Horoscop zilnic 8 octombrie 2021. Berbecii au parte de surprize neplăcute legate de bani, ce se întâmplă cu Taurii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de vineri, 8 octombrie 2021. 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Posibil, astăzi, să fii preocupată de un interes financiar, de recuperarea unor sume de bani sau de administrarea unui buget. Apar, însă, evenimente neașteptate, care te iau prin surprindere în legătură cu salarizarea, cu banii pe care îi câștigi. S-ar putea să ai o atitudine mai războinică atunci când vine vorba de ce este al tău.

 

Taur

 

Contextul astral de astăzi îți aduce preocupări pentru relația de cuplu sau pentru relațiile de serviciu, cu colegii sau cu șefii, cu care ai niște dialoguri mai lungi, legate de activitatea perioadei următoare. Dacă au existat conflicte mai vechi, s-ar putea să ai niște reacții neașteptate, atunci când vine vorba de imaginea ta.

 

Gemeni

 

Luna îți traversează, astăzi, sectorul muncii și sănătății și este posibil să nu te simți în apele tale, iar la serviciu să nu ai randamentul cu care te-ai obișnuit. Dacă munca ta are legătură cu sarcinile altor colegi, amânarea sau întârzierea acestora, te vor irita, iar tensiunile care apar ar putea să se transforme în conflicte.

 

Rac

 

Contextul astral de astăzi îți aduce preocupări pentru sfera sentimentală, pentru relațiile cu copiii, cu cei dragi. Există tendința de a-ți impune punctele de vedere cu forța și acest lucru ar putea aduce tensiuni sau o atitudine de respingere din partea celor cu care intri în contact, că este vorba de partener, de copii sau rude.

 

Leu

 

Atenție, astăzi, la relațiile de familie, care se pot transforma ușor în dispute, reproșuri, critici. Cineva din familie are chef de ceartă și se leagă de orice lucru mărunt. Cel mai bine ar fi să nu bagi de seamă aceste lucruri, să-ți vezi de treburile tale. S-ar putea la serviciu, în cadrul conducerii să aibă loc niște schimbări neașteptate.

 

Fecioară

 

Contextul astral de astăzi îți aduce niște informații care nu-ți prea plac și cauți să rezolvi o situație apărută. Posibil să fie nevoie să faci o deplasare în scop administrativ sau trebuie să rezolvi unele chestiuni, care țin de școala și programul extrașcolar al copiilor, dacă ești părinte. Dacă primești o invitație de a ieși în oraș, s-ar putea să se complice lucrurile la serviciu și să anulezi.

 

Balanță

 

S-ar putea să te îngrijoreze situația financiară, să apară multe cheltuieli neprevăzute pentru casă. În partea a doua a zilei, primești vizita unor rude pe care nu le-ai mai văzut de mult. Dacă ești părinte, ai parte de surprize de la copii.

 

Scorpion

 

Pentru că Luna îți traversează semnul nașterii, vei acorda o mai mare atenție emoțiilor și sentimentelor. S-ar putea să apară unele evenimente neașteptate sau situații legate de parteneriate, asocieri sau privind relația de cuplu. Chiar dacă apar probleme, ai șansa să găsești rezolvare dacă apelezi la ingeniozitate și nu te temi să-ți pui în aplicare ideile.

 

Săgetător

 

Se anunță o zi cu multe frământări interioare legate de sănătatea cuiva drag, dar și de situația financiară. La serviciu este posibil să-ți impui punctele de vedere și să nu accepți și alte opinii. Totodată, ai impresia că lucrurile se mișcă greu, nu avansezi cu sarcinile și trebuie să aștepți după alți colegi să-ți poți face treaba.

 

Capricorn

 

Contextul astral de astăzi îți aduce dispoziție de meditație, introspecție și vei reflecta asupra comportamentelor celorlalți. S-ar putea să apară unele evenimente neașteptate în planul amoros, iar în legătură cu prietenii, nu mai ești dispusă să treci cu vederea derapajele unora.

 

Vărsător

 

Contextul astral de astăzi îți aduce preocupări pentru relațiile cu șefii, cu o instituție sau privind imaginea și statutul personal. S-ar putea să iei niște decizii în carieră și vei ține cont și de viața de familie, de o echilibrare a timpului petrecut în sfera profesională cu cel petrecut cu cei dragi. Totodată, s-ar putea să apară un eveniment neprevăzut în familie.

 

Pești

 

Astăzi, ești față în față cu unele informații sau vești care te vor lua prin surprindere. Posibil să fii și dezamăgită cu privire la derularea unui proiect personal, să tragi niște concluzii și să reflectezi la evenimentele care s-au desfășurat de curând în planul profesional și al schimburilor de experiență.

Intrebarea Mesei Rotunde cu Alex Bogdan - "Nu am putut sa dansez la Simona Halep, la nunta"

related posts

Modifică setările cookies