Horoscop zilnic 9 aprilie 2020. Săgetătorii se confruntă cu o chestiune vitală, ce se întâmplă cu Scorpionii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de joi, 9 aprilie 2020.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

Contextul astral de astăzi te îndeamnă să cauți să te limitezi la ceea ce ai nevoie și să nu faci cumpărături în mod excesiv. Posibil în prima parte a zilei să intri în conflict cu șefii sau autoritățile din cauza impulsivității pe care nu ți-o poți controla.

Taur

Posibil în prima parte a zilei să ai probleme de relaționare cu cei din jur, în special cu partenerul sau cu cei cu care lucrezi. Comunicarea este cheia rezolvării tuturor provocărilor cu care te confrunți.

Gemeni

Contextul astral de astăzi nu-ți anunță un randament ridicat. Din contra, ai impresia că sarcinile nu se mai termină, iar termenele limită se apropie și tu nu reușești să te încadrezi. Nu dispera, pentru că în a doua parte a zilei nivelul tău de productivitate va crește și vei reuși să duci totul la capăt!

Rac

Intri astăzi în conflict cu partenerul de cuplu, pentru că acesta nu este de acord să stabiliți unde vă veți petrece vacanța de vară. Visezi să călătorești, să pleci undeva departe, în care să simți că te relaxezi. Nu prea ești fericită că nu reușești să-ți duci la capăt planurile, însă accepți că e mai bine să aștepți o perioadă până să decideți încotro să petreceți concediul.

Leu

Dacă până acum erai fericită că poți lucra o zi de acasă, acum nu se mai întâmplă acest lucru, pentru că intri tot mai des în conflict cu partenerul, din motive care nu-și au rostul sau respectivele probleme, în mod normal, nu ar trebui să apară într-un cuplu.

Fecioară

Ești destul de agresivă în comunicare încă din prima parte a zilei, așa că ar fi indicat să stai departe de dialogurile cu colegii sau șefii. Acasă, în niciun caz nu ar trebui niciun membru al familiei să dezbată un subiect sensibil pentru tine, pentru că vei intra imediat în dispute. Nu sunt indicate nici deplasările pe distanțe scurte la cumpărături.

Balanță

Posibil astăzi să greșești în gestionarea resurselor de care dispui și să cheltui mai mult decât bugetul stabilit. Chiar dacă pot avea loc evenimente neprevăzute și să fii obligată să repari ceva în casă sau să achiziționezi un electrocasnic care s-a stricat, nu te grăbi și ai grijă cum alegi produsul!

Scorpion

Ești foarte sensibilă astăzi, poate și pentru faptul că Luna îți traversează casa personalității. Ar fi indicat să stai departe de dispute, mai ales cele cu partenerul de viață, cu care tot ai ceva de împărțit de ceva vreme. Posibil și o persoană mai în vârstă din familie să te deranjeze cu unele reproșuri care ți se aduc legate de chestiunile gospodărești.

Săgetător

Resimți astăzi din plin tot stresul acumulat de la începutul săptămânii pentru a rezolva o serie de chestiuni vitale pentru tine, familie sau afacerea ta, dacă ești antreprenor. Odihnește-te mai mult, stai departe de stres și suprasolicitare, pentru a nu fi nevoită să anulezi toata activitatea de astăzi!

Capricorn

Încerci astăzi să faci rost de o sumă de bani, o finanțare, o sponsorizare pentru un proiect pe care vrei să îl demarezi împreună cu niște prieteni sau persoane cu care ai obiective în comun. În a doua parte a zilei, posibil să primești reproșuri de la partenerul de cuplu, că-ți petreci tot timpul la telefon, email și în videoconferințe.

Vărsător

Contextul astral de astăzi îți aduce în față o oportunitate profesională și-ți vei dedica cea mai mare parte din timp carierei, în detrimentul familiei. Chiar dacă vor exista tot felul de reproșuri, explică-le ca faci acest lucru pentru familie și pentru a obține mai mulți bani, care sunt necesari în rezolvarea unor chestiuni care au legătură cu regimul unei locuințe.

Pești

Nu te afli într-o formă prea bună astăzi și poți intra foarte ușor în conflict cu prietenii dar și cu rudele partenerului, pentru că aveți mentalități diferite. Pe niciunul nu vă ajută aceste dispute, așa că ar trebui să redirecționați energia pe care o aveți către alte lucruri, cum ar fi petrecerea într-un mod plăcut a timpului cu cei dragi.

Viata bate vlogul - sez. 2, episodul 3: Dupa ce a apărut la braţ cu un alt bărbat, unii români i-au dorit moartea

 

 

 

 

 

 

related posts