Horoscop zilnic 9 august 2017. Berbecii sunt in centrul atentiei, iar Varsatorii sunt foarte inspirati


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul 9 august 2017:

Tag-uri:

BERBEC

Astazi este in centrul atentiei si simti ca toti cei din jurul tau sunt bucurosi sa  te aiba aproape La serviciu, te simti putin coplesita de multimea de task-uri, dar te vei retrage pe seara in sanul familiei, iar asta te va relaxa complet. 


 

TAUR

Astai este un moment oportun sa-i impartasesti iubitului sentimentele tale.  Chiar daca de obicei esti o persoana rezervata, vei fi uimita sa descoperi declaratiile pasionale prin care iti poti exprima fericirea. Profita de acest lucru, lucrurile se pot schimba in zilele care urmeaza.

 

GEMENI

Ai un farmec aparte si este constienta de asta. Faptul ca te place atat de multa lume, nu te surprinde, dar te gandesti sa te folosesti de acest lucru si pandesti deja cateva avantaje.  Cu ajutorul imaginatiei si a dispozitiei artistice vei reusi sa ai o zi productiva si la locul de munca.

 

RAC

Tii foarte mult la felul in acre te vad cei din jurul tau. De obicei, iti place sa petreci mult timp singura , insa astazi esti dispusa sa faci unele schimbari si chiar sa-i surprinzi pe prietenii tai. Nu ar strica sa incerci sa faci mai des acest lucru.  

 

LEU

De obicei esti sufletul petrecerii, dar astazi vrei sa te indepartezi de lume si agitatia ei. Ai nevoie sa te eliberezi de toate ideiile si gandurile negative si consideri ca este timpul sa iti limpezesti mintea.
 

FECIOARA


Sunt cateva lucruri care te preocupa in ultima vreme, insa nu vrei sa vorbesti cu nimeni despre asta.  Esti cufundata in propria lume din care esti greu scos de cei din jurul tau. 

 

BALANTA

Tinzi sa le dai prea mult credit celor din jurul tau si oferi foarte multa incredere celor auzite. Incearca sa te gandesti si la ceea ce iti doresti tu si sa ai mai multa incredere in tine insati. Astazi ti se va dovedi ca tu stii cel mai bine ce ti se potriveste in orice situatie.

 

SCORPION 

Parerea ta despre oameni se bazeaza prea mult pe opinia generala. Cand intalnesti o persoana, iei in considerare ceea ce cred altii despre aceasta, fara sa incerci sa afli mai multe. Daca iti faci timp sa iti asculti inima, poti fi impresionata de ceea ce auzi, in special in aceasta zi.

 

SAGETATOR


De obicei, esti o persoana sociabila, insa astazi simti nevoia de liniste si intimitate. Vrei sa reflectezi asupra relatiilor cu cei din jurul tau. Pe plan profesional, asta iti poate oferi multiple oportunitati de a avea succes, daca vei reusi sa gasesti calea de comunicare cu colegii tai.

 

CAPRICORN

Esti invitata la o petrecere sau la un alt eveniment social, in seara asta. Este ocazia perfecta sa te faci remarcata. Te simti increzatoare, iar partenerul tau va fi incantat sa te aiba alaturi.

 

VARSATATOR

Astazi te simti foarte inspirata si ai multa energie, asa ca reusesti sa faci fata cu brio provocarilor de la locul de munca. Ai totusi nevoie de sprijinul colegilor, insa toata lumea va remarca rapiditatea cu care pui lucrurile in miscare.

 

PESTI

Te simti coplesita in ultima vreme de sentrimentele pe acre incerci sa le ascuzi. Poate ar fi timpul sa-ti faci cunoscute gandurile. Partenereul tau se simte debusolat si ar putea crede ca starea ta are legatura cu el, ceea ce nu e tocmai departe de adevar.

 

related posts

Modifică setările cookies