Horoscop zilnic 8 martie 2022. Racii au tensiuni cu partenerul de cuplu pe tema banilor, ce se întâmplă cu Peștii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de marți, 8 martie 2022.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Posibil, astăzi, să ai parte de niște vești sau informații nu tocmai plăcute, legate de situația financiară, așa că mai bine nu iei nicio decizie majoră! Trebuie să te gândești bine dacă mai vrei să investești într-un proiect sau dacă este momentul să dai unui prieten un împrumut.


Taur

 

Astăzi, s-ar putea să te simți copleșită de volumul mare de muncă de la serviciu și să gestionezi cu greu tot ce vine spre tine. Luna îți traversează semnul zodiacal și este posibil să reacționezi mai agresiv în relațiile cu ceilalți. Încerci să repari unele greșeli sau erori care s-au strecurat, însă este posibil să apară altele și să te simți depășită de situație. Norocul tău este că-ți sare cineva în ajutor și salvează situația. 

 

Gemeni

 

Contextul astral de astăzi te face mai irascibilă și sensibilă, iar orice cuvânt ce-ți este adresat, s-ar putea să-l interpretezi. Capacitatea de concentrare este scăzută. Gândește-te că ai nevoie de mai multă odihnă și ia măsuri în acest sens! Pentru a te reechilibra, ai nevoie să te pui pe primul loc.

 

Rac


Posibil, astăzi, să apară tensiuni între tine și un apropiat, pentru că nu aveți aceleași viziuni. Și cu partenerul de cuplu este posibil să ai niște tensiuni pe tema banilor. Încearcă și caută căi comune de comunicare și nu lăsa micile neînțelegeri să vă afecteze relația!

 

Leu

 

Contextul astral de astăzi vine cu tensiuni în raport cu partenerul de viață. Ceva nu merge și vei face reproșuri. Și în relațiile profesionale, s-ar putea să nu te înțelegi cu cei cu care desfășori activități. Deși ai un randament ridicat, s-ar putea să nu-l valorifici, pentru că apar nemulțumiri la fiecare pas.

 

Fecioară

 

La serviciu se anunță o zi aglomerată și cu multe provocări, cărora va trebui să le faci față, chiar dacă viziunea ta și a celor cu care lucrezi este diferită. O veste venită de la locul de muncă, privind activitatea și programul de lucru, ar putea să te îngrijoreze, pentru că-ți strică tot programul de până acum. 

 

 

Balanță

 

 

Contextul astral de astăzi vine cu discuții mai aprinse în planul sentimental sau dacă ești părinte în raport cu copiii. Fiecare își dorește altceva și oricât ați încerca să ajungeți la un punct comun, s-ar putea ca tensiunea dintre voi să îi afecteze și pe alți membrii ai familiei. Cea mai bună soluție este să abandonați temele din discuție pentru o altă zi.

 

Scorpion

 

Astăzi apar tensiuni în familie, cu partenerul sau cu unul dintre membrii familiei, din cauza casei sau a treburilor gospodărești. Ești foarte preocupată de activitățile profesionale și nu ai timp de nimeni și nimic și acest lucru aduce nemulțumiri din partea familiei. Încercați și găsiți timp să aveți o discuție liniștită, pentru că numai astfel ați putea ajunge la un compromis!

 

Săgetător

 

Contextul astral de astăzi vine cu tensiuni la serviciu sau din cauza unor probleme care apar la serviciu și acest fapt să ducă la unele discuții în contradictoriu cu partenerul de cuplu. Cel mai bine ar fi să nu lași să intervină chestiunile profesionale între tine și partener, dacă vrei să ai liniște măcar într-un domeniu al vieții.

 

Capricorn

 

Se anunță o zi cu multe cheltuieli. Faci gesturi mici celor apropiați, lucru care este foarte apreciat. În schimb, de la partener, așteaptă-te la o surpriză de proporții, pentru că vei fi răsfățată de acesta! Dacă ți se propune investiția unei sume de bani, ar fi bine să eviți momentan speculațiile financiare!

 

Vărsător


Ceva te nemulțumește astăzi în relația cu familia. Totodată, s-ar putea să depui eforturi să rezolvi o chestiune administrativă a casei și vei avea suportul partenerului de cuplu. Dispoziția de astăzi și irascibilitatea de care dai dovadă, s-ar putea să fie din cauza unor vești care vin de la serviciu.


Pești

 

S-ar putea, astăzi, să-ți vină în minte tot mai mult evenimente și situații din trecut, care să-ți inducă o stare de agitație interioară. Detașează-te de trecut și tot ce s-a întâmplat ia-le sub formă de lecții, care te-au ajutat să nu mai faci greșeli!

 

 

 

 

 

related posts

Modifică setările cookies