Horoscop zilnic 8 octombrie 2020. Fecioarele se pot lăuda cu o viață amoroasă intensă, ce se întâmplă cu Balanțele


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de joi, 8 octombrie 2020.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

Dacă în prima parte a zilei vei fi mai mult pe drumuri, mergi la întâlniri, negocieri și participi la ședințe, în partea a doua a zilei, se schimbă registrul astral și te preocupă o chestiunie gospodărescă. Totodată, trebuie să rezolvi niște probleme apărute între tine și un membru mai în vârstă al familiei.

 

Taur

Contextul astral de astăzi favorizează întâlnirile cu asociații și partenerii de afaceri, pentru că este activat sectorul asociat comunicării și-ți poți pune în valoare abilitățile tale de comunicare și negociere.

 

Gemeni

Este posibil ca astăzi să vină spre tine propuneri de colaborări și oportunități de suplimentare a veniturilor. Totodată, îți organizezi cheltuielile. Sumele pe care le încasezi, le administrezi în așa fel încât să fii cu totul la zi și să nu ai datorii sau restanțe la utilități.

 

Rac

Dacă în prima parte a zilei nu ești într-o dispoziție prea bună, pentru că ai mult de lucru la serviciu și nu-ți vezi capul de treabă, din partea a doua a zilei, Luna ajunge în semnul nașterii tale și îți revine voia bună. Pe seară, faci planuri de viitor cu partenerul de cuplu, planuri care privesc achiziționarea sau administrarea unei locuințe.

 

Leu

Dacă în prima parte a zilei ești înconjurată de prieteni, socializezi mai mult, pentru că ai o stare de spirit bună și ești fericită să fii în mijlocul oamenilor, nu se poate spune același lucru despre partea a doua a zilei, când ușor-ușor rămâi fără energie și preferi să te odihnești, să te uiți la un serial și să nu fii deranjată.

 

Fecioară

Cu Luna pe sectorul vieții sociale, în prima parte a zilei, vei socializa mai mult, pentru că simți nevoia să interacționezi cu ceilalți. La serviciu, primești sarcini noi, iar în sfera sentimentală ai parte de momente plăcute petrecute cu partenerul de cuplu.

 

Balanță

Posibil astăzi să primești o sumă de bani sub formă de bonus, primă, pentru un proiect la care ai lucrat în paralel cu sarcinile tale sau dintr-o activitate independentă. Posibil să ți se returneze și o taxă școlară sau de la niște cursuri, care nu se mai desfășoară.

 

Scorpion

Dacă în prima parte a zilei ești preocupată de chestiuni financiare și de achitarea unor datorii, registrul astral se schimbă din partea a doua a zilei, când ești dornică de socializare. Totodată, sunt favorizate activitățile, care au legătură cu studiile, prezentări de proiecte, relații cu persoane din străinătate sau demersuri pe care le inițiezi spre obținerea unor documente de la instituții publice.

 

Săgetător

Posibil astăzi partenerul tău să aibă o problemă sau traversează o perioadă mai grea și are nevoie de susținere morală. Deși și tu ești într-o stare care nu te ajută prea mult, totuși reușești să te aduni să-i fii suport.

 

Capricorn

Cu un randament intelectual ridicat, astăzi, ai impresia că nimic nu-ți poate sta în cale și reușești să treci peste provocările din prima jumatate de zi. În partea a doua a zilei, sunt favorizate activitățile împreună cu partenerul, așa că ar fi bine să vă faceți timp și să mergeți la o plimbare. Amândoi aveți nevoie de puțină relaxare.

 

Vărsător

Dacă în prima parte a zilei nu ai chef să faci nimic, registrul astral se schimbă după prânz, când nivelul tău de energie crește și ai un randament mai ridicat. Așadar, în partea a doua a zilei, ai putea să te ocupi de sarcinile de serviciu rămase restante.

 

Pești

Ești preocupată astăzi de relația sentimentală, de copii sau de a te bucura de timpul petrecut valorificând o pasiune. Dialogul cu cineva apropiat ar putea să te facă să realizezi că ți-ai dori să schimbi domeniul în care lucrezi, dar pentru acest lucru ar trebui să începi niște cursuri de recalificare.

Vezi și: Cum se face educație sexuală pe TikTok

related posts

Modifică setările cookies