Horoscop zilnic 8 septembrie 2022. Balanțele au parte de schimbări în planul sentimental, ce se întâmplă cu Vărsătorii 


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de joi, 8 septembrie 2022.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Dacă astăzi ai în plan să te întâlnești cu prietenii sau să construiești o strategie și un plan de viitor, s-ar putea să nu fie o zi potrivită, pentru că vei întâmpina blocaje. Responsabilă de această situație este conjuncției Lunii cu Saturn, planeta restricțiilor. S-ar putea să realizezi că blocajul este benefic, pentru că te-ai grăbit cu anumite decizii sau alegeri.

 

Taur


Astăzi Luna formează o conjuncție cu Saturn, planeta restricțiilor, din casa carierei și superiorilor și este posibil să apară unele tensiuni în raport cu aceștia. Vestea bună este că-ți vei da seama unde ai greșit și veți depăși împreună această situație.

 

Gemeni

 

Posibil astăzi să ai niște conștientizări. Luna formează un aspect de conjuncție cu Saturn din casa filosofiei de viață, principiilor și convingerilor. Chiar dacă ai impresia că ești blocată într-o situație de mai mult timp, blocajul are un rol: acela de a găsi soluția potrivită la o chestiune financiară care te frământă.

 

Rac

 

Astăzi, te preocupă situația financiară a banilor pe care îi deții împreună cu partenerul de cuplu. Conjuncția Lunii cu Saturn, planeta restricțiilor, vine să aducă un compromis, să faci o alegere cu care nu ești de acord, însă nu ai încotro în situația dată. Pentru a nu intra în dispute cu partenerul este posibil să lași de la tine.

 

Leu

 

Luna formează astăzi o conjuncție cu Saturn din casa relațiilor și parteneriatelor și este posibil să apară tensiuni și o atmosferă mai încărcată în relația cu partenerul de cuplu sau cu cei cu care desfășori activități. Este momentul să lași de la tine și să aplanezi niște conflicte.


Fecioară

 

La serviciu se anunță o zi solicitantă și va fi destul de greu să gestionezi toate situațiile care vor avea loc. Și starea de sănătate pare să-ți dea de furcă și este recomandat să stai departe de factorii de stres, dacă vrei să duci la capăt sarcinile pe care le ai.

 

Balanță

 

Contextul astral de astăzi vine să aducă unele blocaje în comunicarea cu persoana iubită sau cu copiii, dacă ești părinte. Dacă ești implicată într-o activitate de creație sau care necesită inspirație este posibil să ai un blocaj sau să nu poți te termini ceva ce ai început. Evenimente bruște ar putea să schimbe cursul unei situații în planul sentimental.

 

Scorpion

 

Contextul astral de astăzi îți aduce preocupări pentru casă sau pentru a lămuri relația cu unul dintre părinți, cu care ai avut mai multe dispute. Posibil motivul conflictului să fie administrarea unui imobil sau o chestiune administrativă a casei. Ai nevoie de independență și vei reacționa pe măsură dacă-ți este încălcată libertatea.

 

Săgetător

 

Posibil astăzi, discuția cu unul dintre colegi sau șefi să se blocheze și să nu mai dorești să închei un parteneriat sau un contract pe termen lung. Amâni decizia să cauți alte surse de venit. Pe tot parcursul zilei s-ar putea să ai parte de surprize plăcute sau mai puțin plăcute, așa că fii pregătită să faci față provocărilor!

 

Capricorn

 

Ai grijă astăzi la ce cheltuieli faci, pentru că există riscul să achiziționezi un produs de o valoare mai mare, care să nu merite banii sau să nu fii mulțumită! Încearcă să nu depășești bugetul stabilit, pentru a nu fi nevoită să apelezi la conturile de economii!

 

Vărsător

 

Luna îți traversează astăzi sectorul personalității și în mod normal ți-ai dori să ieși în evidență, să te vezi cu prietenii, să socializezi. Conjuncția pe care Luna o formează cu Saturn vine să aducă restricții, resposabilitate și o atitudine mai rezervată. Posibil să fii preocupată de o chestiune care implică casa și treburile gospodărești. Atenție, dacă apar tensiuni între tine și cineva din familie și nu da curs unor dispute!

 

Pești

 

Contextul astral de astăzi, în care Luna formează o conjuncție cu Saturn din casa subconștientului, vine să scoată la suprafață unele frustrări pe care le ai de ceva vreme încoace. S-ar putea să te comporți într-un mod în care să-i deranjeze pe ceilalți, iar registrul astral să te împingă spre o atitudine care ar putea să te facă să regreți mai târziu.

 

related posts

Modifică setările cookies