Horoscop zilnic 9 februarie 2018. Balantele se indragostesc, vezi ce se intampla cu Pestii


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 9 februarie 2018.

Tag-uri:

BERBEC

Iti doresti sa schimbi ceva in viata si sa depasesti barierele cunoasterii. Ai grija sa nu depasesti si limitele bunului simt si bunului gust, caci acum nu este momentul unei schimbari dramatice, decat daca este vorba de look-ul tau sau de un nou stil vestimentar. Exista riscul sa iei decizii gresite.

 

TAUR

Traiesti din plin intreaga zi de dimineata pana seara. Te bucuri de o plimbare romantica alaturi de iubitul tau sau daca esti singura, ai ocazia sa fii invitata in oras de barbatul care iti face ochi dulci de ceva vreme. Mai mult decat atat, astazi ai de-a face cu situatii neobisnuite pentru tine, carora trebuie sa le faci fata.

 

GEMENI

Ocolesti un pericol care te pandea de multa vreme si nu poti decat sa te bucuri de acest lucru. Daca participi la un eveniment, este posibil sa aiba loc diverse scene surprinzatoare, insa tu nu-ti pierzi controlul si stii cum sa le faci fata. Orice ar fi, nu te juca cu focul si nu incerca sa pari ceea ce nu esti.


RAC

Ziua de astazi iti ofera posibilitatea de a-ti contura personalitatea si de a deveni mai populara. Cei din jur te asculta cu placere si chiar te lauda. Profita de aceasta experienta si bucura-te de complimentele pe care le primesti, pentru ca iti meriti succesul.
 

LEU

Este o zi norocoasa in special in dragoste si ai ocazia de a-ti dezvolta cunostintele intr-un anumit domeniu. In cazul racilor mai putin ambitiosi, acestia se rasfata astazi cu flirturi usoare, sesiuni de shopping, intalniri cu oameni noi din viata lor si filme.

 

FECIOARA

Ti se cere ajutorul pe parcursul intregii zile, iar tu raspunzi cu placere, ca de fiecare data, tuturor solicitarilor. Cu siguranta oamenii au motive intemeiate pentru care apeleaza intotdeauna la tine: fie esti un bun diagnostician, fie esti o persoana talentata, fie doar o foarte buna prietena.

 

BALANTA

Ai ocazia sa te indragostesti, fie la prima vedere, fie de cineva pe care deja il cunosti de ceva timp. Daca asta ti-ai si dorit, fa tot ce-ti sta in putere sa il cuceresti fara sa-ti fie frica de absolut nimic. Este suficient sa-ti cunosti limitele in ceea ce priveste relatia cu un barbat.

 

SCORPION

Interactionezi cu placere cu vecinii, prietenii si colegii tai si organizezi o intalnire cu acestia, unde va impartasiti gandurile, parerile si planurile de viitor. Astazi este atrasa in mod deosebit de tot ce tine de arta, moda si alte domenii pe care femeile le savureaza cu placere.
 

SAGETATOR

Ziua de azi este dedicata petrecerilor si noilor cunostinte, deci cu siguranta ai o zi plina. Apartamentul tau va fi locul de intalnire cu cei dragi si il vei organiza in asa fel incat toata lumea sa se simta bine, iar atmosfera sa fie una primitoare. Daca simti ca ai nevoie de ajutor pentru ca totul sa iasa conform planului, nu ezita sa-l ceri.

 

CAPRICORN

Pentru capricornii conservatori este o zi mare, caci acestia fac marele pas de a-si schimba garderoba si de a aduce un strop de stralucire si feminitate. Odata cu adoptarea unui nou stil, ai tendinta de a face mai multe schimbari de acest gen si intentionezi sa achizitionezi un laptop sau un telefon nou.

 

VARSATOR

Astazi nu te aventurezi in discutii contradictorii sau trasee nestiute, ci urmezi un drum lin, fara altercatii sau probleme. Desi este o zi a experimentelor, totusi reusesti sa nu faci greseli prea mari si sa te mentii pe linia de plutire. Te intereseaza in mod special subiectele legate de stiinta, moda si viata sociala.
 

PESTI

Pestii trebuie sa aiba incredere in ei si sa nu lase pe nimeni sa se indoiasca de acest lucru. Astazi nu ai voie sa fii fricoasa sau sa te critici, ci trebuie sa-ti pui in valoare talentele. Sarmul tau irezistibil va atrage ca un magnet atentia persoanelor de sex opus. 

related posts

Modifică setările cookies