Horoscop zilnic 8 octombrie 2022. Scorpionii vor simți intens emoțiile în planul iubirii, ce se întâmplă cu Săgetătorii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de sâmbătă, 8 octombrie 2022.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

Astăzi îți faci planuri de viitor. Ai o mare nevoie de schimbare, de transformare la nivelul carierei. Ultimele șase luni au fost mai grele din punct de vedere profesional, ai muncit mult, însă îți dorești apreciere din partea șefilor și decizi să-ți cauți un alt job, care să te mulțumească din toate punctele de vedere.

Taur

În ultimele luni ai avut parte de evenimente și situații care ți-au testat credințele și convingerile, însă acum ai nevoie de o schimbare, prin care să simți că rezonezi cu partenerul, cu cineva în care să ai încredere. În partea a doua a zilei, primești o invitație de a ieși cu prietenii.

Gemeni

Astăzi este posibil să sari în ajutorul unui prieten, cu un sfat, cu o sumă de bani. De asemenea, ești mulțumită că lucrurile încep să se așeze în planul financiar și scapi de niște datorii sau le reeșalonezi. Și din punct de vedere intim, dialogul cu partenerul de cuplu, ar putea să aducă o îmbunătățire a relațiilor.

Rac

Contextul astral de astăzi îți aduce energie și soluții la o chestiune profesională. În planul relațional ai traversat o perioadă de câteva luni în care Pluton, din casa relațiilor, a adus transformări și ai înțeles cum să te comporți în relație.

Leu

Astăzi ai nevoie să ieși din rutina zilnică, să mergi la spectacole, film, să te întâlnești cu prietenii sau poate să pleci cu familia într-un minisejur în afara orașului. Este rost de distracție. Atenție însă la relațiile de prietenie, care pot aduce tensiuni și conflicte din cauza convingerilor și viziunii diferite! În ce privește sectorul muncii, ultimele luni te-au transformat, ai devenit mai responsabilă și conștientă de valoarea ta.

Fecioară

Astăzi te preocupă cum să pui problema la serviciu în relația cu superiorii pentru a obține o mărire salarială sau degrevarea de niște sarcini, care ți-au acaparat aproape tot timpul. În planul sentimental, în ultimele luni, ai reușit să-ți dai seama că este nevoie de o transformare, o schimbare de atitudine, mai ales dacă ești singură și dornică de a intra într-o nouă relație.

Balanță

Posibil astăzi să discuți cu familia despre administrarea unor proprietăți sau despre rezolvarea unor chestiuni administrative ale locuinței. În ultimele șase luni a fost nevoie să-ți înveți niște lecții și să accepți o schimbare. Din punct de vedere al sănătății se reactivează niște afecțiuni mai vechi, iar odihna și detașarea față de factorii de stres te-ar putea ajuta să te reechilibrezi.

Scorpion

Astăzi se anunță o zi pe care o vei petrece în compania persoanei iubite sau a prietenilor. Luna îți traversează sectorul sentimental și al activităților de relaxare, așa că vei avea parte de distracție și vei simți intens emoțiile în planul iubirii. În altă ordine de idei, dialogul cu rudele apropiate ar putea să lămurească niște aspecte privind casa, căminul, familia, proprietățile.

Săgetător

Se anunță o zi plină la capitolul activități casnice. S-ar putea să mai apară niște discuții mai tensionate legate de petrecerea timpului liber în weekend sau decizii care implică activitățile copiilor, dacă ești părinte. În ce privește segmentul financiar, în ultimele luni, ai învățat niște lecții importante de administrare a banilor pe care îi câștigi și cheltuirea acestora.

Capricorn

În ultimele șase luni te-ai perfecționat din punct de vedere profesional și ai făcut față unor schimbări, de care te bucuri acum și-n planul personal, dar și-n cel al carierei. Astăzi vei avea niște dialoguri constructive cu o persoană cu mai multă experiență și vei mai învăța niște lucruri noi. Și întâlnirea cu unul dintre prieteni va lămuri o situație tensionată dintre voi.

Vărsător

Contextul astral de astăzi îți aduce preocupări pentru situația financiară. Este posibil să faci niște cumpărături lunare și să depășești bugetul, însă partenerul este cel care va susține cea mai mare parte a cheltuielilor. În partea a doua a zilei, te pregătești pentru o petrecere, cumperi un cadou unei persoane din familie.

Pești

Astăzi faci planuri de viitor împreună cu partenerul, însă propunerea profesională pe care ai primit-o s-ar putea să trebuiască să te oblige să-ți reorganizezi programul și activitățile și la serviciu și acasă. Pe termen lung este de bun augur, chiar dacă simți că va fi mai greu la început.

related posts

Modifică setările cookies