Horoscop zilnic 9 august 2021. Racii investesc într-un proiect nou, ce se întâmplă cu Gemenii


Află ce-ți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de luni, 9 august 2021.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Începi săptămâna cu preocupări pentru sectorul sentimental. Pentru că viața amoroasă se amplifică, decizi să îi faci o surpriză partenerului de cuplu, să petreceți câteva zile doar voi doi, fără prieteni, familie sau copii. În partea a doua a zilei, în funcție de criteriile personale, vei fi pusă în situația să alegi o variantă la serviciu, să iei o hotărâre privind un proiect nou.

 

Taur

 

Astăzi, ești mai sensibilă și simți nevoia de siguranță emoțională. Te preocupă spațiul de locuit, regimul unui imobil sau dacă ești plecată în străinătate, îți dorești să revii acasă. Relațiile cu părinții se intensifică și puteți avea unele conversații legate de familie, domiciliu, casă, patrimoniu, copilărie sau trecut.

 

Gemeni

 

Astăzi ești foarte activă în planul relațional, al comunicării și al deplasărilor pe distanțe scurte. Este favorizată acumularea de cunoștințe, studiul personal, schimbul de idei, opinii, dezbaterile și dialogurile cu frații, prietenii sau vecinii.

 

Rac


Contextul astral de astăzi îți aduce negocieri privind salarizarea sau discuții despre bani, despre posibilitatea încheierii unor colaborări de pe urma cărora să-ți suplimentezi veniturile. Posibil să investești într-un proiect nou sau dacă intenționezi să faci un credit, te interesezi de condițiile de acordare a banilor.

 

Leu

 

Ai curajul, astăzi, să demarezi un proiect profesional sau să iei niște decizii în planul personal, pe care le-ai tot amânat. Simți că vrei să începi o etapă nouă de viață și nu vrei să mai amâni. În partea a doua a zilei, te preocupă situația financiară, în special siguranța materială.

 

Fecioară

 

Astăzi nu te simți prea bine și preferi să stai în umbra, izolată, mai ales dacă apar unele probleme de sănătate. Îți analizezi comportamentul, modul de a gândi și acționa, iar meditația ar putea să-ți aducă unele revelații, care te îndeamnă să elimini din viața ta ce nu merge. Totodată, poți avea vise, pe care încerci să le descifrezi, să înțelegi mesajul acestora.

 

Balanță

 

Astăzi, atenția ta se îndreaptă spre planul social și pe întâlnirile cu prietenii. Tinzi să te implici în proiecte cu scop umanitar și să ajuți pe cei care au nevoie. S-ar putea o persoană pe care o cunoști astăzi, să joace un rol important în proiectele tale viitoare. Pe seară, ai parte de o surpriză: ți se propune să începi o activitate independentă și pentru că vrei o schimbare, promiți să te gândești și să faci un plan.

 

Scorpion

 

Astăzi, te preocupă imaginea, reputația, relația cu șefii, iar contextul astral este favorabil afirmării și implicării în activități care să te scoată în față. Ești determinată să-ți demonstrezi abilitățile și vei prelua responsabilități noi la serviciu, pentru că vrei să progresezi din punct de vedere profesional.

 

Săgetător

 

Astăzi călătorești sau ai vești de la persoane din străinătate. Este o zi favorabilă lărgirii orizonturilor prin cunoaștere. Ești mult mai deschisă către latura spirituală a vieții. S-ar putea să primești și niște lecții de viață de la cineva cu mai multă experiență. În partea a doua de zi, dai startul unor proiecte noi.

 

Capricorn


În prima parte de zi, s-ar putea să afli vești care să nu te bucure prea mult. Totuși reușești să te mobilizezi și să-ți duci la îndeplinire sarcinile. S-ar putea să descoperi ce s-a întâmplat de nu ai ajuns acolo unde îți doreai, de ce nu ți-ai atins scopurile profesionale. După-amiază, ieși cu prietenii sau pregătiți o ieșire de câteva zile în afara orașului.

 

Vărsător

 

Contextul astral de astăzi ar putea să-ți aducă tensiuni care se pot transforma în conflicte din cauză că nu reușești să-ți recuperezi niște bani. La serviciu lucrurile stau bine și ai susținerea unor colegi. Poți încheia niște contracte profitabile. În cuplu, se intensifică relația cu partenerul, iar dacă ești singură, simți nevoia unui partener, așa că nu mai stai pe gânduri și ieși în oraș, cu speranța că vei cunoaște pe cineva cu care să rezonezi.

 

Pești

 

Dacă prima parte a zilei ți-o dedici sarcinilor de serviciu, ești responsabilă și încerci să fii la zi cu toate, în partea a doua, s-ar putea să apară unele conflicte cu partenerul de cuplu din cauze financiare. Așa că, ai grijă cum pui problemele și mai ales nu lăsa alți membri ai familiei să se amestece în treburile voastre!

 

 

 

Cum te răcorești vara asta prin metode necostisitoare

 

 

related posts

Modifică setările cookies