentru a achiziționa ceva ce ai neapărată nevoie. La serviciu, este un moment prielnic pentru a-ți scoate în evidență experiența și abilitățile.

 

Vărsător

 

Dialogul cu cineva apropiat din familie ar putea să te pună pe gânduri, legat de activitatea ta profesională. În partea a doua a zilei, experiența și abilitățile dobândite te vor recomanda să preiei un proiect nou. În planul amoros, poți să ai o dezamagire.

 

Pești

 

Astăzi, faci eforturi deosebite pentru a obține un buget pentru un proiect. Este un moment bun să analizezi obiectivele pe termen lung și să vezi dacă lucrurile se îndreaptă în direcția dorită de tine. Atenție la relația cu un coleg care îți vizează postul!

 

related posts

Modifică setările cookies