Horoscop zilnic 8 noiembrie 2021. Fecioarele sunt copleșite sentimental de cineva important, ce se întâmplă cu Balanțele


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de luni, 8 noiembrie 2021.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Astăzi, contextul astral aduce un aspect benefic pentru tine în planul profesional datorită conjuncției Lunii cu Venus, micul benefic, în zodia Capricorn. Așadar, apar oportunități de dezvoltare profesională și vei adopta o atitudine responsabilă față de provocările momentului, dar și privind responsabilitățile profesionale.

 

Taur

 

Conjuncția Lunii cu Venus, guvernatoarea ta, în zodia Capricorn, pe o casă asociată studiilor, călătoriilor, lărgirii orizonturilor, dezvoltării profesionale și filosofiei de viață, îți aduce preocupări pentru aceste domenii de viață. Totodată, primești informații care te ajută să iei niște decizii împreună cu partenerul de cuplu. Dacă te afli într-o călătorie, se anunță o zi de neuitat.

 

Gemeni

 

Conjuncția de astăzi a Lunii cu Venus, micul benefic, îți aduce unele rezolvări în planul financiar, mici cadouri sau ajutor de la cineva de la care nu te aștepți. Și planul sentimental este activat pentru că Venus este guvernatoarea casei iubirii și s-ar putea să ai parte de niște surprize, să fii invitată în oraș sau să primești o invitație să pleci într-o călătorie.

 

Rac

 

Astăzi, se anunță o zi cu surprize de la partenerul de viață dar și de la prieteni. Luna în conjuncție cu Venus, micul benefic, îți aduce oportunități de încheiere a unui contract. Dacă te afli într-un parteneriat care nu mai funcționează, personal sau profesional, poți găsi soluții de înțelegere pentru a încheia un capitol în termeni cordiali.

 

Leu

 

Contextul astral de astăzi îți aduce preocupări pentru activitățile curente de la serviciu. Duci la bun sfârșit un proiect sau ai ajutor de la colegi într-o chestiune care părea că nu se poate rezolva. Creativitatea este la cote înalte, ai un randament intelectual bun și ești mulțumită de ce reușești să rezolvi. În partea a doua a zilei, te preocupă treburile casei sau rezolvarea unor chestiuni administrative.

 

Fecioară

 

Contextul astral de astăzi îți aduce surprize de la drum, de la cineva cu care nu ai mai vorbit de mult și care-ți face o surpriză. Chiar dacă emoția este puternică, fiind vorba de cineva din trecutul tău, reușești să-ți stăpânești sentimentele și să nu te lași dusă de val. Vrei să analizezi înainte să dai curs unei invitații, așa că eviți răspunsul la unele întrebări sau propuneri.

 

Balanță

Contextul astral de astăzi, în care Luna face o conjuncție cu Venus, guvernatoarea ta, îți poate aduce mici surprize de la membrii familiei sau dispoziție de a reamenaja spațiul de locuit. Ai de mult planuri de redecorare, însă nu s-au legat lucrurile. Poate nici astăzi nu iese așa cum îți dorești, dar cel puțin planuri tot îți faci.

 

Scorpion

 

Contextul astral de astăzi îți aduce deplasări pe distanțe scurte și o zi favorabilă comunicării, exprimării ideilor, opiniilor și învățării unor lucruri noi. Ești foarte atentă la detalii și dai dovadă de multă responsabilitate în abordarea chestiunilor profesionale.

 

Săgetător

 

Astăzi, odată cu conjuncția Lunii cu Venus, micul benefic, din zodia Capricorn, se anunță o zi bună din punct de vedere financiar. Negociezi în favoarea ta un contract, iar situația la serviciu se îmbunătățește din toate punctele de vedere, a programului de lucru, a sarcinilor și a relațiilor cu ceilalți colegi.

 

Capricorn

 

Conjuncția Lunii cu Venus, micul benefic, de astăzi, din casa personalității tale, te face vedetă în grupul tău de prieteni, familie sau la serviciu, între colegi. Te simți apreciată și ți se recunosc niște merite. Posibil să-ți sărbătorești onomastica și să ai parte de mici surprize. Și planul sentimental devine mai activ și dacă ești singură, primești niște propuneri de întâlniri.

 

Vărsător

 

Dacă ai avut niște probleme de sănătate, astăzi, este o zi în care te simți mai bine, poate și datorită conjuncției dintre Venus, micul benefic, și Luna, guvernatoarea casei sănătății. Încearcă și nu te suprasolicita prea mult, mai ales dacă ești într-un proces de refacere.

 

Pești

 

Contextul astral de astăzi, în care Luna face o  conjuncție cu Venus, micul benefic, îți aduce surprize de la prieteni, de la cei cu care desfășori activități. Totodată, dacă-ți faci planuri cu partenerul de cuplu privind plecarea într-o mică excursie, ai surpriză să se lege toate: găsești și oferte bune și ești și pe aceeași lungime de undă cu partenerul privind destinația.

 

Elon Musk rezolva foametea în lume

related posts

Modifică setările cookies