Horoscop zilnic 8 noiembrie 2020. Leii au nevoie de curaj pentru o decizie grea, ce se întâmplă cu Fecioarele


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de duminică, 8 noiembrie 2020.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Posibil să fie nevoie să intri în posesia unor acte ale unui imobil sau teren al părinților și tot amâni să mergeți împreună la notar să încheiați actele, să fie totul în ordine. Astăzi ai un dialog cu unul dintre părinți și decideți să rezolvați săptămâna viitoare.

 

Taur

 

Chiar dacă de dimineață te-ai trezit cu gândul să rezolvi o serie de chestiuni gospodărești, ți se dă totul peste cap atunci când primești un telefon de la serviciu și ești nevoită să predai mai devreme o lucrare sau planul unui proiect. Ești implicată în foarte multe proiecte în ultima perioadă și de abia le mai faci față.

 

Gemeni

 

Contextul astral de astăzi îți aduce vești de la drum, din străinătate, de la prieteni sau rude. Totodată, comunicarea, scrisul și studiul sunt susținute, dar și pregătirea unor proiecte. Profită de această zi în care vei avea un randament intelectual ridicat!

 

Rac

 

Suprasolicitarea și oboseala își spun cuvântul, așa că astăzi preferi să lenevești și să-ți încarci bateriile, pentru că te gândești că vine din nou o săptămână foarte aglomerată. Ai fi vrut să pleci într-un weekend, însă planurile ți-au fost date peste cap și nu-ți rămâne decât să-ți recuperezi banii pe rezervare.

Leu

 

Astăzi, îți vei impune punctul de vedere în familie, vei da dovadă de curaj și determinare atunci când trebuie să iei decizii importante în viața ta personală. Recomandarea este să fii atentă la intensitatea trăirilor și să reușești să calmezi spiritele, dacă unii dintre membrii familiei vor intra în dispute.

 

Fecioară

 

Nu te afli astăzi în cea mai bună formă a ta și stai mai mult izolată, nu prea ai chef să răspunzi nici la telefoane, iar cu membrii familiei relaționezi foarte puțin. Îți găsești refugiul în citit sau te uiți la un serial și cauți soluții la o problemă, care te frământă.

 

Balanță

 

Configurația astrală de astăzi anunță o zi în care îți programezi întâlniri (poate online) cu prietenii, cu foști colegi cu care ai rămas în relații bune. Primești sfaturi utile legate de activitatea ta profesională și chiar o propunere de colaborare.

 

Scorpion

 

Ai în plan, de ceva timp, să îi faci o surpriză partenerului de cuplu, însă ai nevoie de ajutorul prietenilor. Posibil să vrei îi declari iubirea sau să îi faci o cerere la care să nu se aștepte. Așadar, iei legătura cu cei apropiați și încercați să puneți la cale planul, sperând ca evenimentele actuale să nu vă strice surpriza.

 

Săgetător

 

Condițiile actuale nu-ți permit să organizezi o petrecere partenerului, a cărei zi de naștere este în perioada următoare sau poate este ziua onomastică. Nu poți să nu îi faci o surpriză și totuși inviți un cuplu foarte apropiat, cu care nu v-ați mai văzut de mult, pentru a simți măcar puțin din bucuria sărbătoririi.

 

Capricorn

 

Veniturile tale ar putea să crească în perioada următoare, dacă vei știi să te impui la locul de muncă și să nu mai lucrezi peste program, având astfel timp să preiei un proiect extraprofesional bine remunerat. În planul personal, lucrurile ar merge bine, dacă partenerul nu ar mai încerca să intervină în deciziile, care privesc cariera ta.

 

Vărsător

 

Unul dintre apropiați îți propune să plecați câteva zile la munte, însă din cauza situației tale financiare, care nu este tocmai bună, refuzi oferta. Acum te gândești cum să faci un plan de economisire, măcar de sărbători să ai parte de câteva zile de relaxare.

 

Pești

 

În cuplu te afli într-o perioadă bună. Poți să atingi subiecte ce țin de încrederea reciprocă și gestionarea resurselor comune. În ce privește situația financiară, deși stai bine la acest capitol, trebuie să achiți niște datorii, rate și utilități și împreună cu partenerul de cuplu faceți o listă, pentru a nu scăpa ceva neachitat.

related posts

Modifică setările cookies