Horoscop zilnic 9 aprilie 2022. Taurii pot avea o aventură amoroasă cu un partener de afaceri, ce se întâmplă cu Peștii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de sâmbătă, 8 aprilie 2022.
 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

Contextul astral de astăzi nu este prielnic întâlnirilor cu familia, pentru că ești predispusă la conflicte. Ai niște nemulțumiri financiare legate de administrarea unui patrimoniu, a unui imobil. În partea a doua a zilei, ai nevoie de cineva să te aducă cu picioarele pe pământ, pentru că te lași pradă imaginației și unor vise, care sunt greu de realizat.

Taur

Registrul astral de astăzi vine cu deplasări, cumpărături, întâlniri profesionale sau de natură romantică. Posibil și o întâlnire cu un partener din sfera profesională să se transforme într-o aventură. În ce privesc planurile de viitor, s-ar putea să-ți vezi cu ochii un vis împlit, care are legătură cu segmentul profesional.

Gemeni

Se anunță o zi în care încasezi niște sume de bani dintr-o activitate extraprofesională. Și dacă plata se amână sau nu intră în conturile tale în acest weekend, pleci la cumpărături cu cardurile de credit și rămâne să acoperi suma de bani cheltuită săptămâna viitoare.

Rac

Luna îți traversează zodia și pe de-o parte ești tensionată din cauza unui interviu pe care l-ai avut în cursul săptămânii care tocmai s-a încheiat. Ai primit răspuns favorabil pentru a trece la următorul interviu, dar ai o reținere să faci schimbarea, deși intuiția îți spune că ești pe calea bună.

Leu

Contextul astral de astăzi vine cu preocupări pentru casă și chestiunile gospodărești. Deși îți dorești să pleci într-un minisejur și faci planuri în acest sens, decizi să mai amâni, pentru a te potrivi la program cu partenerul, fără să fie nevoie să interveniți pe lângă șefi.

Fecioară

Astăzi se anunță o zi favorabilă pentru a o petrece în compania prietenilor sau a familiei, să faci vizite sau să ieși în oraș la masă, să te bucuri de prezența unor persoane pe care nu le-ai mai văzut de mult. Posibil să ai parte și de mici surprize, să primești un cadou.

Balanță

În planul profesional lucrurile merg bine. Deși este un volum mare de muncă, reușești să te descurci. Pe de altă parte, în planul sentimental, traversezi o perioadă mai dificilă sau dacă ești părinte, în relațiile cu copiii.

Scorpion

Ești interesată, astăzi, de programarea unei călătorii, participarea la un curs, un schimb de experiență sau lucrezi la un proiect educațional. Ai inspirație și randament intelectual ridicat. În ce privește planul sănătății, ar trebui să-ți iei câteva zile libere, să te odihnești.

Săgetător

Contextul astral de astăzi vine cu preocupări pentru bani, pentru a achita niște datorii sau a intra în posesia unor sume de bani care ți se cuvin. Posibil să achiți și un sejur, dacă pleci de Paști, sau să mergi la cumpărături să iei cadouri celor dragi.

Capricorn

Astăzi este nevoie să găsești niște soluții la o chestiune care ține de relație și de viața de familie. Luna traversează zodia Rac și face aspecte tensionate cu Mercur din casa familiei, așa că ai grijă cum comunici, când vine vorba de chestiunile gospodărești, în relațiile cu părinții sau cu persoane mai în vârstă!

Vărsător

Deși este o zi de weekend, pentru tine se anunță solicitantă la capitolul activități profesionale, dar și privind sănătatea. Dacă ești nevoită să lucrezi, s-ar putea, cu greu, să-ți îndeplinești sarcinile. În sfera sănătății este posibil să se reactiveze niște afecțiuni mai vechi!

Pești

Contextul astral al zilei de astăzi vine cu preocupări pentru sfera sentimentală. Dacă ești părinte, organizezi o petrecere copilului sau îți dedici ziua în totalitate acestuia. O ieșire în afara orașului ar fi benefică pentru toți din familie.
 

related posts

Modifică setările cookies