Horoscop zilnic 8 septembrie 2021. Capricornii se remarcă la job, ce se întâmplă cu Berbecii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de miercuri, 8 septembrie 2021.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Contextul astral de astăzi este favorabil activităților de serviciu. Ai un spirit practic și analitic, multă energie și inițiativă. Chiar dacă situația financiară nu te mulțumește pe deplin, relațiile dintre planetele care se află în casa serviciului si casa finanțelor sunt favorabile și-ți imprimă răbdare și înțelepciune în evitarea unor conflicte pe teme financiare. Totodată, poți găsi rezolvări la o chestiune administrativă.

 

Taur

 

Contextul astral de astăzi ar putea să-ți aducă confuzie și lipsă de obiectivitate într-o situație care are legătură cu o relație de prietenie. În partea a doua a zilei, te preocupă starea de sănătate, mergi să faci niște investigații sau la o consultație.

 

Gemeni

 

Astăzi, ai susținere de la partenerul de cuplu într-o chestiune care are legătură cu serviciul. Dacă lucrați amândoi în regim de telemuncă, aveți intenția să terminați programul mai repede și să ieșiți în oraș cu niște prieteni. Traversezi o perioadă bună din punct de vedere sentimental. Dacă ești părinte, îți rezervi mai mult timp copiilor.

 

Rac


Astăzi este un prijej bun să ajungi din urmă cu treburile restante ale casei, așa să te ocupi de casă, faci cumpărături și petreci o seară liniștită în familie. Dacă au existat neînțelegeri cu casa, patrimoniul, spațiul de locuit, părinții, realizezi că nu are rost să intri în conflicte, ci mai bine lași lucrurile să se așeze singure.

 

Leu

 

Se anunță o zi încărcată la capitolul deplasări, dialoguri de natură profesională, întâlniri și schimburi de opinii, dezbateri, susținere de interviuri. Și partea a doua a zilei continua în același ton, pentru că dai telefoane, stabilești întâlniri cu prietenii și încerci să organizezi o petrecere surpriză unuia dintre membrii familiei. Dacă susții un examen, concurs sau interviu, ai mari șanse să obții rezultate bune sau să obții un job.

 

Fecioară

 

Contextul astral al zilei de astăzi îți aduce bani, o colaborare, propuneri de job și oferte pe care le vei analiza cum numai o Fecioară știe. Ești mulțumită de cursul evenimentelor și simți că te vei reechilibra financiar în perioada ce urmează.

 

Balanță

 

 

Luna îți traversează, astăzi, zodia nașterii și-ți aduce farmec, dispoziție de flirt și cuceriri. Dacă ești singură, s-ar putea să primești o invitație în oraș. La serviciu este o zi mai liniștită din toate punctele de vedere și pleci înainte de terminarea programului.

 

Scorpion

 

Contextul astral de astăzi îți aduce o stare de izolare, de mediatație și introspecție. La început încerci să-ți dai seama ce nu funcționează în viața ta, însă până la urmă, vei ajunge să apreciezi ce ai realizat până acum, progresul făcut în ultimul an, iar starea ți se va schimba vizibil.

 

Săgetător

 

Se anunță o zi cu multe întâlniri, dialoguri cu prietenii și participare la diverse evenimente. Luna îți tranzitează casa prietenilor, acțiunilor de grup, proiectelor de viitor și ești deschisă să te implici în noi proiecte cu cei cu care ai idealuri și țeluri în comun.

 

Capricorn

 

Ești foarte activă în planul profesional, ai consultări, dialoguri, îți expui părerile șefilor și te faci remarcată. Cum Luna îți traversează sectorul asociat imaginii și aspirațiilor profesionale, vei încerca să găsești mijloacele care te pot propulsa în carieră sau care-ți pot aduce notorietate. 

 

Vărsător

 

Sectorul asociat studiilor, învățării, schimburilor de experiență, lărgirii orizonturilor cunoașterii, mentalului superior, înțelepciunii și călătoriilor este activat astăzi. Te preocupă rezolvarea unor chestiuni care au legătură cu învățământul, relațiile cu străinătatea sau cu instituții publice. Cauți să-ți depășești propriile limite și aspiri la un ideal, la experiențe pe care vrei să le trăiești.

 

Pești

 

Astăzi, ai niște revelații sau în urma unor dialoguri cu cineva apropiat, îți poți regăsi drumul în viață. Renunți la preocupări fără valoare și decizi să elimini din viața ta persoanele care nu te mai ajută în evoluție. Totodată, ești preocupată să obții o finanțare, să plătești niște taxe, impozite, să intri în posesia unor acte notariale, să administrezi cât mai bine patrimoniul și resursele pe care le deții.

 

 

 

 

 

 

related posts

Modifică setările cookies