Horoscop zilnic 9 decembrie 2022. Racii ar putea intra în conflicte cu colegii  din cauza orgoliului, ce se întâmplă cu Leii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de vineri, 9 decembrie 2022.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Astăzi este posibil să iasă la suprafață anumite nemulțumiri în relațiile cu familia sau cu partenerul de cuplu. Dialogurile nu vor duce nicăieri dacă alegi să intri într-un conflict, așa că recomandarea astrelor este să te gândești bine înainte să spui ceva, care ar putea să rănească.

 

Taur

 

Posibil astăzi să traversezi o zi mai agitată în planul financiar. Este posibil să faci și niște înțelegeri profitabile pentru tine. În partea a doua a zilei, te ocupi de o problemă apărută în familie. În ce privesc relațiile de prietenie, ți-ai dat seama de intențiile unora dintre prieteni și decizi să nu mai investești în relația voastră.

 

Gemeni

 

Se anunță o zi cu încasări de bani, dar și cu sume cheltuite pe chestiuni care apar neprevăzut. Dacă ai de achitat ceva de o valoare mai mare, s-ar putea să apelezi la cardurile de credit. Pe de altă parte, relația cu partenerul de cuplu devine complicată, dacă nu reușiți să rezolvați anumite probleme, pe care le-ați tot trecut cu vederea.

 

Rac

 

Luna îți traversează astăzi casa frământărilor interioare și s-ar putea să revină niște situații din trecut, să-ți amintești de lucruri care te-au făcut să suferi. De asemenea, este dinamizată axa muncii și la serviciu s-ar putea să intri în conflicte cu colegii din cauza orgoliului.

 

Leu

 

Axa sentimentală este dinamizată astăzi de opoziția dintre Marte retrograd și Soarele din zodia Săgetător. În primă fază s-ar putea să ai parte de un dialog în contradictoriu cu partenerul sau cu o persoană cu care flirtezi, însă lucrurile se aranjează până seara, pentru că realizați că mai bine vă simțiți bine împreună.

 

Fecioară

 

Posibil astăzi să apară o situație la serviciu, în relația cu unul dintre șefi, care să te facă să-ți schimbi abordarea și să iei în considerare să pleci în altă parte. Te abții cu greu să comentezi sau să intri în conflict și decizi să faci o schimbare profesională după sărbători.

 

Balanță

 

Posibil astăzi, la serviciu, să iasă la suprafață nemulțumiri și impulsuri pe care ai tot încercat să le îngropi cu timpul. Credințele și principiile tale sunt diferite de ale celor cu care desfășori activități, iar relația cu șefii poate deveni conflictuală, dacă aceștia aleg să nu se implice să rezolve o situație critică.

 

Scorpion

 

Contextul astral de astăzi îți aduce preocupări pentru situația financiară. Opoziția pe care Marte, din casa intereselor financiare, o formează cu Soarele, din casa banilor pe care îi câștigi de la serviciu/colaborări, îți dă impulsul să faci niște cheltuieli mai mari decât îți permiți, pentru că îți dorești să investești în imaginea ta.

 

Săgetător

 

Astăzi este posibil să iasă la suprafață niște situații încurcate într-un context financiar. Totodată, dacă vei știi să porți niște negocieri, s-ar putea să obții niște beneficii financiare. Nu-ți impune opiniile și lăsă-i și pe ceilalți să își spună părerea, dacă vrei să colaborați!

 

Capricorn

 

Posibil, cu Luna în casa muncii, astăzi, să se precipite lucrurile la serviciu și-n relațiile cu colegii, dacă nu ai grijă cum pui problemele. S-ar putea să iasă la suprafață frustrări mai vechi, care să le atragă atenția șefilor și să schimbe modalitatea de lucru și programul.

 

Vărsător

 

Ai grijă ce planuri faci astăzi cu prietenii sau cu grupul cu care vrei să pleci într-o minivacanță, pentru că este posibil să se dea totul peste cap și să fie nevoie să o luați de la capăt cu organizarea! Pe de altă parte, la serviciu se anunță o zi aglomerată, cu multe provocări și discuții despre noi proiecte.

 

Pești

 

Registrul astral de astăzi îți aduce preocupări pentru viața de familie și pentru relația cu membrii acesteia, cu care ai avut conflicte din cauza mentalităților diferite. Partenerul ar putea să-ți dea un sfat cu privire la administrarea unui imobil sau teren.

 

 

 

 

 

 

related posts

Modifică setările cookies