Horoscop zilnic 9 aprilie 2023. Săgetătorii suferă disfuncții organice, Berbecii îi șantajează emoțional pe cei din jur


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de duminică, 9 aprilie 2023.
 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

În prima parte din zi ai inspirație într-un context financiar. Pe de altă parte, în planul intim, relațional, aspectul armonios dintre Lună și Pluton îți aduce o stare emoțională intensă și profundă a relațiilor. De asemenea, este posibil să încerci să-ți folosești sentimentele pentru a-i controla pe ceilalți.

 

Taur

 

Luna îți traversează casa relațiilor, în prima parte din zi, și s-ar putea să ai trăiri mai profunde. Contextul astral este favorabil unor strategii și planuri de viitor, pentru încheierea unor parteneriate profitabile, de pe urma cărora să obții beneficii financiare importante. În partea a doua, ești interesată de obținerea unui act notarial sau de încasarea unor sume de bani.

 

Gemeni

 

Astăzi, pui la cale o strategie pe termen lung. De asemenea, s-ar putea să ai parte de niște evenimente neașteptate în relațiile cu unii dintre colegi, care schimbă programul săptămânii viitoare. În partea a doua a zilei, se activează casa relațiilor și îți concentrezi atenția pe partener. S-ar putea să apară niște tensiuni din cauza unor chestiuni profesionale, dar reușiți să treceți ușor peste moment.

 

Rac

 

Se anunță o zi favorabilă poveștilor de iubire, aventurilor romantice, petrecerii timpului cu prietenii, la o ieșire în afara orașului sau cu copiii, dacă ești părinte. În partea a doua a zilei, ești preocupată de chestiuni profesionale și de aranjarea programului pentru săptămâna ce urmează, mai ales că vei avea niște zile libere.

 

Leu

 

Contextul astral de astăzi, cu Luna în tranzit prin casa familiei, îți poate aduce o întâlnire cu familia, organizarea unui eveniment important pentru tine și partener. De asemenea, programezi împreună cu partenerul, în partea a doua a zilei, o călătorie. Dacă ești singură, este posibil să începi conversația cu cineva din străinătate sau cunoscut în mediul online.

 

Fecioară

 

Contextul astral de astăzi îți aduce deplasări și preocupare pentru interacționarea cu persoane din anturajul tău. S-ar putea să primești și vești sau informații de la rude, prieteni din străinătate, care te anunță că vin în țară și-ți vor face o vizită.

 

Balanță

 

În prima parte a zilei te preocupă situația financiară, mai ales dacă intenționezi să plătești un sejur sau să iei niște cadouri celor dragi. Posibil să ai susținerea familiei într-un demers locativ. În partea a doua a zilei, faci o vizită sau te vezi cu prietenele.

 

Scorpion

 

Astăzi, te gândești să-ți iei câteva zile libere, să pleci să te relaxezi, dar este posibil să apară niște chestiuni profesionale neprevăzute și să se dea peste cap toate planurile. Relația cu partenerul este bună, chiar dacă mai sunt tensiuni și nemulțumiri. Ați reușit să aveți un dialog deschis și să stabiliți niște lucruri clare în relație.

 

Săgetător

 

Contextul astral de astăzi îți aduce o stare de izolare și poate unele disfuncții organice, dacă ai abuzat de alimentație. S-ar putea să fii nevoită să schimbi stilul de viață, să începi niște investigații medicale și consultații. În partea a doua a zilei, Luna începe să-ți traverseze casa personalității și formează un aspect tensionat cu Saturn din casa familiei. S-ar putea să fii nemulțumită de cineva din familie, să existe tensiuni și să nu te mai poți baza pe un membru al familiei, care ți-a promis ajutorul.

 

Capricorn

 

Registrul astral de astăzi îți aduce discuții sau întâlniri cu prietenii și programarea unei călătorii sau a unei petreceri surpriză pentru cineva din grupul vostru. În planul sentimental, este posibil să-ți rezervi mai mult timp partenerului și să lași pe planul secund alte chestiuni, care păreau importante pentru tine până acum.

 

Vărsător

 

Astăzi, Luna îți traversează, în prima parte a zilei, casa carierei și aspirațiilor profesionale. Deși este zi liberă, te frământă un proiect și implicarea în altele, care ar putea să te pună în valoare. În partea a doua a zilei, iei legătura cu prietenii și puneți la cale o întâlnire în zilele libere de Paști.

 

Pești

 

Aspectul armonios care se formează între Venus, planeta iubirii, și Pluton, planeta transformărilor profunde, ar putea să-ți aducă o regenerare în planul afectiv. Condiția este să fii deschisă și să te uiți și-n jurul tău, pentru că o persoana potrivită s-ar putea să fie lângă tine și să nu o vezi.

related posts

Modifică setările cookies