Horoscop zilnic 8 noiembrie 2019. Vărsătorii primesc o sumă de bani, ce se întâmplă cu Leii


Vezi ce-ți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de vineri, 8 noiembrie 2019. 


Horoscop realizat de Laura Ianculescu

Berbec

În primele ore ale dimineții ai o stare mai puțin bună, pe care nu o poți explica, însă după prânz, când Luna ajunge în zodia ta, începi să te simți bine, sa ai dispoziție de acțiune, de a rezolva lucruri la locul de muncă, dar și acasă seara când ajungi.

Taur

Astăzi trebuie să clarifici o situație apărută în relația cu un prieten. Deși faceți tot posibilul să păstrați aparențele și să nu vă enervați, până la finalul întâlnirii este posibil sa vă răniți reciproc. Nu dați verdicte și încercați să continuați dialogul altă dată când se liniștesc spiritele.

Gemeni

Contextul astral de astăzi nu prea te ajută în relația cu șefii, care ar putea să te anunțe că trebuie să mai preiei niște sarcini. Constați că dialogul cu acesta este dificil. Totodată, ai susținerea unui coleg care îți atrage atenția unor noi perspective pe care să le adopți în viitor

Rac

Astăzi ești anunțată că trebuie să pleci într-o delegație în interes de serviciu. Ți se dau planurile peste cap pentru weekend si nu reacționezi prea bine, însă nu ai încotro. Totodată, poți să primești vești din străinătate sau vești care au legătură cu obținerea unei burse sau niște cursuri de perfecționare profesională.

Leu

Astăzi ești predispusă la pasiuni care te pot destabiliza. Dacă ești singură și ți-ai făcut planuri că poți să cucerești o persoană pe care tocmai ai întâlnit-o, posibil să fii dezamagită, pentru că lucrurile nu ies așa cum îți dorești.

Fecioară

Se anunță o zi în care poți să negociezi salariul sau o colaborare. Nu ești foarte mulțumită de banii pe care îi primești, însă pentru momentul de față este ceea ce îți trebuie. Dacă ai reduce puțin din cheltuieli ai putea să echilibrezi balanța.

Balanță

Contextul astral de astăzi anunță o situație destul de dificilă la locul de muncă și este posibil să te stresezi mai mult decât este cazul. Atenție la cum comunici nemulțumirile, pentru că s-ar putea să deranjezi pe cineva.

Scorpion

Astăzi încerci să faci rost de bani pentru un cadou pe care vrei să i-l oferi iubitului. O colegă te va ajuta și-ti va da și niște idei minunate și originale de petrecere a timpului cu partenerul. Ai grijă, că desi ai intenții bune, vor exista momente când îți poți răni partenerul.

Săgetător

Contextul astral te ajută să faci rost de o sumă mare de bani de la unul dintre părinți, care a primit de curând o moștenire. Te sfătuiești cu partenerul de cuplu pentru destinația acesteia și la final hotărâți împreună să o investiți în redecorarea casei.

Capricorn

În prima parte a zilei ai tendința să te ocupi de prea multe lucruri deodată. Se anunță o zi bogată în întâlniri, ședințe, deplasări și dezbateri. La finalul zilei vei fi mulțumită de ceea ce ai realizat, mai ales că te-ai făcut remarcată.

Vărsător

Astăzi este posibil să încasezi o sumă de bani dintr-o colaborare și te pregătești pentru shopping in weekend. Seara ești invitată la onomastica unui prieten si ești fericită că te întâlnești cu prieteni pe care nu i-ai mai văzut de mult.

Pești

În prima parte a zilei este posibil să fii mai sensibila sau să treci la extrema în care să fii nervoasă și să îți rănești partenerul. Există riscul să vă certați din cauza banilor. Astrele te sfătuiesc să dai dovadă de diplomație și să lamurești situația banilor în comun dupa 20 ale lunii, cand Mercur nu mai este retrograd și vezi altfel lucrurile.

Vezi și: Rețetă smoothie cu busoioc și pepene

 

 

 

related posts