Horoscop zilnic 8 septembrie 2020. Capricornii își găsesc, fără să știe, sufletul pereche, ce se întâmplă cu Peștii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de marți, 8 septembrie 2020.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

Ești într-o dispoziție bună astăzi și vrei să îi faci partenerului o surpriză. Astfel, achiziționezi un sejur pentru weekend-ul viitor. Chiar dacă ai multe de lucru la serviciu, ai realizat că momentele petrecute în compania celor dragi sunt cea mai mare fericire a ta.

Taur

Te duci astăzi la shopping să mai iei câte ceva pentru casă sau pentru grădină. Ai tot felul de idei de schimbare, de reamenajare a spațiului de locuit. În sectorul profesional te poți aștepta la evenimente, care să ducă la consolidarea statutului.

Gemeni

Contextul astral de astăzi te invită la studiu, la informare cu privire la un domeniu de interes pentru tine. Totodată, ai toate șansele să acumulezi ușor informație, dacă începi niște cursuri. În sfera sentimentală, începi să flirtezi cu un coleg.

Rac

Dialogurile și întâlnirile cu prietenii își vor pune amprenta asupra sectorului socio-profesional. Posibil să accepți o ofertă de job, venită printr-un prieten, care de mult vrea să te aibă în echipa lui. De data aceasta te lași convinsă, pentru că salariul este foarte atractiv.

Leu

Se anunță o zi cu evenimente neașteptate în relația cu superiorii. Vrei să îi impresionezi pe aceștia, însă ai niște targeturi greu de atins. În sfera sentimentală, ești deschisă către o nouă etapă sau dacă faci parte deja dintr-un cuplu, ai posibilitatea să-ți consolidezi relația.

Fecioară

Ai șanse astăzi să rezolvi niște chestiuni birocratice, iar dacă participi la un workshop, seminar, vei face impresie bună. Și dacă susții un examen, este o zi bună pentru a înregistra succese. În partea a doua a zilei, programezi o întâlnire cu un apropiat pentru a te consulta în niște chestiuni de natură profesională.

Balanță

Posibil astăzi să ai parte de evenimente cu impact emotional, care implică relația cu un prieten. În partea a doua a zilei, ești surprinsă de faptul că cineva din familie îți propune să administrezi un fond financiar, să fii împuternicită pe un cont cu o sumă de o valoare mai mare.

Scorpion

Astăzi se anunță o zi favorabilă unei negocieri privind un contract important. Ești pe aceeași lungime de undă cu superiorii, cu colegii, dar și cu persoana iubită. În partea a doua a zilei, pui la cale o strategie pe termen lung în ce privesc proiectele noi, iar pe seară faci planuri de viitor cu persoana iubită.

Săgetător

Contextul astral al zilei te ajută să rezolvi o multitudine de sarcini rămase restante. Ai un randament intelectual ridicat și dispui și de energie multă. Atenție la relațiile cu prietenii, care îți dau sfaturi, pentru că nu toți sunt bine intenționați!

Capricorn

Configurația astrală de astăzi îți poate scoate în cale o persoană interesantă cu care să legi o prietenie frumoasă. Vei realiza, în perioada următoare, că sentimentele tale sunt profunde și că îți dorești mai mult decât o prietenie.

Vărsător

Contextul astral de astăzi îți aduce preocupări pentru reamenajarea locuinței sau pentru a începe demersurile privind achiziționarea sau vânzarea unui imobil. Încerci de mult timp să pui în ordine regimul unei locuințe și nu reușești, dar astăzi ești optimistă că vei reuși.

Pești

Modul în care comunici astăzi este important în raport cu cei cu care interacționezi la locul de muncă sau cu cei dragi, acasă. Există niște nemulțumiri acumulate și la locul de muncă și în relația cu partenerul de cuplu. Ai sperat că te vei întoarce din vacanță cu mai multă energie și detașare, însă parcă nimic nu s-a schimbat din ce ai lăsat înainte de a pleca.

 

 

related posts

Modifică setările cookies