Horoscop zilnic 9 august 2022. Gemenii au parte de gelozie și manipulări în planul amoros, ce se întâmplă cu Peștii 


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de marți, 9 august 2022.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec


Prioritatea ta de astăzi este cariera și planul profesional, dialogurile cu șefii sau cu persoane cu putere de decizie, de pe urma cărora ai putea obține o aprobare. Pe de altă parte, planul sentimental este intens, pentru că Venus, planeta iubirii, se află în opoziție cu Pluton, planeta transformărilor.

 

Taur

 

Contextul astral de astăzi îți aduce multă pasiune și trăiri profunde, deoarece Venus, guvernatoarea ta, se află față în față cu Pluton, guvernatorul casei relațiilor. Dacă te afli într-o relație toxică, astăzi poți să iei decizia de a o încheia.

 

Gemeni

 

Luna îți traversează astăzi zodia Capricorn, respectiv casa intereselor financiare și a banilor pe care îi poți obține din alte surse decât salariile. Încasezi bani și-ți faci socoteli pentru returnarea unor datorii. Pe de altă parte, Venus, guvernatoarea casei sentimentale, se află față în față cu Pluton, planeta transformărilor profunde și-n planul amoros este posibil să experimentezi trăiri profunde, poate chiar gelozie sau manipulări.

 

Rac


Venus, planeta iubirii, în tranzit prin casa personalității, se află față în față cu Pluton, planeta transformărilor profunde, și vei simți din plin acest aspect astral. Posibil să simți că ceva nu merge în relație, că trebuie să schimbi. Dacă nu te afli în relația potrivită, mai bine iei o decizie radicală acum.

 

Leu

 

Posibil astăzi să iasă la suprafață unele secrete pe care le ascunzi de partenerul tău. Sau poate un dialog cu cineva apropiat să reactiveze niște trăiri sau răni nevindecate din trecut. La serviciu, s-ar putea să te suprasoliciți mai mult și să-ți fie afectată sănătatea, dacă nu vei știi să te oprești la timp.

 

Fecioară

 

Contextul astral de astăzi vine cu preocupări pentru sfera sentimentală și pentru planurile și activitățile de creație. Aspectul armonios care se formează între Mercur, guvernatorul tău, și Luna din casa iubirii și creativității ar putea să te motiveze, să-ți aducă inspirație într-un proiect personal. Pe de altă parte, Venus, planeta iubirii, se află în opoziție cu Pluton, așa că în cuplu nu este exclus să apară sentimente de posesivitate sau gelozie.

 

Balanță

 

Luna îți traversează astăzi casa vieții de familie și intră într-un aspect armonios cu Mercur din casa frământărilor interioare. Așadar, s-ar putea să ai niște discuții cu familia, în care să rezolvi anumite tensiuni pe care le-ați avut. Venus, guvernatoarea ta, se află în opoziție cu Pluton, planeta transformărilor profunde, și este posibil să-ți dea impulsul să fii mai conflictuală cu cei cu care intri în contact sau chiar să vrei să-i domini.

 

Scorpion

 

Luna îți traversează astăzi sectorul comunicării, iar Venus se află față în față cu Pluton, guvernatorul tău. Poți răni foarte ușor prin cuvinte și s-ar putea să-ți impui punctele de vedere, să nu accepți și alte opinii. În partea a doua a zilei, cineva din anturaj îți atrage atenția că poți strica niște relații.

 

Săgetător

 

Astăzi este posibil să ai tendința să cheltui mai mult decât ai stabilit. Pe de altă parte, Venus, guvernatoarea casei muncii, se află față în față cu Pluton, planeta transformărilor profunde, din casa banilor. Prin urmare, este posibil să-ți impui punctele de vedere într-o discuție, o negociere și să poți pierde, dacă nu ajungi la un compromis.

 

Capricorn

 

Venus, planeta iubirii, se află în sectorul relațiilor, față în față cu Pluton, planeta transformărilor în tranzit prin zodia ta. Vei resimți din plin acest aspect astral și va fi nevoie să găsești un echilibru între tine și cei cu care interacționezi. Chiar dacă-ți va fi destul de greu să faci acest lucru, recomandarea astrelor este să încerci, pentru că sigur vei reuși.

 

Vărsător

 

Astăzi ai nevoie de mai multă liniște și izolare față de factorii de stres din sfera profesională. Posibil unele evenimente care s-au petrecut în familie să te fi marcat încât să faci cu greu provocărilor profesionale. Dacă simți un dezechilibru, apelează la meditație și introspecție.

 

Pești

 

Posibil astăzi de la aspectul dintre Venus, planeta iubirii, în tranzit prin sfera sentimentală, în opoziție cu Pluton, planeta transformărilor profunde, să-ți împărtășești niște sentimente. Pentru că Venus se află în casa prietenilor și grupurilor pe care le frecventezi este posibil ca sentimentele să fie pentru unul dintre apropiații tăi.

VEZI ȘI VIDEO: Sunt celebru, scoate-mă de aici! - Primele imagini din jungă: Ce se va întâmpla în cel mai așteptat show al toamnei

related posts

Modifică setările cookies