Horoscop zilnic 9 aprilie 2019. Săgetătorii intră în conflict cu un coleg, vezi ce se întâmplă cu Taurii


Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de astăzi și citește mai jos horoscopul pentru 9 aprilie 2019.

Tag-uri:

BERBEC

 

Caută să stai astăzi cu acei oameni care te fac să te simți mai bine. Nu ai niciun motiv să stai astăzi singură și tristă în camera ta când știi că ai persoane care abia așteaptă să audă vești de la tine. Nu te gândi că sunt prea ocupați să-ți asculte sentimentele și gândurile. Emoțiile tale sunt puternice și sensibile, deci ai nevoie de înțelegere.

 

 

 

TAUR

 

Nu rămâne împotmolită în evenenimentele din trecut, este timpul să mergi înainte. Realizează cât de norocoasă ești astăzi și câtă putere și influență ai. Folosește-ți aceste calități pentru a putea să te faci remarcată mai mult decât în trecut. Chiar când crezi că nimic nu-ți mai merge, speranțe apar de nicăieri, deci tratează totul cu răbdare.

 

 

 

GEMENI

 

Ești gata să faci schimbări. Nu te mai simți în largul tău în ceea ce privește relația actuală, iar acest lucru te descurajează pe zi ce trece. După lungi discuții și negocieri, confruntări cu diferite situații neașteptate, ești în sfârșit pregătită să schimbi ceva. Nici ție nu-ți vine să crezi de ce ți-a luat atât.

 

 

 

RAC

 

Celor din jur le lipsește compania ta de ceva timp. Fă-ți apariția acolo unde știi că vei fi remarcată și apreciată. Privește lucrurile bune în ceilalți, în loc să le judeci atât de mult părțile rele. Nu vei deveni apropiată de nimeni, dacă vei continua să îi vorbești pe la spate și să critici orice latura a personalității lor.

 

 

 

LEU

 

În contrast cu întâmplările petrecute în relația ta în urmă cu ceva timp, astăzi s-ar putea că lucrurile să se îndrepte, dacă îți dorești. În ceea ce privește o poveste de dragoste actuală, ai putea să fii mai înțelegătoare și să îți apreciezi partenerul și pe tine însăți. Va trebui să anulezi planurile de călătorie pe care le-ai făcut recent. Ai nevoie de bani pentru cumpărături neașteptate.

 

 

 

FECIOARA

 

Poți face tot ce îți dorești astăzi. Ești puternică în ceea ce privește evenimentele prin care treci. Profită de această zi pentru a face un pas înainte în carieră. Ai o influență specială pe care nimeni nu o poate dobândi așa ușor. Nu îi lasă pe ceilalți să te convingă de un lucru de care nu ești sigură în totalitate.

 

 

 

BALANȚĂ

 

Ar putea să fie dificil să ajungi la un consens astăzi, în ciuda faptului că ești foarte comunicativă. Te gândeșți serios să iei o decizie în ceea ce privește relația ta actuală, dar mai bine ai lasă-o pe altă dată. Nu te pripi să spui lucruri pe care încă nu ești sigură că le simți.

 

 

 

SCORPION

 

Ai o stare de spirit moale. Nu poți aștepta la nesfârșit că persoana iubita să vină la tine, încearcă să adopți o atitudine romantică, spune-i cuvinte frumoase și surprinde-l. Chiar dacă nu îți prea plac dulcegăriile, astăzi încearcă să le folosești în favoarea relației tale.

 

 

 

SĂGETĂTOR

 

Simți o ușoară tensiune în ceea ce privește activitățile de astăzi. Cineva de la locul de muncă pare să te te pună în dificultate din cauza unor lucruri pe care le aveai de făcut. Încearcă să nu te lași intimidată de atitudinile de acest fel și continuă să faci lucrurile în felul tău.

 

 

 

CAPRICORN

 

Canalizează-ți energia astăzi și demonstrează-ți puterea în fața celorlalți. Chiar dacă unele persoane s-ar putea să-ți atace atitudinea pe care o ai, nu te îngrijora. Este problema lor, nu a ta. Cheia pentru ține este să fii tu însăți și să îi atragi lângă ține pe cei care te acceptă așa cum ești.

 

 

 

VĂRSĂTOR

 

O întâlnire specială cu cineva, nu numai că te ia prin surprindere, dar are un efect revoluționar asupra modului în care acționezi. Tocmai când credeai că ai găsit o liniște în viață ta, vine această persoană și schimbă totul. Indiferent dacă veți deveni prieteni foarte buni sau parteneri în relație, influența lui va rămâne cu ține pentru totdeauna.

 

 

 

PEȘTI

 

Este important să-ți focusezi atenția pe propria persoană astăzi. Mergi la yoga, fă cursuri de meditații, orice te poate relaxa. Este important să te gândești la mintea și corpul tău pentru a echilibra balanța. Ai nevoie de asta, mai ales că în ultima perioadă ai trecut prin diferite situații care ți-au creat dificultăți.

related posts

Modifică setările cookies