Horoscop zilnic 9 aprilie 2021. Gemenii au o zi dificilă, cu investigații medicale, ce se întâmplă cu Racii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de vineri, 9 aprilie 2021. 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Contextul astral de astăzi îți aduce confuzie și nehotărâre în acțiunile pe care le întreprinzi, mai ales în sectorul domestic. Pe de altă parte, faci eforturi pentru a rezolva niște chestiuni financiare. În partea a doua a zilei, primești vești de la un prieten. 

 

Taur

 

Contextul astral de astăzi îți provoacă tensiuni și intri în conflicte atunci când vine vorba de banii pe care îi ai de încasat de la locul de muncă sau din activități extraprofesionale. Prietenii te pot dezamăgi.

 

Gemeni

 

Posibil să ai parte de o zi dificilă în planul profesional, însă ai încredere că lucrurile se vor rezolva până la finalul programului. În ce privește sănătatea, ar trebui să ai mai multă grijă de tine, să faci niște programări, să mergi la investigații medicale.

 

Rac

 

Chiar dacă tendința ta este să pleci la shopping, poate ar trebui să te gândești de două ori înainte să destabilizezi bugetul alocat pentru perioada următoare. La serviciu, se anunță o zi aglomerată, așa că programul de lucru ar putea să se prelungească și nici măcar online să nu ai timp sa faci cumpărături, darămite să mai pierzi timpul prin magazine sau prin trafic.

 

Leu


Contextul astral de astăzi îți poate aduce evenimente cu impact emotional. Totodată, afli vești care nu-ți fac plăcere, legate de administrarea finanțelor pe care le deții. Dacă primești o inștiințare de plată și nu ai banii necesari să achiți, una dintre soluții ar fi să apelezi la niște prieteni să te ajute.

 

Fecioară


Posibil, un document pe care îl cauți, să-l găsești într-un loc unde nici nu te aștepți și asfel vei reuși să rezolvi o chestiune administrativă sau financiară. La serviciu, este recomandat să-ți mărești concentrarea pe activitățile curente, pentru că există posibilitatea să apară niște erori și mai bine îndrepți acum decât mai târziu.

 

Balanță

 

Contextul astral de astăzi îți aduce vești surpriză de la locul de muncă și multă confuzie în acțiuni. Suprasolicitarea își spune cuvântul și este posibil să faci niște greșeli, din neatenție, lipsă de concentrare, să te împarți în mai multe părți deodată și să nu te poți concentra pe sarcinile tale. Pe tot parcursul zilei apare câte cineva care-ți cere ceva și ai impresia că nu se mai termină solicitările.

 

Scorpion

 

Configurația astrală de astăzi scoate la iveală unele nemulțumiri în relația de suflet. Realizezi pe zi ce trece că nu mai ești pe aceeași lungime de undă cu partenerul, vă depărtați ușor-ușor unul de altul, iar mentalitățile și convingerile de viață devin tot mai diferite.

 

Săgetător

 

Configurația astrală de astăzi îți aduce preocupări pentru casă și familie, însă există posibilitatea, dacă lucrezi în regim de telemuncă, să încerci să faci mai multe lucruri deodată și să nu reușești. Mai mult de atât, îți risipești energia în mai multe direcții și pierzi din vedere unele aspecte importante în sfera profesională.

 

Capricorn

 

Contextul astral de astăzi îți aduce mai multe deplasări și o comunicare defectuoasă cu colegii de serviciu sau cu echipa din care faci parte. Ești confuză, neatentă și întreprinzi acțiuni care nu rezolvă problemele ivite. Dacă trebuie să susții un proiect, lucrare, interviu, să participi la o ședință, este posibil să manifești o nesiguranță în exprimarea ideilor.

 

Vărsător

 

S-ar putea ca astăzi să iei unele decizii privind schimbarea locului de muncă. Atenție, că poți să te lași influențată și să nu iei decizia bună! Contextul astral aduce confuzie în acțiuni și nesiguranță. Amână deciziile pentru săptămâna ce urmează și gândește-te în weekend, fără să mai lași să se amestece cineva în treburile tale.

 

Pești

 

Posibil, astăzi, să iei niște decizii greșite legate de casă, spațiul de locuit sau relațiile de familie. Mai mult de atât, ești tentată să te împarți în mai multe direcții și să-ți risipești energia. Dacă inițiezi dialoguri cu familia, legate de patrimoniu, de achiziționarea unor bunuri pentru casă sau privind o mutare, ar fi bine să stai departe de conflicte!

 

Întrebarea Mesei Rotunde cu Ruby: „N-am participat la threesome, sunt aproape sfântă”

related posts

Modifică setările cookies