Horoscop zilnic 9 decembrie 2020. Taurii au nevoie de o investigație medicală, ce se întâmplă cu Gemenii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de miercuri, 9 decembrie 2020. 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec


Dialogul cu partenerul, pe care îl inițiezi, astăzi, legat de viitorul relației voastre, ar putea să-ți aducă unele surprize, însă de data aceasta sunt plăcute, privind planurile viitoare și cum evoluează relația. La serviciu, ți se încredințează un buget, pe care trebuie să îl administrezi cu grijă. 

 

Taur

 

Astăzi te preocupă sănătatea, așa că mergi la o investigație medicală sau dacă nu reușești să ajungi, din cauza volumului mare de muncă de la serviciu, reușești să reprogramezi. Oboseala și suprasolicitarea își spune cuvântul și ai ajuns la concluzia că ai nevoie de timp și pentru tine.

 

Gemeni

 

Prima parte a zilei îți aduce preocupări pentru sectorul sentimental, al cretivității, copiilor sau valorificării unui talent. În partea a doua a zilei, este posibil să aloci o sumă de bani pentru cadouri sau ai în plan să mergi mai devreme, anul acesta, la cumpărături, pentru a evita aglomerația. Ai putea să faci shopping online, însă vrei să eviți timpul pierdut cu returul produselor, dacă nu sunt la calitatea pe care o dorești.

 

Rac

 

Contextul astral de astăzi te ajută, împreună cu partenerul de cuplu, să rezolvați o chestiune de familie, care poate privește educarea copiilor, petrecerea timpului de sărbători sau cu cei dragi. Totodată, dacă s-a stricat ceva în casă, reușiți să reparați fără să fie nevoie să înlocuiți, astfel încât economisiți niște bani. 

 

Leu

 

Astăzi, faci niște deplasări pentru a rezolva unele chestiuni administrative ale locuinței. Totodată, este susținută casa comunicării și a exprimării ideilor, așa că nu rata șansa să te faci remarcată la serviciu! Acasă, ești o bună ascultătoare și suport moral pentru unul dintre membrii familiei, care are nevoie.

 

Fecioară

 

Contextul astral de astăzi îți aduce surprize financiare. Și dacă tot vei avea în conturi bani în plus, pleci la cumpărături de cadouri pentru cei dragi. Se apropie o perioadă aglomerată a anului și vrei să fii organizată cu toată treaba în casă, iar deplasările preferi să le faci din timp.

 

Balanță

 

Contextul astral de astăzi îți aduce preocupări pentru sectorul financiar, al banilor pe care îi câștigi din salarii sau din activități extraprofesionale. Totodată, vei beneficia de ajutorul relațiilor sociale pe care ți le-ai creat și intri într-un proiect nou.

 

Scorpion

 

Astăzi, îți oferi ajutorul unui coleg, care are o problemă de sănătate. Posibil să fii solidară și cu suferința unui membru al familiei. În planul profesional este posibil să ai parte de agitație, nemulțumiri, de așteptare a unor decizii.

 

Săgetător

 

Dialogul cu partenerii, cu care desfășori activități într-un proiect, va fi marcat de neîncredere sau nesiguranță. Posibil să descoperi sau să iasă la suprafață unele nereguli sau lucruri ascunse, care privesc situația financiară.

 

Capricorn

 

Înregistrezi o realizare într-un proiect personal sau profesional. Succesul vine din înțelepciunea de a face asocieri bune, dar și pentru calitatea oamenilor cu care alegi să te înconjori, lucru important pentru tine, pentru a avea succes.

 

Vărsător

 

Dacă până acum nu ai apucat să reglezi lucrurile în timp util, în viața personală, ai putea încerca astăzi, să ajungi la o concluzie și dacă viața ta este un haos, să-l ordonezi. Fă-ți un bilanț, setează-ți niște obiective și încearcă să te ții de un plan! Dacă nu vei face acest lucru, va avea grijă Saturn, din a doua jumătate a lunii, care vine să aducă disciplină.

 

Pești

 

Astăzi, veniturile tale ar putea crește și îți poți pune în valoare calitățile, abilitățile și experiența într-un mod eficient. Posibil să primești niște propuneri de colaborare, însă nu te grăbi să iei decizii, înainte de a analiza bine și cu atenție!

Cum să îți petreci sărbătorile pe TikTok
 

related posts

Modifică setările cookies