Horoscop zilnic 8 martie 2023. Taurii au parte de critici la locul de muncă, ce se întâmplă cu Vărsătorii


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de miercuri, 8 martie 2023.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Astăzi este posibil să fii dezamăgită de o situație care apare la serviciu, să descoperi niște secrete sau niște greșeli într-un proiect. Sesizezi șefilor ce nu merge și încerci să îndrepți anumite situații. De asemenea, este nevoie să ai grijă de sănătatea ta!

 

Taur

 

Astăzi este posibil să fii dezamăgită de unul dintre prieteni sau de unul dintre colaboratorii cu care lucrezi într-un proiect. Realizezi că ai investit foarte mult și că nu ți se apreciază munca sau primești niște critici care nu sunt justificate. Pe de altă parte, relația cu partenerul este bună și primești susținere din partea acestuia.

 

Gemeni

 

Posibil, astăzi să te afli față în față cu o situație delicată în relația cu șefii, care te va determina să te îndrepți și spre alte proiecte, independente sau pe cont propriu. Ai multe idei și proiecte de viitor, dar ai răbdare să se așeze lucrurile, astfel încât să se concretizeze planurile tale.

 

Rac

 

Posibil, astăzi, unele dintre convingerile sau credințele tale să fie puse sub semnul întrebării. Veștile și informațiile care-ți parvin te ajută să fii mai deschisă, să-ți lărgești orizonturile. S-ar putea să ai niște dialoguri cu persoane cu mai multă experiență ca tine, să realizezi că ai înțeles greșit anumite situații și ar fi bine să privești și dintr-o altă perspectivă.

 

Leu

 

Contextul astral de astăzi te îndeamnă să-ți faci niște calcule, să găsești soluții la unele chestiuni financiare, mai ales dacă ai intenția să faci niște investiții. Atenție, totuși la cum administrezi sumele pe care le deții, pentru că este posibil să apară pierderi și riscuri, dacă nu ești atentă! Pe de altă parte, s-ar putea să ai parte de un cadou surpriză de la cineva de la care nu te aștepți.

 

Fecioară

 

Luna îți traversează și astăzi zodia și ești interesată să ai o discuție sinceră și deschisă cu partenerul de cuplu, mai ales dacă au venit de la acesta semnale confuze sau pe care nu le înețegi. Cineva din familie te susține într-un demers partenerial.

 

Balanță

 

Luna traversează și astăzi casa frământărilor interioare și s-ar putea să ai parte, din nou, de unele situații la serviciu, care să scoată la suprafață nereguli, greșeli sau nemulțumiri în relațiile cu cei cu care desfășori activități. Comunicarea este importantă să clarifici anumite chestiuni.

Scorpion

 

Contextul astral de astăzi, în care Luna traversează sectorul planurilor de viitor, poate să scoată la suprafață anumite chestiuni confuze sau nemulțumiri din relație, din sfera sentimentală/afectivă. Ai nevoie de mai multă atenție din partea persoanei iubite, de susținere și înțelegere.

 

Săgetător

 

Luna tranzitează casa carierei și a activităților profesionale și ești determinată să faci ordine, să reorganizezi totul, astfel încât să existe niște proceduri clare. Posibil să apară și unele chestiuni de familie, să fie nevoie de tine acasă, mai ales dacă se strică ceva și ai nevoie de un meșter.

 

Capricorn

 

Posibil, astăzi, să încerci să rezolvi niște chestiuni birocratice, să intri în posesia unor acte, să semnezi contracte sau să porți niște negocieri. Comunicarea este importantă pentru a putea obține ce ai nevoie. Atenție, însă, la informații neverificate!

 

Vărsător

 

Posibil, astăzi, să fii preocupată de chestiuni financiare, iar o idee îți poate aduce valorificarea unor abilități. Atenție, însă la ce contracte negociezi sau semnezi, pentru că este posibil să nu fie ce te aștepți! În partea a doua a zilei este posibil să primești o sumă de bani sub formă de cadou.

 

 

Pești

 

Astăzi ești dornică să-ți exprimi sentimentele în cuplu, iar la serviciu ai curajul să-ți exprimi nemulțumirile și să încerci să îndrepți anumite situații. Posibil să fii dezamăgită de atitudinea și comportamentul unor colegi și preferi să te retragi, pentru a nu-ți strica imaginea, dacă te asociezi cu aceștia.

related posts

Modifică setările cookies