Horoscop zilnic 9 decembrie 2021. Taurii au o reacție agresivă pentru că sunt înșelați, ce se întâmplă cu Gemenii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de joi, 9 decembrie 2021. 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Dacă ai în plan artificii sau speculații financiare este recomandat să fii foarte atentă, astăzi, pentru că riști să pierzi niște sume de bani. Dacă vrei să achiziționezi o excursie în străinătate sau un sejur, verifică de mai multe ori, să nu ai neplăceri și apoi să fie mai greu să-ți recuperezi banii!

 

Taur

 

Ai grijă, astăzi, la imaginea ta și cu cine te asociezi, pentru că este posibil să ai unele reacții mai agresive la adresa celor cu care lucrezi, dacă ești înselată sau ți se fac promisiuni, care nu se respectă! Recomandarea astrelor este să rezolvi cu diplomație criza apărută și pe viitor să eviți asocieri cu aceste persoane.

 

Gemeni

 

Ești supărată, astăzi, pe o situație care are loc la serviciu, de principii și convingeri, de faptul că te simți îndreptățită să ceri socoteală dacă cineva nu-și face treaba. Totodată, unele dialoguri cu partenerul de cuplu ar putea să te ajute să identifici soluția la problema ivită.

 

Rac

 

Planurile și proiectele tale de viitor ar putea suferi transformări. Și în relațiile cu prietenii s-ar putea să ai de gând să mai schimbi ceva, să reduci unele întâlniri cu persoane care te-au dezamăgit. Posibil să schimbi și anturajul și să începi să ieși cu un alt grup.

 

Leu

 

Posibil, astăzi, să intri într-un conflict cu unii membrii ai familiei, care nu sunt de acord cu acțiunile  și deciziile tale privind sfera sentimentală. Ai grijă și nu rupe relațiile! Detașează-te de această problemă și folosește contructiv energia zilei pentru creativitate. Este un moment în care ai putea transforma un talent, o pasiune, într-o activitate care-ți poate aduce venituri suplimentare.

 

Fecioară

 

Posibil, astăzi, să te preocupe starea de sănătate a ta sau a unui membru al familiei și să fii nevoită să-ți iei câteva ore libere, să faci niște deplasări. Încearcă și acordă-ți și timp de odihnă, ocupă-te doar de priorități, pentru că este posibil să te suprasoliciți și să nu mai ai randamentul cu care ești obișnuită sau i-ai obișnuit pe toți.

 

Balanță

 

În urma unor discuții avute, astăzi, cu partenerul sau cu membrii familiei, s-ar putea să-ți schimbi perspectiva asupra banilor și a valorii personale. Tot astăzi ai putea să mai rezolvi o serie de chestiuni financiare.

 

Scorpion

 

Atenție, astăzi, la felul cum pui problemele în familie atunci când deschizi teme legate de bani, de cheltuielile de sărbători, pentru că este posibil să reapară unele tensiuni mai vechi! Nu lăsa frustrările altora să-ți strice ziua! Dacă ești singură, s-ar putea să cunoști pe cineva la un drum scurt, la shopping.

 

Săgetător

 

Dialogul cu un prieten sau cu un coleg de serviciu, de care te simți mai apropiată, ar putea să-ți aducă niște conștientizări. S-ar putea să refuzi să vezi anumite lucruri. Trebuie să fii mai deschisă să accepți și alte perspective și opinii cu care nu ești de acord. Nu intra în conflicte fără rost doar de dragul unei confruntări, care într-un final s-ar putea să te pună într-o lumină nu prea bună!

 

Capricorn

 

Posibil, astăzi, să intri într-un conflict cu cineva din anturaj, să afli că o persoană nu ți-e prietenă sau că ți-a pus bețe în roate într-un proiect, numai pentru a nu primi meritele cuvenite. S-ar putea să te simți, în primă fază, că nu ai nicio valoare în fața celorlalți, însă reușești să te remontezi și să-ți demonstrezi determinarea și valoarea.

 

Vărsător

 

Dacă vrei să ai rezultate bune în planul profesional, trebuie să știi, astăzi, cum să pui problema. Pentru a-ți atinge scopurile, obiectivele, trebuie să acționezi, dar nu în forță, cum ai fi tentată, ci cu calm și diplomație. Marte, guvernatorul casei comunicării, intră într-un aspect disonant cu Jupiter, guvernatorul casei proiectelor pe termen lung, așa că este bună implicarea și voința să faci lucruri, dar contează și modul cum abordezi.

 

Pești

 

Posibil, astăzi, o colaborare extraprofesională să ajungă într-un impas din cauza mentalităților diferite și a faptului că nu vrei să faci niște schimbări de abordare. Pe de altă parte, ai susținere astrală să pui în aplicare un proiect nou, mai vechi, care ți-ar aduce satisfacții personale.

Întrebarea Mesei Rotunde cu Dani Ionescu - „M-au chemat la videochat, la interviu”

related posts

Modifică setările cookies